Şimdi Ara

Çamaşır Makinesi için önerileriniz lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum bu konuda forumda çok fazla mesaj varr ama forumu incelememe rağmen işin içinden çıkamadım. Annemin 23 yaşındaki Aygaz Çamaşır makinası artık rahmetine kavuştu. Çamaşır makinasından hiç anlamadığım için bu konuda önerilerinizi rica edeceğim. Önerinizi sınırlandırmak için özellikleri belirtim;

Fiyat 1750tl (Tanıdık mağazalara bakacağımız için +150TL ye kadar olabilir)
    Marka Bosch ve ya LG
    Enerji sınıfı en az yıkama için A++ sıkma için B olabilirse güzel olur.
    Adanada bulunduğumuz için Çift su girişi olmasını istiyor annem ama Çift / Tek ne kadar fark eder bilgim yok.
    Kedimiz mevcut. Forumda okuduğum kadarıyla farklı özellikler öneriliyor anti alerjik gibi. Çift kişilik battaniye yıkayabilecek bir hacmi olursa güzel olur olmazsa da zaten tek kişilik için yetse yeter.

Bunlar dışında buharlı temizlemeden bahsedilmiş ama bu fiyat aralığına giren ürünlerde bu özellik bulunur mu bilmiyorum. Öneri ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrsrsln -- 10 Ocak 2012; 22:49:50 >

Galatasaray sevdalısı
    PS4
    PSN ID: kdrsrslnUS

• beko dostum bence bütçeye en uygun o

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

Biliyorum bu konuda forumda çok fazla mesaj varr ama forumu incelememe rağmen işin içinden çıkamadım. Annemin 23 yaşındaki Aygaz Çamaşır makinası artık rahmetine kavuştu. Çamaşır makinasından hiç anlamadığım için bu konuda önerilerinizi rica edeceğim. Önerinizi sınırlandırmak için özellikleri belirtim;

Fiyat 1750tl (Tanıdık mağazalara bakacağımız için +150TL ye kadar olabilir)
    Marka Bosch ve ya LG
    Enerji sınıfı en az yıkama için A++ sıkma için B olabilirse güzel olur.
    Adanada bulunduğumuz için Çift su girişi olmasını istiyor annem ama Çift / Tek ne kadar fark eder bilgim yok.
    Kedimiz mevcut. Forumda okuduğum kadarıyla farklı özellikler öneriliyor anti alerjik gibi. Çift kişilik battaniye yıkayabilecek bir hacmi olursa güzel olur olmazsa da zaten tek kişilik için yetse yeter.

Bunlar dışında buharlı temizlemeden bahsedilmiş ama bu fiyat aralığına giren ürünlerde bu özellik bulunur mu bilmiyorum. Öneri ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,ben yaklaşık 10 gün önce samsung WD0804W8N kurulmalı çamaşır makinesi aldım. Makine mükemmel, kurulmasından vs. Memnunuz. Aldığımız makinede lcd bozuk çıktı anında değişim yaptılar, tavsiye ederim. A+ +. Yıkama, b kurutma sınıfı.

• LG 1481TD aldık ilginiz için teşekkürler.

Galatasaray sevdalısı
    PS4
    PSN ID: kdrsrslnUS
  • Bosch Was serisinden size uygun olanı gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliriz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.