Şimdi Ara

Canım çok sıkkın? Dostum artık beni sevmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güvenimi sarstın diyor. Dostluk kolay kazanılmaz ama 2 dakikada biter diyor. Napcam ben ya

• napdından sarstın o önemli bilader
  • dostum bana böle dese kahrolurdum..ne yaptında böyle oldu gercek dostun ise geri döner ztn
  • Ne halt yedinde sarstın güvenini çoçuğun?

Git çabuk özür dile Melikeden yazık kıza be kızım
  • Aramıza bir kız girdi diyebilirim. Hayatımda bir insan vardı ve bu insanla fazla ilgilenip onu ihmal ettim. Başka şeylerde var ama temeli bu. Bu arada dostum diye bahsettiğim insan da bayan. Zorda kalınca aklına geliyorum diyor.
    Özür de diledim defalarca ama nafile. Hatalıyım, eşeklik ettim dedim ama olmadı.
    Belki de biraz zaman sonra affedicektir beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 18 Haziran 2008; 16:25:48 >
  • dostun sana asıktır belki..
  • Yok be kardeş imkansız bu.

quote:

Orjinalden alıntı: Iron Nation

dostun sana asıktır belki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Aramıza bir kız girdi diyebilirim. Hayatımda bir insan vardı ve bu insanla fazla ilgilenip onu ihmal ettim. Başka şeylerde var ama temeli bu. Bu arada dostum diye bahsettiğim insan da bayan. Zorda kalınca aklına geliyorum diyor.
    Özür de diledim defalarca ama nafile. Hatalıyım, eşeklik ettim dedim ama olmadı.

Sana olan güveni sarsılan dostun bir kız... Aranıza giren de bir kız... Hiç bişey anlamadım kız lez mi
  • Yok kardeş yahu alemsin Lez falan değiller.
    Güven sarsılması olayından kastım şu. Ona karşı verdiğim bazı sözlerime sadık kalamadım. Yanlış yaptım ona haklı yani.
  • başlığı okuyunca kız işi olduğunu anladım hemen..

zaman herşeyin ilacıdır gerçek dostluklar unutulmaz eğerki gerçek dostsa zaten seni affeder bence biraz zamana ihtiyacınız var
  • dostum buna yakın bir olayda 3-4 gün önce başıma geldi güvenimi sarstın falan dedi bayagı dil döktüm ama nafile ne yapacagımı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pa1n -- 18 Haziran 2008; 16:46:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: igoncu

quote:

Aramıza bir kız girdi diyebilirim. Hayatımda bir insan vardı ve bu insanla fazla ilgilenip onu ihmal ettim. Başka şeylerde var ama temeli bu. Bu arada dostum diye bahsettiğim insan da bayan. Zorda kalınca aklına geliyorum diyor.

Sana olan güveni sarsılan dostun bir kız... Aranıza giren de bir kız... Hiç bişey anlamadım kız lez mi

• Hocam inanirmisin aynı sorun bende de var. cok sevdigim kız arkadasim yanı dostum dedigim arkadasimla kavga ettik. şuan konusmuyoz. delirecem yaa
    hele bi kız muhabeti acınca cıldırıyor.

bugun bi şansimi deneyip konusayim en iyisi böyle gitmez bu arkadaslik
  • lokum al ikram et düzelir
  • quote:

Yok be kardeş imkansız bu.

quote:

arkadaşım iyide sizin aranızı bozan sebebin temealinde başka bir kız yatmıyomu bencede hayatına sonradan giren kızla alakalı bu olay
  • Tabiki öyle ama o kız hayatıma girdikten sonra birçok insanla soğukluk oldu. Niçin çünkü dünya sadece onun etrafında dönüyo gibi başkasıyla ilgilendim.
    Bu arada sandığın gibi dostum bildiğim insanla aramızda birşey olması gerçekten imkansız.

quote:

Orjinalden alıntı: Kısa Winston

quote:

quote:

arkadaşım iyide sizin aranızı bozan sebebin temealinde başka bir kız yatmıyomu bencede hayatına sonradan giren kızla alakalı bu olay

• çiçek ver
  • quote:

Tabiki öyle ama o kız hayatıma girdikten sonra birçok insanla soğukluk oldu. Niçin çünkü dünya sadece onun etrafında dönüyo gibi başkasıyla ilgilendim.
    Bu arada sandığın gibi dostum bildiğim insanla aramızda birşey olması gerçekten imkansız.

quote:

Orjinalden alıntı: Kısa Winston

quote:

quote:

bak kardeşlim anladığım kadarıyla hayatına giren kişi den sonra teker teker herkesden soğumaya başlamışsın bu durum dahada genişlerse başına bela olur mesafe koy biraz
    günde 3 kez arıyosan 2 kjez ara oke düzelir düzelmesse de yapıcak tek şey hayatına gireni çıkaracaksın

• sen aşkın meşkin peşinden gidip dostlarını unutursan böyle olur malesef bazı insanlar senin gibi oluyor dostlarına gerekli önemi vermiyorlar kaybedince de zırlıyorlar
  • Bunu hiç düşünmemiştim. Sağol dostum.

quote:

Orjinalden alıntı: lastchaos

çiçek ver
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.