Şimdi Ara

Caner'in ne yeteneği varda bu takımda oynuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi ciddi soruyorum.Caner'in ne yeteneği varda şuan bu takımda oynuyor.Top sürme yok, pas yeteneği yok, orta yapma yok, hız yok, bitiricilik yok, büyük maçları kaldıramıyor.Eğer yeteneği varda ben göremiyorsam lütfen söyleyin.Anlamıyorum bu adam bu takımda nasıl oynar?

• Özer'in farklı bir modeli. Yeteneğinin çok üstünde işler yapmaya kalkışıyor.
  • Takım oyunu oynuyor, zaten bu yüzden tutuluyor. Dediğiniz gibi ek bir yeteneği yok.
  • Devamlılığı yok,belli bir ortalamada oynayamıyor. Bu tip oyuncular ile başarı elde edemessin bazen bakıyorsun iyi bir maç çıkartıyor sonrasın ki 6-7 maç vasat uzun vaadede takıma kazandırdığı hiç bir şey yok. Sadece Caner'de değil ki Baroni mesela ondan da beter,Bekir'de öyle, Mehmet Topuz'da aynı, hatta belki katılmicaksınız ama ben Topal'ında performansını beğenmiyorum bence oda ortalama bir performans tuttaramadı bi var bi yok. Mesela eski oyuncularımızı hatırlayın Aurelio,Appiah daha eskilerden johnson bu adamlar her maç belli bir ortalamada oynuyordu sadece orta sahada değil diğer bölgelerde de belli bir ortalama vardı.
  • evet en yeteneksiz ama türkiyenin en iyi takımında oynuyor buda enteresan değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMachıne

evet en yeteneksiz ama türkiyenin en iyi takımında oynuyor buda enteresan değil mi

bende onu diyorum zaten nasıl oynuyor diye
  • ne adam geçebiliyor ne orta açabiliyor, futbol zekası sıfır, ancak çok önemli bir özelliği var ki oynamasını sağlıyor; AK nın gözüne girmiş olması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • savunmaya yardım ediyor , çok iyi olmasada top sürebiliyor , oyunu hızlı oynuyor , ver kaçları iyi ... devamlılıgı iyi olsa bence iyi oyuncu . ha fenere ytiyor mu yetmiyor elbette ama iyi bir yedek olur caner. kaldı ki caner zaten stoch'un yedegiolmak için alındı ama gelin görün ki stoch'da da devamlılık yok. ayrıca savunması çok kötü olunca caner daha önde oluyor denge ve set oyunu oynanması gerektiğinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxal

ne adam geçebiliyor ne orta açabiliyor, futbol zekası sıfır, ancak çok önemli bir özelliği var ki oynamasını sağlıyor; AK nın gözüne girmiş olması

Siz şaka yapıyorsunuz değil mi ironi olsa gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

quote:

ne adam geçebiliyor ne orta açabiliyor, futbol zekası sıfır, ancak çok önemli bir özelliği var ki oynamasını sağlıyor; AK nın gözüne girmiş olması

Sol bek oynarken yol geçen hanına döndürmüştü sol kanadımızı, adamın en iyilerini seçip videoyu koymuşsun

• Çok da yetenekli bırakın bu işleri. Stoch'un hıncını Caner'den çıkarıyorsunuz resmen. Evet Stoch yetenekli olabilir Caner'den. Ama Caner beceriksiz oyuncu sınıfında bir futbolcu değil. 19-20 Yasında CSKA'ya gitmiş 2 yıl oynamış bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu adamın yaşı da 30 değil. 24 Yaşında. Daha kendini geliştirebilir. Evet Stoch kadar gol atamıyor ama fonksiyonları ondan fazla.

Nedir mesela? Stoch'un tek özelliği vardır. Sağına çekip gol yapmak. Küçük bir şey gibi söyledim ama futboldaki en önemli şey gol. Ama stoch bunu gününde olursa yapabiliyor. Yoksa solda sıkışıp kalıyor. Yani ya golünü atar ya da 0 etkiyle oynar

Caner ise o kadar golcü bir oyuncu değil. Ama vasat oyununda bile, arkasındaki beke yardım eder, bindirme imkanı yaratır, Topuz'la Gökhan'ın 2011'deki hali gibi bir uyumu var Hasan Ali ile. Onun boşluğunu doldurur. Solak olduğu için orta-asist durumu da var. Stoch öyle değil mesela. M'Gladbach macındaki gibi ortasahada da oynayabilir. Herkes uzaktan gol atacak diye bir şey yok. Stoch'un yaptıklarını yapamıyor diye adamı beceriksiz ilan ettiniz. Caner'in de çok farklı özellikleri var. İlk sezonunda ben de pek beğenmiyordum ama son 2 sezonda kendini gösteriyor. İçe kat edebiliyor, sürpriz şutlar atabiliyor verkaçlara giriyor. 10 üzerinden 7 yeteneğe sahip bir oyuncudur Caner

• quote:

Orijinalden alıntı: moskowa48

Ciddi ciddi soruyorum.Caner'in ne yeteneği varda şuan bu takımda oynuyor.Top sürme yok, pas yeteneği yok, orta yapma var, hızvar[/var], bitiricilik yok, büyük maçları kaldıramıyor.Eğer yeteneği varda ben göremiyorsam lütfen söyleyin.Anlamıyorum bu adam bu takımda nasıl oynar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Something

quote:

Orijinalden alıntı: moskowa48

Ciddi ciddi soruyorum.Caner'in ne yeteneği varda şuan bu takımda oynuyor.Top sürme yok, pas yeteneği yok, orta yapma var, hızvar, bitiricilik yok, büyük maçları kaldıramıyor.Eğer yeteneği varda ben göremiyorsam lütfen söyleyin.Anlamıyorum bu adam bu takımda nasıl oynar?

Yanlış oldu.

Caner'in defansif katkısı da çok iyi ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Çok da yetenekli bırakın bu işleri. Stoch'un hıncını Caner'den çıkarıyorsunuz resmen. Evet Stoch yetenekli olabilir Caner'den. Ama Caner beceriksiz oyuncu sınıfında bir futbolcu değil. 19-20 Yasında CSKA'ya gitmiş 2 yıl oynamış bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu adamın yaşı da 30 değil. 24 Yaşında. Daha kendini geliştirebilir. Evet Stoch kadar gol atamıyor ama fonksiyonları ondan fazla.

Nedir mesela? Stoch'un tek özelliği vardır. Sağına çekip gol yapmak. Küçük bir şey gibi söyledim ama futboldaki en önemli şey gol. Ama stoch bunu gününde olursa yapabiliyor. Yoksa solda sıkışıp kalıyor. Yani ya golünü atar ya da 0 etkiyle oynar

Caner ise o kadar golcü bir oyuncu değil. Ama vasat oyununda bile, arkasındaki beke yardım eder, bindirme imkanı yaratır, Topuz'la Gökhan'ın 2011'deki hali gibi bir uyumu var Hasan Ali ile. Onun boşluğunu doldurur. Solak olduğu için orta-asist durumu da var. Stoch öyle değil mesela. M'Gladbach macındaki gibi ortasahada da oynayabilir. Herkes uzaktan gol atacak diye bir şey yok. Stoch'un yaptıklarını yapamıyor diye adamı beceriksiz ilan ettiniz. Caner'in de çok farklı özellikleri var. İlk sezonunda ben de pek beğenmiyordum ama son 2 sezonda kendini gösteriyor. İçe kat edebiliyor, sürpriz şutlar atabiliyor verkaçlara giriyor. 10 üzerinden 7 yeteneğe sahip bir oyuncudur Caner

Katılıyorum, Caner şu anda Galatasaray'da olsa Fatih Terim ondan inanılmaz faydalanır, tam onun istediği gibi bir adam

• quote:

quote:

0:40 taki depar hala gözümün önünde

Caner bence çok yetenekli ve iyi bir oyuncu stochun hıncını canerden çıkarmaya çalışıyorsunuz arkadaşlar

• Caner iyi futbolcu ama tercihlerinin çoğu yanlış. Orta açması gereken yerde şut çeker, şut çekmesi gereken yerde pas atar, pas atması gereken yerde orta açar. Biraz futboluna zeka katarsa, kimse stochu aramaz. Ama saçma sapan tercihler yapmakta üstüne yok.
  • quote:

quote:

quote:

Sol bek oynarken yol geçen hanına döndürmüştü sol kanadımızı, adamın en iyilerini seçip videoyu koymuşsun

sol bek değil zaten sen rahat ol

• Caner'in defansi iyi falan degil.En ufak calimda pazara gidiyor.dikkat edin buna maclarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth-bsky

quote:

quote:

quote:

sol bek değil zaten sen rahat ol

Tamam Aykut bey ama neden o kadar maçta bek oynattınız, yoksa elinizdki oyuncuyu sattırıp, koskoca Fenerbahçe'yi sol beksiz mi bırakmıştınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arada saçmalayıp maçı verebiliyor. Bizim Atletico Madrid'e elendiğimiz maçta az küfür etmemiştim. Sizde Süper Kupa maçında yaptığı saçma penaltıdan sonra etmişsinizdir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.