Şimdi Ara

Ligde Yabancı stoper OYNATMAMALIYIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş zaten 6 tane yabancı seçebiliyoruz. Stoperler kesinlikle Koray-Semih-GökhanZan 3 lüsünden seçilmeli. Ne olursa olsun beklerimiz her zaman Eboue-Telles ikilisi olmalı. Eboue her ne kadar yerde yatsada eksikliği çok hissediliyor ve şuan çok formda. Dün yediğim tüm goller Sabrinin olduğu bölgeden gelişti. Buna bir çözüm bulmalıyız.

• Sabri gitsin artık.Reklama çıkıp kendiyle dalga geçen adamın bu kulüpte işi yok.3 yıllık sözleşme daha alacak geleceğini kurtaracak beyefendi.Öte yandan Koray deneyimsiz Gökhanda sakatlıklar yüzünden güven vermiyor.Yabancılardan Ched ve Burdusso kalıyor.Chedi konuşmaya gerek yok.Burdusso ise bence şuan elimizdeki en kötü defans.Sakatlık ve ceza durumu olmazsa en iyi ikili Semih ve Gökhan olur.
  • Mecburen oynayacaklar.Bu adamları alıp da ligde oynatmazsan cl de 11e koyamazsın.Birbirleriyle oynama alışkanlıkları kazanmaları lazım,takıma uyum sağlamaları lazım.Ama Burdisso yerine Gökhanı kesinlikle tercih ederim.
  • semih stoper olmasın da .. kim olursa olsun daha bacak kadar diarra ile baş edemiyor. çelimsiz güçsüz stoper m olur.
  • Hajro'yu artık türk ypaıcaklarsa yapsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Hajro'yu artık türk ypaıcaklarsa yapsınlar.

Onuda nereden çıkarttın ?
  • Ben şuan baktığım stoperlerde Koray'ada güvenemem arkadaşlar kupa maçında hataya yatkın gibi oynadı tabiki takıma daha ısınacak ama bu yıl o kadar oynayacağını sanmıyorum..

Ligde ne olursa olsun Hakan,Gökhan banko oynamalı defansta kimsenin beğenmedi Hakan Balta kaç top kesiyor nasıl oyun kuruyor defanstan ayağıyla ve Gökhan'da nasıl hava hakimiyetini alıyor eline Semih'in yanınada böylesi lazm zaten.

Sabri konusundaysa anca koşuyor sıfırdan saçma sapan toplar atıyor oyun zekası denilen şey sıfır kardeşim Eboue kendini bırakmasa maç seçmese sayılı beklerden ben Eboue kesipte Sabri oynatmam aynı zamandada Bursa maçı gözünüzde canlansın adam asistler yaptı gol attı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Muslera Nasıl Gol Yer...
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takıma stoper olarak yazacağinız ilk adam hakan balta, top ile çıkabilen tek adam bu.
    dünkü maçta burdisso çok kötüydü, fakat daha kötü olan ise balta nın stoper olarak oynamaması idi.
    takım pas ile çıkamadı, burdisso her topu ileri şişirdi.

bana kalsa hakan balta ve semih en ideal stoper ikilisi.
  • Defans hattı Telles-Semih-Gökhan-Sabri olmalı bana göre. Veysel de önlerinde olmalı tıpkı Türkiye Kupası maçlarında olduğu gibi. Prensten vazgeçmeli Mancini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

Adam mantıklı konuşmuş. Hajro bizim alıp oynatmamız gereken yabancı kalitesinde bir adam değil Avrupa'da bir şeyler istiyorsak. Ama yerli olursa çok rahat ilk 11 oynayabilir bu takımda.Yerli oyunculardan da kaliteli bir oyuncu. Tam arada yani
  • Gökhan zan sağlamsa kara tahtaya semih-Gökhan gözü kapalı yazmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gökhan oynamalı kesinlikle, hayri de kadroya girer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

quote:

Adam mantıklı konuşmuş. Hajro bizim alıp oynatmamız gereken yabancı kalitesinde bir adam değil Avrupa'da bir şeyler istiyorsak. Ama yerli olursa çok rahat ilk 11 oynayabilir bu takımda.Yerli oyunculardan da kaliteli bir oyuncu. Tam arada yani

Adam Türk olmak istemiyor.
  • Burdisso çöp. Gökhan- Semih oynamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminati Çaycısı

quote:

quote:

quote:

Adam Türk olmak istemiyor.

Türk olmak istiyor ama olmasa da olur havasında Yoksa havadan vatandaşlık herkes ister farklı ülkelerden ki ilk geldiğinde Türk pasaportu almayı çok isterim bla bla bir sürü yere konuştu

• Telles-Gökhan-Semih-Hakan-Eboue olabilir 3-5-2 oynanılacağı zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukany

semih stoper olmasın da .. kim olursa olsun daha bacak kadar diarra ile baş edemiyor. çelimsiz güçsüz stoper m olur.

Adam tek basına oynadı geride.

Sol bekinde kademesine semih gırıyor sag bekınde. Sahada Burdisso dıye bı adam yoktu
  • Ben farklı bir şey söyleyim: Burdisso bu maçta da oynasın... Burdisso'nun özellikle hava toplarında Almeida'ya karşı üstünlük kurabileceğini düşünüyorum. Ayrıca bir maçta adamı astınız kestiniz. Kendi kendine gol atma becerisi gösteren Telles-Ceyhun ikilisinden kimse bahsetmiyor.. Varsa, yoksa Burdisso... Daha dün sol bek geldi diye göbek atanlar Baltacı oldu. Ne iş? Bu maçı alamazsak da Dany'ci olacaklar. Ah tabela ah... Sen nelere kadirsin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bende aksi birşey söylemedim ki zaten! böyle bir ihtimalmi var diyorum !! varsa bileyim çünkü transfer olurken mümkün değil deniyordu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende aksi birşey söylemedim ki zaten! böyle bir ihtimalmi var diyorum !! varsa bileyim çünkü transfer olurken mümkün değil deniyordu

Onun iş karışık. Olursa sezon sonu olur. Sezon sonu olmazsa ne olur bilmiyorum tabi. Arkadaş da herhalde sezon sonu her türlü imkan kullanılmalı manasında söylemiş olabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.