Şimdi Ara

Çanakkale Vatan Bilgisayar Açılışa Özel Sıcak Fırsat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
2
Favori
10.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: man utd

Meydan muharebesi çıktı antalyada.Polis çağırdılar polis de içeri geremedi izdihamdan 😂

Tabi gittiğimden değil yakınlarında oruran arkadaş söylemişti

oha bu ne, izlerken gerildim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony Walkman alabilecek varsa parasını gönderebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Meydan muharebesi çıktı antalyada.Polis çağırdılar polis de içeri geremedi izdihamdan &#128514;

Tabi gittiğimden değil yakınlarında oruran arkadaş söylemişti

oha bu ne, izlerken gerildim

Medyaya yansıyan yumruk yumruğa kavgaları da vardı, izdiham keşmekeş hırsızlık kavga ne ararsan vardı 😂

• bedava verseler o duruma düşmek istemem
    arkadaş bu nedir ya ,hadi yiyecek için bir derece anlıyorum ama ucuz diye bu hale düşmek ?
    koyundan ne farkın kalıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

http://www.webtekno.com/kastamonu-da-izdihama-sebep-olan-teknoloji-magazasi-acilisi-h34379.html

Bu ne hocam. Gidicektim gitmekten vazgeçtim. Koyundan farkımız kalmıyor. Giderim 30 tl ye flash bellegimi alirim boyle seymi olur insanlae birbirini yiyiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar telefona ihtiyacım var şu an kullandığım telefon Samsung Galaxy Trend Lite sizce indirimdeki 2 telefonun fiyatları vs nasıl alınır mı?
  • 7.50 de geldim simit sarayı kapısı çok doluydu diğer kapıya geldim, şimdi önümde 50 kişi var bakalım. Umarım Hdd ye yetişebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yaxis

7.50 de geldim simit sarayı kapısı çok doluydu diğer kapıya geldim, şimdi önümde 50 kişi var bakalım. Umarım Hdd ye yetişebilirim.

dikkat et, ölüm tehlikesi var

• Birşey alabilen yazsın

Çanakkale Vatan Bilgisayar Açılışa Özel Sıcak Fırsat

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/178553

Çanakkale Vatan Bilgisayar Açılışa Özel Sıcak Fırsat1/2356bbb4-de31-4dee-bd72-e1bfbe469eae.jpeg[/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: prof.intörn

Birşey alabilen yazsın

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/178553

Çanakkale Vatan Bilgisayar Açılışa Özel Sıcak Fırsat1/2356bbb4-de31-4dee-bd72-e1bfbe469eae.jpeg[/simage]

Sabah arkaya dogru kuyruk vardi

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Bu izdihmdan 99 TL ye HDD aldım.

Tanesi 265 TL olan HDD ti 99 a almak iyiydi ama bir saat kasada ilk sıralarda olmama rağmen beklemek ve sauna gibi olan mağazadan sağlam çıktığıma seviniyorum.

Bayilanlar vs de olmuştu. Videoyu izledim de arkalar gerçekten kötüymüş. Ön tarafta haberim olmadı bu görüntülerden. Zaten her yer insan kaynıyordu. Çıkması bile mesele olmuştu.

Çanakkale'de ki arkadaşlara başarılar.

Ekleme: Size tavsiye, eğer basit flaş diskler gibi zaten uygun fiyatlı ürünler için gidiyorsanız bu açılışlara bosuna gidip de ezilmeye, beklemeye değmiyor. Arkadaşın dediği gibi daha fiyat farkı olan ve pahalı ürünler için gidilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 6 Ekim 2017; 10:29:0 >
  • Maalesef alamadım tam bana sıra geldi, hdd kutusu boşaldı. Bende çıktım mağazadan.

Sıraya kaynama olayları ise Çanakkale insanına yakışmadı.

• Süpürge alırken 60 lık teyzeyi eziyorlarda iki kişi zor engelledik. o yüzden birden fazla ürün alamadım. kalabalıgı sakinleştirmek için baya bağırdım. teyzem üzerine bastıgı süpürgeleri gözlerindeki korkudan anladıgım kadarıyla almayı unuttu. ezilmesini sakinleştirip bağırdım ellerimi kaldırınca sakinlediler o sırada fakir süpürge alıp kasada baya terledim sıra beklerken fatura yazıcısı bozuldu değiştirdiler 60 lık adamlar kaynak yapıp ittiler. rezillik ötesiydi. hayatta ilk kez gittim bir daha gitmem arkadaş. neden gittim iş arkadaşıma söz verdim o alamadı ben süpürge alıp çıktım.

kasaya yazıcı ve laptop ile gelenlere kampanya stokları bitti deyip geri gönderdiler. stok 40 ama ürün 40 dan fazlaydı. inşallah birileri ölmemiştir. çok kötüydü. geçmiş olsun.
  • kapida 300 kisi vardi heralde saat 8.30 kalmaz birsey dedim siraya bakayim diye ilerledim farkettimki diger tarafta bir girisi daha varmis avm nin x2 kalabalik sabah 6 dan beri bekliyorum dedi dayinin biri

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

iş yerinde arkadaşlar diyordu. kapılar kırılmış, polis falan gelmiş dediler bilmiyorum doğru mu?
  • Simit sarayının olduğu taraftaki giriş kapısının bir tarafı çatlamış bir tarafı da patlamış sanırım.

Ve evet çevik kuvvet en başından beri oradaydı. Mağazada ki insan sayısı çok fazla olunca, etten duvar ördüler ve giriş çıkışı kapattılar içerideki insanlar boşalana kadar.

Kısacası yapacakları açılışı gondikliyim. Böyle açılış olmaz. Ne sıra kaldı saat yaklaştıkça ne de millette ar duygusu. Bayılanlar olmuş duyduğum kadarıyla. Ve aktüel ürünlerinden kişi başı 1 ürün diye bahsediyorlardı ancak bu kurala da uyulmadı.

Adam akıllı bir koridor oluşturursun ilk gelene göre mağazaya sınırlı sayıda kişi alırsın ve bu iş tertemiz hallolur. Ama yok illa televizyonlara çıkıpta reklam olacak.

@LaT1F
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

quote:

iş yerinde arkadaşlar diyordu. kapılar kırılmış, polis falan gelmiş dediler bilmiyorum doğru mu?

http://canakkaleaynalipazar.com/canakkale-canakkale-olali-boyle-izdiham-gormedi/12269/

100er kişi alacaklardı . kişi başı 3-5 ürün kota koyacaklardı.daha iyi olurdu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

quote:

http://canakkaleaynalipazar.com/canakkale-canakkale-olali-boyle-izdiham-gormedi/12269/

100er kişi alacaklardı . kişi başı 3-5 ürün kota koyacaklardı.daha iyi olurdu

ilk defa çanakkale de böyle birşey görüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.