Şimdi Ara

Canım çok sıkkın? Dostum artık beni sevmiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mert_961

sen aşkın meşkin peşinden gidip dostlarını unutursan böyle olur malesef bazı insanlar senin gibi oluyor dostlarına gerekli önemi vermiyorlar kaybedince de zırlıyorlar

bu kadar da ağır tepki verme be
  • @Kısa Winston
    Zaten şu an ayrıldım kız arkadaşımdan. Diğer arkadaşım da onu kastediyor. Zorda kalınca aklına geliyoruz diyor haklı olarak.

@mert_961
    Evet dostum haklısın. Gerçek dostlarımı hep ihmal ettim. Sonunda da böyle oldu işte. El kızı çekip giderken onlar hep benim yanımdaydı. Bu yüzden kendime de çok kızıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 18 Haziran 2008; 17:12:19 >
  • Böyle konularda hep girmeden önce "Bize Ne" diyesim geliyor.
    Ancak okuyunca içim yumuşuyor...
    Aranızda geçen ne bilmiyorum ama; haksızsan git özür dile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 18 Haziran 2008; 17:12:16 >
  • Diledim kardeş diledim. Aldım karşıma konuştum. Hatalıyım, defalarca özür dilerim, eşeklik ettim dedim. Kalkıp giderken de beni affedecek misin dedim? Güvenimi sarstın dedi. Sonra üzüldüğümü gördü tekrar oturdu. Konuştu işte. Güvenimi sarstın diyor. Güzel günlerde unutup zorda kalınca mı dostun olduğumu hatırlayacaksın diyor

quote:

Orjinalden alıntı: Taha Yasin Erol

Böyle konularda hep girmeden önce "Bize Ne" diyesim geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 18 Haziran 2008; 17:15:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Diledim kardeş diledim. Aldım karşıma konuştum. Hatalıyım, defalarca özür dilerim, eşeklik ettim dedim. Kalkıp giderken de beni affedecek misin dedim? Güvenimi sarstın dedi. Sonra üzüldüğümü gördü tekrar oturdu. Konuştu işte. Güvenimi sarstın diyor. Güzel günlerde unutup zorda kalınca mı dostun olduğumu hatırlayacaksın diyor

quote:

Orjinalden alıntı: Taha Yasin Erol

Böyle konularda hep girmeden önce "Bize Ne" diyesim geliyor.

bak aga kızlarda güvenimi sarttın cümlesi çok boldur bekle biraz vakit geçsin mutlaka geri döner
    ama sen vakit geçirmek için iyice durumu kötüye itme

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.