Şimdi Ara

Cambly Uygulamasını Kullananlar Var Mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
113.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yüzdelik orantı olarak en uygun indirimler balck friday kampanyasında oluyor. Önümüzdeki sene daha uygun olması için TL'nin değer kazanıp, doların düşmesi lazım. Sonuçta cambly öğretmenlerine dolar bazlı ödeme yapıyor, bu sebepten cambly fiyatı Türkiye'de de sürekli artıyor. Seneye dolar 5 TL olursa yine Kasım ayında yeni bir black friday indirimi gelirse çok daha ucuza yenilersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene yüzdelik olarak en büyük indirim blackfriday'de olmuştu, yıl başında yada bayramlarda falan yüzdelik olarak bu kadar büyük indirim olmadı. Cambly öğretmenlerine dolar bazlı ödeme yaptığı için fiyatı dolara bağlı artış göstermektedir. Bu sene bu fiyattan abone olursanız ve seneye dolar 5-6 TL gibi rakamlara düşerse, önümüzdeki sene blackfriday indirimi ile daha uygun fiyayata aboneliğinizi yenileyebilirsiniz. Yada önümüzdeki sene bu sene ödediğiniz fiyat üzerinden yenileme yaparsınız. Önümüzdeki sene fiyatlara black friday kampanyası ile fiyatlara bakarken farklı bir hesap kullanın (cambly'ye ücretli abone olmamış bir hesap) çünkü kendi hesabınızı kullanırsanız size fiyatı gösterirken kalan kullanımların ücretini yeni abonelik fiyatından düşüpte gösterecektir.

    Ayrıca cambly yada benzer platformlar sizin için gerçekten doğru mu? Vakit ayırabilecek misiniz? İhtiyacınız var mı? Eğer abone olur, iki üç ders yapıp bırakırsanız aboneliğinizi iptal etmek istediğinizde kampanyalı indirimli fiyattan düşmeyebilir. Bunu şöyle düşünün GSM operatörüne 12 aylık tahahüt verip faturalı hat aldınız. Normalde 100 TL ödemek yerine aylık 50 TL ödüyorsunuz ve bir ay sonra gidip hattınızı kapatmak istediğinizde size kampanya indirim tutar farkını faturanıza yansıtacaktır. Veya cambly'e abone olup, vakit bulamazsanız, ayda sadece bir kaç ders yapıp, sabit bir eğitmenle düzenli ders yapamazsanızda paranızın boşa gitme durumu var. Spor salonuna yıllık üyelik yapıp, 1 yıl içinde sadece 5-6 kere spora gitmek yani aslında hiç spora gitmemek gibi düşünebilirsiniz.

    Daha öncede yazmıştım. Cambly'de 10 dk ücretsiz ders yapmıştım, sonra kendimi ifade edebildiğim için mutlu olmuştum ve deneme amaçlı 3 aylık abonelik almıştım, devamında da 12 aylık abonelik almıştım ve devam etmekteyim. Eğer ingilizce seviyeniz düşükse her öğretmen ile anlaşamayabilirsiniz. Bir keresinde derste eğitmenin dediği cümleyi anlamamıştım chatbox ekranına yazmasını istemiştim, eğitmenin ufffffladığı olmuştu. Ama bazı eğitmenlerde varki aşırı istekli ve 7/24 cambly'de ders yapacak nitelikteler. Mesela maksika'lı bir eğitmen vardı, internet kalitesi düşüktü, dediklerini anlamakta bazen zorlanıyordum ama çok istekliydi ve sanırım başka bir işi yoktu cambly'de rezervasyon takvimi haftanın her günü için açıktı. Sonradan rezervasyon saatlerini değiştirmişti ve bana uymadığı için bırakmıştım.

    Bende ilk günden bugüne gelişme var fakat yeterli değil. Buda benden kaynaklı, bazen çeşitli nedenlerle üyeliğimi dondurduğum olabilyor yada işten güçten evde kelime ezberlemeye, gramer öğrenmeye vakit olmuyor. Netflix'ten ingilizce alt yazılı ingilizce seslendirmeli dizi/film izlemek lazım ama türkçe alt yazılı içerikleri bile izlemek benim için ciddi zaman maliyeti demek. İngilizce alt yazılı/seslendirmeli içeriklerde insan sıkılıyor ve bırakıyor. Aslında günde en az bir saat ingilizce alt yazılı/seslendirmeli dizi/film izlemek, youtube üzerinden ingilizce alt yazılı ve seslendirmeli masal videolarının olduğu kanallar var. 10-15 dk gibi masal videoları var. Günde bir saat kelime/gramer çalışmak. Haftasonları ingilizce konuşma kafelerine gitmek yani 7/24 ingilizceye odaklanmak lazım. Yoksa benim gibi alt yapınızda yoksa (süper zeki birisi de değilseniz) kaplumbağ hızında ilerlersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hesabımı devretsem devrettiğim kişi kullanabilir mi sizce ? Yani CAmbly bunu hile olarak falan algılamaz değil mi ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: estefanik

    Hesabımı devretsem devrettiğim kişi kullanabilir mi sizce ? Yani CAmbly bunu hile olarak falan algılamaz değil mi ?

    selamlar, eğer devrediliyorsa fiyat ne düşünüyorsunuz? ve sebebi nedir?

  • Merhabalar,


    Yaklaşık 3 haftadır haftada 2 ders 30 dk paketini kullanıyorum. Her seferinde bir başka hoca ile ders planları üzerinden ilerliyorum. Normalde seviyem B1, gramerime pek bi faydası oldu mu bilmiyorum ama artık bildiğim bazı şeyleri kullandığımı farkediyorum.

    Kesinlikle derse girmeden önce biraz alıştırma yapmak birkaç cümle kurmak işe yarıyor. Sonrasında daha akıcı konuştuğumu farkediyorum.

    1 Senelik aldım, şimdilik iyi ki aldım diyorum çünkü derse hiç girmek istemediğim zamanlarda bile mecbur kalarak giriyorum ve bana ingilizce için itici bir güç oldu diyebilirim.

    Sorusu olan varsa alabilirim, burayı da daha sonra yine güncellerim:)


    10 dk deneme dersi kullanabileceğiniz referans linki de aşağıdadır, kullanırsanız çok sevinirim. :)


    http://cambly.com/invite/PELINNER0?st=120120&sc=4





  • 30 dkbvar en fazla yetersiz. Selam versen 15dk gecer zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thy pilotluk İngilizce sınavlarına hazırlanmak için 3 aylık ile başlamıstım sonra öyle yerlere gitti ki, Şöyle söyleyeyim Cambly hayatımı değiştirdi diyebilirim. Ne kadar grammar ve kelime çalışırsam çalışayım konuşma pratiği için böyle bir platform olmasaydı şuan ki İngilizce seviyemin yanına bile yaklaşamazdım. C2 akıcı bir İngilizceye sahip olmak ciddi anlamda hayatınızı değiştirebilir. Platformdaki hocalar yada tutorlar diyeyim sizin benim gibi kafa insanlar. Çoğu ek gelir için yapıyorlar, En favorilerim Amerika'da İngiltere'de hayatı pahalı bulup, macera için laptopunu yanına alıp ortadoğuda Meksika'da yada Ekvador gibi doların kıymetli olduğu güney Amerika ülkelerinde online ingilizce öğretmenliği yaparak hayatlarını yaşayan genç tutorlar. Hatta Bu listede Türkiye'de var. Çünkü Platformu en çok kullananlar Bizler, Suudiler ve Brezilyalılar. Tutorları öyle etkilemişizki Tr şöyle güzel böyle güzel diye, çıkıp gelmişler. Aynı kişi ile sık ders yaparsanız bir çoğu ile arkadaş olabilirsiniz. Bende öyle oldu yani, Bir çoğu ile sosyal medyadan görüşüyoruz, covid olmasa 2 tanesi Türkiye ye gelecekti bu yaz yüz yüze görüşecektik. Reklam gibi oldu biliyorum ama kesinlikle değil, kullanıcı yorumu. Biraz grammar ve kelime biliyorsanız bir adım daha atın dünyanın geri kalanı ile tanışın.


    10 Dk ücretsiz deneme dersi için bu kodu kullanabilirisiniz.


    EMRE_060





  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Emin ol geçmiyor. Tutor sıkıcı çıkarsa dakika sayarsınız ne zaman bitecek diye.

    Onun için kafa tutor bulup devam etmek lazım. Ben haftada 2 gün 30dk abonelik yaptım. Keşke 3 gün yapsaydım diyorum.
  • Arkdaşalar merhaba,

    EnglishCentrali 3 aydır kullanıyorum. Sorunlarınız varsa cevaplayabilirim. Aşağıda paylaştığım linkten 12 aylık üyelikte %60 3 aylık üyelikte %36 indirim kazanabilirsiniz.



    https://tr.englishcentral.com/invite/n68AOUXKXl4B

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ka19g

    Arkdaşalar merhaba,

    EnglishCentrali 3 aydır kullanıyorum. Sorunlarınız varsa cevaplayabilirim. Aşağıda paylaştığım linkten 12 aylık üyelikte %60 3 aylık üyelikte %36 indirim kazanabilirsiniz.



    https://tr.englishcentral.com/invite/n68AOUXKXl4B

    Bu cambly başlığı.

    Sizin topik yanlış yerde.

    Yada cambly ile vs karşılaştırmak istiyorsanız mesajınızı bekliyoruz.

    Sadece davet linki ile ek dakika kazanımı için yazdıysanız o başka tabi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok pahalı

  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    %60 indirimli zamanlar oluyor. O zamablar uygun. Ben aylık 230tl ye almışım. Haftada 2 gün 30dk.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yasin_kaya kullanıcısına yanıt
    Nasıl işleniyor 30 dakika içerisinde hocam. Yani haftada 1 saat ayda 4 saat oluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence güzel uygulama,çok samimi hocalar var indirimleri kovalarsanız iyi fiyatlara da alabilirsiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    İsterseniz günlük konuşma isterseniz programlar var. İş ingilizcesi vs onları girip takip edebiliyorsunuz.

    Konuşma gerginliğini atmak için birebir. Ama bir temelinizin olması lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Haftada 2 veya 3 gün 30dk gayet ideal.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben aldım 1 yıllık.
  • Şu an %60 indirim var ve hafta da 3 gün 30 dk aylık 400 liraya geliyor. Toefla girmek için yaklaşık 8 ay gibi bir zamanım var. Cambly listening ve speaking için yardımcı olabilir gibi düşünüyorum açıkcası ingilizcem çok iyi değil. English Central üzerinden bir ders aldım o tarafta sanırım dersleri filipinli hocalar veriyor ve English Central beni çok cezbetmedi. İlk ders Level Testing dersiydi 4 - intermediate olarak puanlamışım kaç üzerinden olduğu hakkında fikrim yok. Toefldan 85-90 arası alabilmem gerekiyor 90+ olsa ne ala. Sizce Cambly'ı satın almalı mıyım gerçekten faydasını görür müyüm bu süreçte aylık 400 lira benim için az bir ücret değil.

  • Maddi durumum çok iyi değil ama 6 aylık kampanya var galiba 2.200 veriyor. Mantıklı mı sizce?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: amelie08

    Maddi durumum çok iyi değil ama 6 aylık kampanya var galiba 2.200 veriyor. Mantıklı mı sizce?

    Ben bu konuya yazdıktan sonra satın aldım daha 3 hafta oldu ve inanılmaz faydasını gördüm diyebilirim. Her seviyeyi eğiten hoca var. Kendinizde düzenli çalışıyorsanız faydasını göreceğinize inanıyorum fakat bütçe işi gerçekten sorun türkiye için. Ben haftada 3 gün yarım saat 1 yılı 4500 lira gibi bir şeye aldım yanlış hatırlamıyorsam. Maddi olarak karar vermek size düşüyor...

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.