Bildirim
Cane Corso - Presa Canario

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
2 ırkta sert ve güçlü ırklar gerekli eğitimi vermezsen bu tür köpeklerin tamamı saldırganlığa meğillidir.Burada köpekten çok sahibine iş düşüyor.Presa canario ABD de pitbullu suçlulara karşı polis köpeği olarak kullanılmakta.Aşırı güçlü bir köpek dünyanın en güçlü köpeği olduğu söylenmekte pek çok forumda.Presa canario yeni çıkacak yasayla birlikte ülkeye girişi üretilip satılması yasaklanacak bir ırk.Var olan köpeklerin kısırlaştırılması tasmasınız gezerken yakalanması halinde uyutulması gündemde.2 ırkta Türkiye'de bulunması zor ırklar aldıktan sonra da çok uğraşacağın canlılar.Ben presa canario almayı düşünürken bu hususları düşünerek vazgeçtim. -
Bunlar benım için sorun değil 1 yaşına kadar ev içerisinde bakacağım 1 yaşından sonrada bahçeli evde köpek eğitimi konusunda deneyimliyim daha öncede 2 tane pitbull kangal beslemıstım yanı gerekli eğitimleri verebilirim tasmasız zaten dışarıya çıkarmam bilgi için teşekkür ederim
Tek sorun uygun ve güvenli nereden alabilirim. -
Benim belirttiklerim eğitiminden ziyade mevcut yasalardı.Çok canınızı sıkabilecek yasalar geliyor o açıdan söyledim.Almanya'da dogo arjantino aldığım bir çiftlik var orada üretimi ve uygun fiyata satışını gerçekleştiriyorlar istediğiniz türlerin.Kendiniz gidip getirme şansınız varsa orayla irtibata geçmenizi sağlayabilirim.Eskişehirde adını hatırlayamadığım bir çiftlikte cane carso satışı gerçekleştiriyorlardı adını hatırlayabilirsem yazarım. -
3yasinda disi cane corsomu satiyorum insanlara karsi cok uysal kisir degil yavruda aldk dha once
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok pis adam boğazlar hacı
pitbull dan kat kat iri ve güçlü napar kim bilir -
Bunlar hassas derili hayvanlardır yara aldığı zaman 2 ay geçmez şişliği işin gerçeğini yazıyım örnek verirsek kangal veya en güçlü ırk kafkas kars çoban köpeği ile dünyadaki hiç bi kanaryo veya keyn korso bu köpekleri alt edemez soğukta fazla yaşamazlar sıcak yeri severler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülkif gonzo -- 3 Temmuz 2014; 22:33:17 >
mutlaka sosyallestirilmesi gerekir mutlaka
yoksa basina cok is acarsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X