Şimdi Ara

canavar gibi bir santrafor şart (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benteke,Diouf,Berahino,Adebayor'dan birini alabilsek keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Nasıl Fb 98 den beri transferi şahenklere doğuş gruba yaptırıyor.Bulun bir adam alsın lan Benteke'yi
     canavar gibi bir santrafor şart

Uzun bir sakatlık geçirdi. Kendi takımı göremedi ki daha adamı.
  •  canavar gibi bir santrafor şart

daniel sturridge bu adamı alsak varya çok fena oluruz ama ingilterdende gelmezki
  • Katılıyorum ilerde top tutan buldumu atmasıni bilen bi santrafor gerek de uygununu bulmak zor ama inşallah iyi birini buluruz.Eger bulursak da senin de dedigin gibi ligi domine ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ETOO
  • Hic bir halt yapamazsiniz canavar degil Messi, ronalda gelse gene degisen durum olmaz tkaim icinde ariza forvetde degil Burak gol ortalamasi olarak cok cok yukararda bir oyuncu ondan daha fazla atani getiremezsiniz zaten.
    Bu bos anlamsiz muhabbetler ile ne kazaniyorsunuz bilmiyorum ama aci gercek bu. Gs takiminda sorun baska yerde o yüzden forvet bilmem ne gecin.
    Bu takimda özellikle Selcuk israrla oynatilmasi, Snei en büyük sorun, Burma kazigi ve Hamit sorumsuzlugu var ilk basta cözülmesi gereken sorun o yoksa forvet bilmem ne hikaye kendi kafaniza göre iyi forvetle cok gol atariz sanmayin futbolda öyle cikipta cok gol atmak kolay is bu muhabbetiniz bile tam komedi aslinda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordimus

daniel sturridge bu adamı alsak varya çok fena oluruz ama ingilterdende gelmezki

Biz para yok diyoruz 30-40 milyonluk adam koyuyorsunuz
  • ben erciyesteki Edinho'ya bile razıyım yeterki kurtulalım buraktan
  • bony
  • Kadroda temizlik yapilip Andre Ayew-Asamoah Gyan-Emmanuel Adebayor uclusu alinmali.Ayew ile Adebayor'un sozlesmesi zaten bitiyor geriye Gyan'in boservisi kalir.

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Gyan lazim bize, zaten nasil oynadigini biliyorum ama ozellikle son Dunya Kupasinda izledigimde bir kez daha mest oldum, pozisyon kacirmasi benim icin sorun degildir onemli olan takimi oynatmasi ve pozisyona sokmasidir. Almanya ve diger grup maclarini acip izleyin, nasil duvar oldugunu, nasil ver kaca girdigini, sirti donuk neler yapabildigine bir bakin. Top ayagindayken kolay kaybetmiyor, ayagi yere saglam basiyor hizlo guclu kuvvetli, bire bir becerisi yuksek. 2 kotu tarafi var, yasi ve her Afrikali kokenli futbolcuda olan (bazen) bencilligi. Burak kazmasinin kacirdiklari ve beceriksizliginden sonra Gyan'in bencilligi yok denecek kadar az geliyor gozume.

yılda 10 m euro dan fazla kazanıyor parayı bırakıp da gelmez parayı bırakacak olsa önceden avrupaya giderdi.
  • Klup meteliğe kurşun atıyor koyulan isimler Bony Sturridge filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dradox

Kadroda temizlik yapilip Andre Ayew-Asamoah Gyan-Emmanuel Adebayor uclusu alinmali.Ayew ile Adebayor'un sozlesmesi zaten bitiyor geriye Gyan'in boservisi kalir.

Gyan gelmez. Arabistan'da paraya para demiyor adam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.