Şimdi Ara

Çanakkale Vatan Bilgisayar Açılışa Özel Sıcak Fırsat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
10.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan Bilgisayar Çanakkale'de Troy Park AVM'ye açacağı yeni şube için sınırlı sayıda da olsa bazı güzel indirimler yapmış. Alabilen olursa gayet sıcak fırsat gibi geldi bana. Ekran görüntülerini ekliyorumarkadaşım gönderdi ancak ben daha sonra sitede göremedim o yüzden link yok maalesef. 06 Ekim cuma saat 10.00'da açılacakmış şube.

Çanakkale Vatan Bilgisayar Açılışa Özel Sıcak FırsatÇanakkale Vatan Bilgisayar Açılışa Özel Sıcak FırsatÇanakkale Vatan Bilgisayar Açılışa Özel Sıcak FırsatÇanakkale Vatan Bilgisayar Açılışa Özel Sıcak Fırsat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telli259 -- 2 Ekim 2017; 19:48:21 >

• Sıcakmış ama bize değil maalesef...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar cok iyi de kapida cikacak izdihamdan sag salim alinamaz. Mahalle bilgisayarcari silip supurur oralari, kisisel musterilere bir sey birakmazlar herhalde.

• Son açılan mağaza Antalya'da müthiş izdiham vardı. Canını seven gitmesin beyler.
  • Arkadaşlar , 6 Ocak 2017 tarihinde İstanbul Güngören Kale center vatan mağazasının açılışına gitmiş biri olarak tavsiye vereyim.Benim aldığım ürünler Samsung 40ku7000 ( şu an 2300 tl 1800 tlye aldım.) Arnica ütü ( 20 tl ) , Samsung j2 cep telefonu ( 600 tl ye aldım ama izdihamdan dolayı kontrol etmedim.Wi-fisi çalışmıyordu.Servise gitti.Yenisini verelim dediler.Ben para iadesi istedim çünkü fiyatı cazip gelmedi.Her yerde satılan fiyatıymış o gün için ) , Hp kablosuz mouse (1 tl ) . En çok izdiham olan ürün iphone 7 diydi. ( 2900 Tl ve stok 20 taneydi.) Broşürde iphone 6 60 tane diyor.İphone almak isteyen sıranın en önlerine geçmeye çalışsın.Bu saatten sonra iphone 6 alınır mı ?Sizin bileceğiniz bir iş.Ütü , elektrikli süpürge , kahve makinesi gibi ürünlere izdiham vardı.Tv , led ekran , xbox , masaüstü bilgisayar , laptop , yazıcı ürünlerine ilgi olmuyor pek.Eğer alacağınız ürün cep telefonu , mouse , ütü gibi ürünlerse onlara yoğunlaşarak mağazaya girin.Mağazayı herkes ilk kez giriyor.Siz de bunu bilerek alacağınız ürünleri bulmaya yönelik girin. Ürünler sayılı olduğu için adam başı 1 taneye izin veriliyor.İzdiham olduğu için saat 10 da açılan avm den 13 gibi çıkabildim.2 kasa çalışıyordu.Ama ben İStanbul'da bu durumu tecrübe ettim.Çanakkalede daha kısa işinizi halledebilirsiniz.Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.

• xbox iyiymiş.
  • Çanakkale deyim memlekette bura zaten izdiham olmaz beya🏖🏖

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migros HEMEN’e Özel Fırsat
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O 3999luk pcyi daha üç hafta önce 4370'e aldık Vatan'dan. Üstüne bir de Çanakkale gezisi yapılırmış şu haliyle. Açılır açılmaz bitecek bir ürün de değil gibi

• güzel fiyatlar var. Çanakkalede öyle izdaham olacağını düşünmüyorum.
  • philips 43" tv iyiymiş ya. en kötü 1800 lerde fiyat.
  • Flaş diskten 2 tane alıp yollayan olursa 10 tl gönderebilirim.

• Gidelim bakalım neler varmış

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Çanakkale deyim memlekette bura zaten izdiham olmaz beya&#127958;&#127958;

sen öyle san. istanbuldan gidecek adam bile vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Çanakkale deyim memlekette bura zaten izdiham olmaz beya&#127958;&#127958;

sen öyle san. istanbuldan gidecek adam bile vardır

Gelmesin kimse aman

• 3-4 arkadaş gidip kişi başı bir ürüne odaklanıp o şekilde yapmayı düşünüyoruz bakalım
  • Bizde canakkaledeyiz kucuk sehir canakkale ama izdiham olur gibi

• http://www.webtekno.com/kastamonu-da-izdihama-sebep-olan-teknoloji-magazasi-acilisi-h34379.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 3 Ekim 2017; 20:29:59 >

• Magazaya gidecek arkadaslar bana da sony mp3 player alip kargolayabilir mi?
  • 2 yıl önce bimeks açılmıştı sanırım o kapandı yerine vatan açılıyor. Fazla kalabalık olmaz ama itiş kakış fazla olacaktır. Özellikle böyle açılışlarda Çanakkale de orta~yaşlı olanlara dikkat etmek lazım görmemiş gibi saldırıyorlar. Gideceklere tavsiyem 1 saat önce gidip sıraya girsinler. Troyparkı bilenler bilir 2 giriş vardır. Simit sarayının olduğu kapı değil de diğer kapıyı daha önce açmışlardı bimeksin açılışında. Ona göre konum alın . Girişte görevliler muhtemelen şerit çekip tek tek alacaklar vatan mağazasına. Şeritin olduğu yere kadar itiş kakış fazlasıyla olacaktır.

• Meydan muharebesi çıktı antalyada.Polis çağırdılar polis de içeri geremedi izdihamdan 😂

Tabi gittiğimden değil yakınlarında oruran arkadaş söylemişti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.