Bildirim
Caner Erkin ' Geçmişimden Utandım '

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Her türlü pislik vardı içlerine girince onlar gibi oluyorsun çıkınca oh be diyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anasına karısına küfür eden berkay berkay diye bağıran taraftarların önünde diz çökerken de utanmış mı? -
Kameni sakatlanan Cenk'le ilgilenirken kaleye şut çekmeye utanmamış mı ? Fener'deyken de tiksinçti şimdi daha da iğrenç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 24 Eylül 2017; 0:55:37 >
Adam fb taraftarına laf sokmuyor orda, fb'nin eyyamla kazanmasından bahsediyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yukarıda yazdığım şeyleri yapan bir adamın dediklerinin önemi yok ben onu söylüyorum.
karısına anasına söven berkay berkay diyen adamların önünde gidip diz çöküyor yenilgiden sonra size yaranmak için her türlü şeyi söyleyebilir yani. -
Galatasaraylıların düşüncelerini çok merak ediyorum bu şahıs hakkında. -
quote:
Orijinalden alıntı: reguse
Sadece dürüst ol ve öyle yaz. Hangi karar yanlıştı? Veya siz kazansaydınız "eyyam var", diyebilecek miydin?
quote:
Orijinalden alıntı: Fox Die
Galatasaraylıların düşüncelerini çok merak ediyorum bu şahıs hakkında.
Bizdeyken de sevmiyordum, sizdeyken de sevmiyordum, şimdi de sevmiyorum. Karakteri oturmamış bir herif. Ama işin tuhafı beşiktaşlılarda hiç sevmezdi ama savunmalarınıda saçma buluyorum !. Not evet Türkiye'nin 1. numaralı şuanlık sol beki onu inkar etmem ama bilemiyorum bir karaktersiz insanı desteklemek şartlar ne olursa olsun neye giriyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fox Die
Galatasaraylıların düşüncelerini çok merak ediyorum bu şahıs hakkında.
Nefret ederim, özellikle gerekli gereksiz her pozisyon hakemin üstüne çullanması yok mu itiraz için, sağlam sövüyorum. Abartıldığı kadar iyi bir futbolcu da değil bence, mesela Emre'den de nefret ederim ama futbolculuğuna saygım sonsuzdur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne olursa olsun bir insan, takimina yaranmak için yillarca ekmeğini yediği camiaya bence böyle konuşmamali. Karakterini oldum olasi sevemedim bu canerin ama futboluna diyecek laf yok
Caner sonuna kadar hakli. Yillarca bu iki takim hakemlerle itelene itelene mac kazandilar lehlerine hatalar konusulmadi alehlerine kucuk hatalar ustunden aylarca algi yapildi. Hepsi de dekoder donemi 2 buyuk yaratma cabasiydi. 2 yildir hem basini hem hakemleri eze eze sampiyon olduk. Algilari cöktu bu yil caresizce son kozlarini oynuyolar ama yetmeyecek. Bu kadar hakem cabasiyla zar zor yenebildiler. Ne oldu puam farkini 2ye indirebildiler Bu yilda bu takim eze eze sampiyon olacak. Bu arada kameni cok centilmense yerde yatan cenkin durumuna bakacagina vahsice bilegine basan her bjk macinda tekme atmayi misyon edinen hasan ali kaldirim adindaki yetenek fukarasi sol bekinin penalti yaptigini hakeme soyleseydi. Fb gibi takima centilmenlik yapacak halimiz yok. Keske gol olsaydi o sut.
Yeni mi anlamış Caner efendi? Bir de kanırta kanırta şampiyon olduk diyen kişinin düşüncelerini öğrenmek isterdim. -
İki yüzlüsünüz.
Sizdeyken kraldı fişekti noldu lan şimdi?
Eskişehir maçında kırmızı gördü hakemin yüzüne ana avrat sövdü. Okul açık gururumuzsun diye pankart açtı bir maç sonra.
Noldu ''gururumuz''dan gurur benim neyime'ye mi evrildiniz hayırdır? -
onlar kazansa futbolun güzelliği olurdu hakem hataları -
Caner tam olarak ne olduğunu anlamış. Bu takımda Alex, Tuncay ve Lugano gibi isimler oynadı. Onların senelerinde birçok kez bu sahaya gelen Beşiktaş 12 sene yenemedi. Bu sene bir daha kendi stadımızda Beşiktaş ile yapmazsak 13 sene oluyor. Bunun temel sebebi oynayan futbolcudan ziyade oynanan futboldur.
Cunku caner degisti. Bak be. Gg ve canerin aziz yuzunden takimdan ayrildigina inaniyorum. Aziz daha mayis ayinda paragoz demisti. Ve de istanbulda yasamalari yuzunden bjkye gittiklerine inaniyordum ki oyle olduguna hala inaniyorum. Ama eski takimina bu laflari edersen boyle olur. ne biliyim huzuru buldum niye yaziyorsun? Fenerde huzursuzzan gsdeyken neden ben fenerliyim diyip fenere geldiginde fenerbahce bu abi olume bile giderim dedin?
Bu futbolcular bjkdeyken fenerbahce kelimesini kullanmadi. Adam olan birisi gider torendeyken fenerbahcede cok guzel gunlerim gecti hepsine tesekkur ediyorum ama yeni bir heyecan ariyordum vs. Gibisinden bjkye geldim diyebilirdi. Ama ben dogustan bjkliyim,fenerbahcede mutlu degildim falan dersen hak ettigin tepkiyi gosterirler. Cok degil bir mac gg penalti aldi diye buralarda yuzlerce konu acildi ve biz serefli takimiz gg gibi serefsizler bizde oynayamaz diyen yuzlerce bjkli vardi. Ya da berkay diye alay edilen canerin bjkye gitmesi vs.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GuardianN-
quote:
Sadece dürüst ol ve öyle yaz. Hangi karar yanlıştı? Veya siz kazansaydınız "eyyam var", diyebilecek miydin?
1) Ozan'ın eline çarpınca devam, Atiba'ya çarpınca Kırmızı + Penaltı.
2) Negredo'nun verilmeyen Nizami golü,
3) Cenk'in bileğine basılmasına rağmen hakemin penaltı vermemesi,
4) Janssen'in sarısı varken, topu elle önüne aldığı için maçı durdurup topu Beşiktaş'a verdi. Biz yapsak ikinci sarıdan kırmızı verirdi.
5) Topun dibindeki yan hakemin AUT demesine rağmen, Palabıyık'ın son dakikada Fener lehine korner vermesi.
6) Valbunea'nın sırtını Pepe'ye dayayıp müdahale olmamasına rağmen dizlerinin üzerine çökmesi ve hakemin fb lehine faul vermesi. Bu eyyam sonucunda Şenol hoca tribüne gitti.
Göz var izan var kardeş. Sen maçı nasıl izledin de eyyam yok diyorsun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GuardianN-
quote:
1) Ozan'ın eline çarpınca devam, Atiba'ya çarpınca Kırmızı + Penaltı.
2) Negredo'nun verilmeyen Nizami golü,
3) Cenk'in bileğine basılmasına rağmen hakemin penaltı vermemesi,
4) Janssen'in sarısı varken, topu elle önüne aldığı için maçı durdurup topu Beşiktaş'a verdi. Biz yapsak ikinci sarıdan kırmızı verirdi.
5) Topun dibindeki yan hakemin AUT demesine rağmen, Palabıyık'ın son dakikada Fener lehine korner vermesi.
6) Valbunea'nın sırtını Pepe'ye dayayıp müdahale olmamasına rağmen dizlerinin üzerine çökmesi ve hakemin fb lehine faul vermesi. Bu eyyam sonucunda Şenol hoca tribüne gitti.
Göz var izan var kardeş. Sen maçı nasıl izledin de eyyam yok diyorsun?
2 ve 3 hariç kendince hata yaratmışsın. Negredonun golü derken? ofsayt düdüğü çalınca bizim adamlar topu bıraktı negredo da boş kaleye yuvarladı kameni bile oyunu başlatmak için yerini alıyordu negredo topa vururken ne nizami golü. cenkin pozisyonu hariç hiçbir şey yok o saydıklarında
ozanın eli birleşik
havadan gelen topu elle kontrol edince sarı kart çıkmaz
valbuenayı arkadan itiyor hava topuna çıkmaya çalışırken net faul kart falan da yok
5 noyu okumadım varsayıyorum
hatayı sayayım ben
1) İsmailin atılması
2) atibanın atılması
3) pepenin atılmaması
4) medele sarı kart çıkmaması
5) q7ye 2 sarı kart göstermesi(ilk pozisyon net kırmızı kart devamında pişman olup adamı atıyor ve belki ilk pozisyona direk kırmızı verse neto atılmayacak ve maç farklı bitecek)
-
Şimdi senle muhattap değilim, niye zıpladın? Bloğunu kaldırmak zorunda kaldım. Neyse bu mesaj sonunda yine bloklarım.
1'i neden atladın? Atiba kasti mi yaptı? Sırtı dönük sırtı! Negredo'nun 77 cm ile ofsayt olmayan Golü yendi, Kameni hareket etmedi falan geçin bu muhabbetleri.
6'yı neden okumadın? Pepe faul mü yaptı orda? Hakem o kadar Eyyamcıydı ki 4 numara bizim başımıza gelse, kesin kırmızı yemiştik. 5'i neden okumadın? Ben fenerliler köşe bayrağının orda vakit geçirsin diye kasıtlı olarak yardımcısının aut kararına uymadığını düşünüyorum. Çünkü eyyamcının teki. Ha bu arada, fenerliler dışında herkesin yorumu aşağıdaki gibi, bir size göre farklı. Ha bu arada Medel'in müdahalesini Skrtel Cenk'e yapsa ve penaltı olsa kıyameti koparırdınız bu devirde böyle penaltı mı olur diye... Ki Mehmet Topal bizim oyuncuya sarılıp düşürmüştü zamanında, hakem de devam demişti. Size göre de doğru karardı.
Maçın özeti aşağıdadır, aksini düşünen alıntı yapıp konuyu uzatmasın. Maçı canlı izledim, her şey ortada. Eyyamla kazanılan iğrenç bir maç.
- Fenerbahçe lehine verilen ilk penaltı. Her ne kadar Medel elini Janssen'in omzuna koysa da ve ardından kafayı vursa da günümüz futbolunda böylesine penaltılar vermek doğru değil. Fenerbahçe lehine verilen ilk penaltı, kimilerince desteklenebilir ama bence doğru değil.
- İkinci kritik karar Quaresma'ya verilen art arda iki sarı kart... İkisi de doğru. Dolayısıyla Quaresma'nın oyundan atılışı kesinlikle haklı.
- İlk yarının son dakikalarında Cenk bariz gol şansıyla gitme ihtimali varken, Neto tarafından durduruluyor. Burada da kırmızı kart kararı doğru.
- Yine ilk yarının son dakikasında bir kornerde, top Ozan'ın kapalı koluna çarpıyor. Hakemin devam kararı doğru. İkinci yarıda da çok fazla hakem pozisyonu yaşandı ve Beşiktaş'ın katliamı aslında bu yarıda oldu.
- En az 1-1,5 metre geriden çıktı, golünü attı ama hakemler maalesef bu buz gibi golü vermediler. Bu iptal edilen hatalı golden sonra Cenk ceza alanına girdi, Fenerbahçeli defans oyuncusu arkadan aşiline bastı, yüzde 100 bir penaltıydı ama hakem 'devam' dedi.
- İsmail Köybaşı'na verilen kırmızı kart doğru. Yüksek ayakla atlıyor, topun üzerinden sıyırıp rakibin kavalına basıyor.
- 85. dakikada Ali Palabıyık, Fenerbahçe lehine bir penaltı çaldı. Kaleye şut çekiliyor, Atiba arkasını dönüyor ve top koluna temas ediyor. Negredo Kasıt yok, kollar yukarıda değil, uydurma bir penaltı ve uydurma bir ikinci sarı karttan gelen kırmızı kart.
- Gelelim Güneş'in atıldığı pozisyona... Pepe, Valbuena'ya kesinlikle faul yapmıyor. Hakem bu faulü de uyduruyor. Güneş, dördüncü hakem ile tartışıyor, ardından da arkasını dönüp giderken kendi kendine söyleniyor. Belki bu arada küfür de ed-i yor. Güneş'in atılmasına lafımız yok ama Güneş'in atılmasına vesile olan o tuhaf faul kararını da eleştiriyorum!.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- passolig 2 kişilik bilet nasıl alınır
- başkasının passoligiyle maça girmek
- mühendis oktay sebahattin şirin
- galatasaray ismi nereden gelir
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X