Şimdi Ara

Çamaşır makinesine yastık atmayın kullanmayı bilmiyorsanız yetkiliye başvurum ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
12.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çamaşır makinesine yastık atmayın kullanmayı bilmiyorsanız yetkiliye başvurum ssli
    Dedem makine çok boş kalmış yastık at dedi bana bende yastığı bastım içine adam yastık at derken kılıfını demek istemiş sonuç bu nasıl temizlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çamaşır Makinesinde Yastık Yıkamayın!

Çamaşır makineleri, giysiler ve diğer çamaşırları temizlemek için tasarlanmıştır. Ancak yastıklar bu kategoride yer almaz ve çamaşır makinesinde yıkanmamalıdır.

Çamaşır makinesinde yastık yıkamak aşağıdakiler gibi ciddi sorunlara neden olabilir:

• Çamaşır makinesinde yastık patladı: Yastıklar, yüksek devirlerde sıkıldığında patlayabilir ve bu da makineye zarar verebilir.
    • Çamaşır makinesi yastık sıkmıyor: Yastıklar aşırı miktarda su tutar ve sıkma döngüsünde makine bunları yeterince sıkmayabilir. Bu, yastıkların ıslak ve ağır kalmasına neden olarak küf oluşumuna yol açabilir.
    • Sünger yastık makinede yıkanır mı: Sünger yastıklar, çamaşır makinesinde yıkanmamalıdır. Sünger, suda bozulur ve yastığın yapısına zarar verebilir.
    • Makine yastığı sıkmıyor: Tüm yastıklar, çamaşır makinesine uygun değildir. Özellikle makine yastıkları olarak etiketlenmemiş yastıklar, sıkma döngüsünde hasar görebilir.
    • Çamaşır makinesine pamuk kaçtı: Yastıkların içindeki tüy veya pamuk, çamaşır makinesinden kaçabilir ve makineye zarar verebilir.

Çamaşır makinesinde yastık yıkamayı düşünüyorsanız, bunun tehlikeli ve sorunlu olabileceğini unutmamalısınız. Yastıklarınızı temizlemek için aşağıdaki adımları izleyin:

• Yastıklarınızın bakım etiketlerini kontrol edin.
    • Yastıklarınızı elle veya kuru temizleme yöntemiyle temizleyin.
    • Yastıklarınızı düzenli olarak havalandırın ve güneşe maruz bırakın.

Çamaşır makinesinde yastık yıkamak, hem yastıklarınız hem de makineniz için sorunlara neden olabilir. Yalnızca çamaşır makinesine uygun eşyaları yıkayarak istenmeyen sorunlardan kaçının.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dedeni at.
  • Nugget atılmış gibi

• kardeş Allah ne etmesin seni o sünger atılır mı?
    silkele biraz ilten ama üstüne yapışmış olabilir elektrik süpürgesiyle de çekebilrisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Smurf R kullanıcısına yanıt
    O kadar küçük değiller ki

• Geçmiş olsun makine pert.
  • Ingilizanahtari kullanıcısına yanıt
    hocam umarım parçaları makineyi tıkamaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aristolerans

Nugget atılmış gibi

Bunu demek için gelmiştim

• olm yazik lan ahahaha

• Şaka gibisiniz. Şimdi içine parçaları da girmiştir. Tıkanır o.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalp kalbe karşı derler

• makineyi direk çöpe atın.

• Hocam naptın yav. Geçmiş olsun

• Sizin makine nasıl böyle oldu ben geçen yastık yıkadım gayet güzel yıkandı. Yorganla yastığıda atmayı düşünüyorum makineye.

• porazo P kullanıcısına yanıt
    Biraz sıkıştırdım ondan oldu galiba

• Bende atmıştım 3 kere sök tak yaptım. Ben temizledikçe pamuk parçaları makinayı tıkıyordu hata veriyorduZar zor temizledim senin ki saatlerce temizlenmez
    Çamaşır makinesine yastık atmayın kullanmayı bilmiyorsanız yetkiliye başvurum ssli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 4 Temmuz 2017; 1:54:46 >

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Elyaf veya pamuk yastık yıkamakta sıkıntı yok en kötü makine sıkarken dengesiz sıkar. Ama sünger yastık atılmaz ki. Elinle kuvvet uygulasan süngere kopacak malzeme makinenin merkez kaç kuvveti ile de bu hale gelmiş.

• Arkadaş bilememiş ya da tahmin edememiştir hocam. Benimde hiç aklıma gelmezdi yastık kılıfının yırtılacağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Arkadaş bilememiş ya da tahmin edememiştir hocam. Benimde hiç aklıma gelmezdi yastık kılıfının yırtılacağı

Aynen olabilir. Ben de yıllardır pamuk ve elyaf yastık yıkarım makinede yetmedi 70 veya 60 derecede yıkarım. Hiç sorun olmadı yastıklarda . Ama kuruması çok uzun vakit alıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.