Şimdi Ara

CANER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çıkarken taraftara o... çocukları dedi. Aykut kocaman bu adamı bi dahaki maça 11 de çıkarırsa hiç kimse çıkıpta bana Aykut'u savunmasın.

• çok saçı başı kaltı bunun kendinisi süper oyuncu sanıyor
  • Sanki çok iyi oynamış gibi taraftara artistlik yapıyor bir şey derdim de bu gereksiz yüzünden ceza almak istemiyorum.
  • Stoch'u bir maçtan sonra sinirlendi diye haftalarca aylarca oynatmayan teknik adam,bakalım canere ne yapacak ?
    Taraftara küfür ettimi bilmiyorum,ama ettiyse bırak yedek kalmayı eline bavulu verilmeli..
  • görende adamı 40 yıllık fenerbahçeli sancak
  • Taraftar niye tepki gösterdi anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

görende adamı 40 yıllık fenerbahçeli sancak

Kendisi Fenerbahçe'lidir. Yalnız çıkarken yaptıklarının cezasını ödeyecek orası ayrı. Oyundan alınırken anasına bacısına sövdüler adamın. Üstelik ilk yarıdaki kötü oyunu sırasında da bayağı br tepki yedi. Ondan dolayı zaten sinirliydi ve Aykut Kocaman oyundan alırken "korneri kullan öyle alırız" deyince kayışı koptu adamın. Özürünü diler, efendi gibi işine bakar bundan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

Taraftar niye tepki gösterdi anlamadım.

Cikarken siseye tekme atti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeCola

quote:

siseyi oraya atanda suç var bilmiyorlarmıki caner oradan geçecek
  • Caner kötü oynuyor son maçlarda bu hareketinde sonra kadroda olur mu bilinmez ama Krasic gibi muazzam bi adam tüm sene yedek kaldı artık Krasic oynamalı.

• Canerde Aykut ne buluyor anlamiyorum Allah askina ben mi körüm ?Cok kötü oynuyor her mac bir ise yaradigi anca penalti faul yapsin top ezme yetenegine bisey demiyorum bile .Süper Kupa Galatasaray ,playoff Galatasaray,bu yilki Arenadaki Galatasaray maclarinda tehlikeli yerlerde yaptığı gereksiz iki faul(sonuclari gol) ve gereksiz penaltiyi da unutmayalim .Stochu Caner Erkin icin harcadin ya helal Aykut sana .

• Yok beyler abartmayın küfür edemez kimse. Başka bir şey söylemiştir. Sanmıyorum küfür edeceğini. Ama artistlik yaptığı bir gerçek. Bence Lazio maçında 18'e alınmamalı onun yerine Stoch yedeklerde olmalı. Ki ben Caner'i Fenerbahçe'nin iyi bir yedeği olarak görüyorum. Bazıları Bekir-Selçuk sınıfına koyuyor da Caner o kadar kötü oyuncu değil. Ama bugün kötü oynadı ve gereksiz atarlandı
  • ben bizim taraftarı anlamıyorum hoş artık hepsi öyle de oyuncu ezmekten başka işe yaramıyorlar yıllarca selçuğa yaptılar şimdi canere başlarlar ama sorsan bu ülkeden niye futbolcu çıkmıyor diye yüzlerce neden yazarlar herkese giydirirler sen kendi futbolcuna sahip bile çıkamıyorsun komuşuyorsun denir böylelerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

quote:

Şişeyi kimse oraya atmadı, takımın içtiği su şişeleri onlar ve yolunun üstünde değildi yanda duruyordu.
    Atılsa dik durur mu sence?
    Gece gece caneri koruyanda gördüm , güldürdün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.