Şimdi Ara

CANAN KAFTANCIOĞLU VE MUHALEFET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle mesajlarımı bulursanız, koyu bir muhalefet olduğumu görürsünüz.

Lakin, Türkiye'nin en köklü ve Ata'mızın kurduğu partinin böyle isimlerle beraber olması çok üzücü. Canan Kaftancıoğlu denen şahıs, koskoca CHP'nin il başkanı. Kendisi sözde ermeni soykırımını kabul edip, Türk hariç herkese kucak açıp, her alanda bizi küçük düşüren bir şahıs. HDP konusuna gelirsek, bi yorum yapamam HDP'ye sonuçta kendisi mecliste olan bir parti, terörle yanyana olsalarda ben hukuk'un üstünlüğüne inanan biriyim, madem mecliste o zaman oy hakkıda var. Lakin koskoca CHP'nin kaftancıoğlu gibi şahıslar, ve HDP ile olan yakınlık çok ters duruyor.

CANAN KAFTANCIOĞLU VE MUHALEFET SAKİNE CANSIZ DEDİĞİ KADIN DA PKKNIN KURUCU ÜYELERİNDEN TERÖRİST. BU KADIN DEĞİL CHP İL BAŞKANI OLMAYI, ATATÜRK DÖNEMİNDE YAŞASA SALLANDIRILIRDI. İŞTE CHP BU YÜZDEN HER ZAMAN SORU İŞARETLERİ BIRAKIYOR İNSANLARIN KAFASINDA -Kİ HAKLILARDA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123zlatan1234 -- 20 Nisan 2019; 18:59:5 >

• Öyle. Günlerdir bunu anlatmaya çalışıyorum. Canan, KK ve Oğuz Kaan Salıcı gibi isimler tez zamanda partiden postalanmak zorundadır. Soros'un çocuklarından bunlar. TESEV'in fonu nereden geliyor sanıyorsunuz? O TESEV'de üst düzey yönetici olan KK ne ayak sanıyorsunuz? İnsanlar şimdilik Akp'ye tokat vurulduğu için seslerini çıkarmıyorlar ama yakın süreçte bu tiplere çok fena protesto gelecektir. Gelmek zorunda. Aksi halde Y-Chp kavramı iyice gerçek olur.

Hdp ile olan yakınlığa gelirsek... Hdp bariz bir şekilde PKK'nın siyasi ayağıdır. Lami cimi yok bu işin. Yalnız Akp-Mhp öyle leş bir sistem getirdi ki ittifak yapmadan başarılı olmak imkansız hale geldi. Chp biraz da el mahkum dedi aslında. Hdp'lilerin desteği olmasa İstanbul'u kazanması imkansız olacaktı. Neyse, olan oldu. Yalnız Hdp'li seçmenler hayal kırıklığına uğrayacaklar beklentileri her neyse. Şimdiden hazır olsunlar buna.
    Güzel kardeşim o AKP'nin sorunu. Akp bir parti değil, projedir zaten. Bu ülkeye her türlü düşmanlığı yapmaları normaldir haliyle. Yalnız CHP kurucu partidir. Diğer partilere benzemez. Bu partide Canan gibi leş tiplerin bulunması kabul edilemez. Aşırı solcu kimliği ile net bir şekilde Atatürk Cumhuriyeti'ne karşı olduğunu defalarca kez belli etti zaten. Haliyle Ata'nın partisinde durduğu her dakika küfür sayılır.
    belliki Canan Hanım ın 31 mart günü ki muhteşem teşkilat yapılanmasını organize edip, tüm ıslak imzalı tutanakları toplaması ve bu sayede İmamoğlu nun hakkını gasp ettirmemesi birilerinin çok zoruna gitmiş.
    boş yere debelenmeyin Canan hanım bu başarısından ötürü CHP içinde yeri çok sağlamlaştı. çok büyük kredi bakiyesi kazandı. geçmişteki bir lafına göre insan yargılayacaksak, Tayyip Erdoğan geçmişte ne laflar etmişti hatırlatırım.
  • Öyle. Günlerdir bunu anlatmaya çalışıyorum. Canan, KK ve Oğuz Kaan Salıcı gibi isimler tez zamanda partiden postalanmak zorundadır. Soros'un çocuklarından bunlar. TESEV'in fonu nereden geliyor sanıyorsunuz? O TESEV'de üst düzey yönetici olan KK ne ayak sanıyorsunuz? İnsanlar şimdilik Akp'ye tokat vurulduğu için seslerini çıkarmıyorlar ama yakın süreçte bu tiplere çok fena protesto gelecektir. Gelmek zorunda. Aksi halde Y-Chp kavramı iyice gerçek olur.

Hdp ile olan yakınlığa gelirsek... Hdp bariz bir şekilde PKK'nın siyasi ayağıdır. Lami cimi yok bu işin. Yalnız Akp-Mhp öyle leş bir sistem getirdi ki ittifak yapmadan başarılı olmak imkansız hale geldi. Chp biraz da el mahkum dedi aslında. Hdp'lilerin desteği olmasa İstanbul'u kazanması imkansız olacaktı. Neyse, olan oldu. Yalnız Hdp'li seçmenler hayal kırıklığına uğrayacaklar beklentileri her neyse. Şimdiden hazır olsunlar buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 20 Nisan 2019; 1:40:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belliki Canan Hanım ın 31 mart günü ki muhteşem teşkilat yapılanmasını organize edip, tüm ıslak imzalı tutanakları toplaması ve bu sayede İmamoğlu nun hakkını gasp ettirmemesi birilerinin çok zoruna gitmiş.
    boş yere debelenmeyin Canan hanım bu başarısından ötürü CHP içinde yeri çok sağlamlaştı. çok büyük kredi bakiyesi kazandı. geçmişteki bir lafına göre insan yargılayacaksak, Tayyip Erdoğan geçmişte ne laflar etmişti hatırlatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

belliki Canan Hanım ın 31 mart günü ki muhteşem teşkilat yapılanmasını organize edip, tüm ıslak imzalı tutanakları toplaması ve bu sayede İmamoğlu nun hakkını gasp ettirmemesi birilerinin çok zoruna gitmiş.
    Güzel kardeşim o AKP'nin sorunu. Akp bir parti değil, projedir zaten. Bu ülkeye her türlü düşmanlığı yapmaları normaldir haliyle. Yalnız CHP kurucu partidir. Diğer partilere benzemez. Bu partide Canan gibi leş tiplerin bulunması kabul edilemez. Aşırı solcu kimliği ile net bir şekilde Atatürk Cumhuriyeti'ne karşı olduğunu defalarca kez belli etti zaten. Haliyle Ata'nın partisinde durduğu her dakika küfür sayılır.

• 7 mesajın var koyu muhalif imiş

Trol

Blok

• fetö ile yatıp kalkıp ülkenin içine eden adamların konusunu bu kadar açmıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

7 mesajın var koyu muhalif imiş

Trol

Blok
    Ne saçmalıyorsun kardeşim? bu ne saçma bir mesaj! git bak eski yazdıklarıma. Sen ne saçmalıyorsun? söylediklerimde yalan birşey var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mehmet eğit vs bayram meral
    5 yıl önce açıldı
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

fetö ile yatıp kalkıp ülkenin içine eden adamların konusunu bu kadar açmıyorsunuz?
    onun ne halt olduğunu zaten herkes biliyor. tartışmaya dahi gerek yok, erdoğan kim? 3 5 yıla gidecek. ak partide öyle, ama cumhuriyet halk partisi ilelebet kalacak.
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    İnsanları yaftalamadan önce biraz düşünün. Üyelerin mesajlarına bakmak zor bir iş değil.

Açılan konuya dair fikriniz varsa "insanca" söyleyin. Etiketçiliği bırakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E767019CA

İnsanları yaftalamadan önce biraz düşünün. Üyelerin mesajlarına bakmak zor bir iş değil.

Açılan konuya dair fikriniz varsa "insanca" söyleyin. Etiketçiliği bırakın.
    O gün konuştuğumuz gibi hocam. Akp muhalifi olan herkese çiçek dağıtıyor bu arkadaşlar. Her hıyarım var diyene tuzlukla koşmamayı ne zaman öğrenecekler bilmiyorum. Chp'nin yanlışlarından bahsetmeden önce illa "Bizler Akp'yi zerre sevmiyoruz ha!" demek zorunda mıyız yahu? Bu mudur yani mantık? Chp'ye laf söylüyorsak kesin akepeli mi oluyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 20 Nisan 2019; 0:37:45 >

• kkratoss kullanıcısına yanıt
    Eleştirel düşünceden yoksun, parti fanatiği, bilinçsiz ve bilgisiz kişiler. Koyun dediklerinden pek farkları yok. İşte görüyoruz seçtikleri sempatizanları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Alıntıları Göster
    Kendin diyorsun CHP'nin eli mahkûm diye. Celistiginin farkinda degilsin.

Hem madem en ufacik bir HDP yanlisi kisi dahi istemiyorsun partide... O zaman İYİP'e git? Niye israrla CHP'yi elestiriyorsunuz ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

Kendin diyorsun CHP'nin eli mahkûm diye. Celistiginin farkinda degilsin.

Hem madem en ufacik bir HDP yanlisi kisi dahi istemiyorsun partide... O zaman İYİP'e git? Niye israrla CHP'yi elestiriyorsunuz ki?

Alıntıları Göster
    Hayır çelişmiyorum. Sorduğun sorunun cevabı ise alıntıladığın mesajımın içinde var zaten. Atatürk'ün kurduğu ve Cumhuriyet'in kurucu partisi olduğu için. Chp bu gibi isimlerle devam edecekse "Biz Atatürk'ün partisiyiz yeaa çal oradan İzmir marşı ehehe xd" demeyi bırakacak öyleyse.

• Ben açıkçası şu sıralar chp güçsüz oludğu için bu tür davranışlarını hoş görüyorum, ama bi 5 sene sonra hala aynı kafada olurlarsa oy vermeyeceğim. Hele şu iktidar değişsin, yargı komple özgürleşsin. Ondan sonra daha çeşitli parti oluşumları da olacaktır sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Ben açıkçası şu sıralar chp güçsüz oludğu için bu tür davranışlarını hoş görüyorum, ama bi 5 sene sonra hala aynı kafada olurlarsa oy vermeyeceğim. Hele şu iktidar değişsin, yargı komple özgürleşsin. Ondan sonra daha çeşitli parti oluşumları da olacaktır sanıyorum.
    bu yönetimiyle gelecek olan chp yargıyı anca seloya özgürleştirir.
  • ClassımDeğilsin kullanıcısına yanıt
    E asker de o zaman chp ye darbe yapsin ben ne bileyim Yanlis olmasin chp icin diyorum reise demiyorum lutfen beni Silivriye yollamayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CANAN KAFTANCIOĞLU VE MUHALEFET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmaca57 -- 20 Nisan 2019; 10:40:45 >
  • CANAN KAFTANCIOĞLU VE MUHALEFET

[simage]https://galeri13.uludagsozluk.com/715/canan-kaftancioglu_1621152.png[simage]

CANAN KAFTANCIOĞLU VE MUHALEFET SAKİNE CANSIZ DEDİĞİ KADIN DA PKKNIN KURUCU ÜYELERİNDEN TERÖRİST. BU KADIN DEĞİL CHP İL BAŞKANI OLMAYI, ATATÜRK DÖNEMİNDE YAŞASA SALLANDIRILIRDI. İŞTE CHP BU YÜZDEN HER ZAMAN SORU İŞARETLERİ BIRAKIYOR İNSANLARIN KAFASINDA -Kİ HAKLILARDA.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.