Bildirim
Can You Run It Sayfasına güvenmeyin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim pc icin de bfbc2'de reccomended'i geciyor dedi aldim oyunu sonuc=lowda 20 fps
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bunun için bir pc uygulaması yazmayı düşünüyorum ama tutmaz. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: By_KeReMM
Bunun için bir pc uygulaması yazmayı düşünüyorum ama tutmaz.
Tutar Bence hocam bi deneyin :)_____________________________ -
aslında güzel olur hocam.insanlar, merak ettikleri oyunların gereksinimlerini öğrenirler. _____________________________ -
Hocam orası su mantıkta şimdi sana göstermiş yukarıdaki gibi sitesinden ojinal almış özellikleri senin sisteminden a r9 u var kesin acar diyemiyor bakıyor oyun 5.1 istiyo ama bunun 5 o zaman iş yatar yani pek doru degil ama bu tarz sitelerin icinde en iyisi _____________________________ -
Hocam bende deneyeceğim şimdi sonucu yazayımda gülün biraz. :) _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: I. C. Wiener
Benim pc icin de bfbc2'de reccomended'i geciyor dedi aldim oyunu sonuc=lowda 20 fps
benim imzadaki sistemde bf2 yi denedim tıkladım seçtim battlefield 2 yi ama hdd de yer olmadığı için minimum verdi :D düşün artık 2gb oyun alt tarafı bu sisteme minimum verdi güvenmeyin o siteye_____________________________ İşlemci:[color= -
Hocam orada i7 yazıyor sizinki i5 (performans filan demiyorum)
Program ne yapsın :)
İ7 DİYE KODLAMIŞLAR ONA :D_____________________________ Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2 -
quote:
Orijinalden alıntı: Penanggalan
Hocam orada i7 yazıyor sizinki i5 (performans filan demiyorum)
Program ne yapsın :)
İ7 DİYE KODLAMIŞLAR ONA :D
:D hocam benim işlemci fx 4150 den daha mı güçsüz :( :D_____________________________ -
fifa 14 %100 yeşil verdi pc oyunu lowda oynatmıyor
_____________________________ -
Bende gt 750m sli var, sliyi görmeyip bütün oyunlarda şutluyor beni site 

_____________________________ -
Zaten oldu bitti oraya güvenmem kimseyede güvendirtmem.
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

★★★ AMD R SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ ★★★
kullanıcısına yanıt