Şimdi Ara

Çanakkale afişinde Atatürk yok Abdulhamit var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AKP’lilerin 2. Abdülhamid hayranlığı, Çanakkale Zaferi için hazırlanan afişlere de yansıdı. Çanakkale’nin AKP’li Çan Belediyesi, ilçedeki billboardlarda 2. Abdülhamid’in resmini kullandı.

    Afişte Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Başkan Kuzu'nun fotoğrafları da yer aldı. 2. Abdülhamid, Çanakkale Zaferi'nin yaşandığı tarihte padişah değildi. Dönemin Padişahı Mehmed Reşad'dı. CHP Çan
    İlçe Başkanı Ümran Aydın, “Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü münasebetiyle, Anafartalar kahramanı Abdülhamid Han'ı anma inceliğini gösteren belediyemizi kutluyorum” diyerek Çanakkale afişine tepki gösterdi.

    “KÖPRÜYÜ KAST ETTİM”

    Kuzu ise şu sözlerle kendini savundu: “Vurgulamak istediğimiz 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferimizin yıl dönümünde temeli atılacak olan Çanakkale Boğaz Köprümüzün 140 yıl önce Sultan 2. Abdülhamit zamanında projelendirildiği ve bu 140 yıllık hayalin günümüzde Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın girişimleriyle hayata geçiriliyor olmasıdır.” (Sözcü)

    http://www.mynet.com/haber/guncel/canakkale-afisinde-abdulhamitin-ne-isi-var-2943744-1

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • bunlar yiyici :)


    adam 30.000 liralık proje alsa bunun 40.000 lira gibi gösterip 10.000 lirasını cebe atıyor. yabi belediye ihalelerinde genelde 100 binlerle ifade edilir.

    yiyici bunlar birader. bu devir fazla gitmiycek ... birkaç yılı var. birkaç yıl sonra o şeref yoksunu tüpçü, balkan ülkelerinde karı koşturup binlerce dolar yiyen bu beyaz tvde spor prgramında şaklabanlık yapan sinan engin gibiler yani devletten emerek beslenen kan emici yalakaların hepsi "biz kandırıldık" "biz aldandık" "biz en büyük Atatürkçüyüz" demezler ve 10 yıl marşları ile videolar çekmezlerse ben birşey bilmiyorum.
  • Bu projeyi de mi Abdülhamit yapmış.

    Hatta izmirden Atina da köprü yapacakmış, Antalya Kıbrıs da var. Tüm köprüler onun dünyadaki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide hayvanların aklıyla dalga gecmezlermı bunlardaki beyını kuşa taksak ters uçar
  • Sanki geldide o savaştı. Sarayda kaçmayı bekleyenlerden bizene.

    Çok saçma bir yere doğru gidiyor ülke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphoneyide abdul hamit düşünmüş abartmasınlar bukadar projeyle osmanlı nasıl dağıtmış ya kendi bile duramamış tahttan indirmişler padişah dediğin mağdura yatarmı kuvvetli olsa indirmezlerdi
  • beyler boşverin gün gelecek bu devran dönecekkk o zaman görüşecez ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.