Şimdi Ara

Çamaşır Makinası Tavsiyesi 2025

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar piyasada çok fazla ürün var.Eski makinamız 8kg olmasına rağmen tamburu şuan almayı düşündüğüm 11-12 kg çamaşır makinalarından büyük. XL tamburu olan sorunsuz kullanabileceğim makina önerisi olan varsa tavsiyelerinizi alabilirim

• Biraz bütçeye bağlı ama siemens 9 kg isterseniz wg42k2zotr var 28 bin ksüre düşüyor wifli smart fnish li eğer 10 kg isterseniz aynısnın 19 kg var wg52k2zotr oda 31 bine filan geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bütçe olarak 40 kadar çıkabilirim yanlız baktığım bir çok makinanın iç kazanları çok küçük nedense 11 kg yazıyor evdeki 8 kg daha büyük kazanı haier isimli markaya baktım kazanları inanılmaz buyuk markaya güvenemedim

Evdeki makineyi bilmediğimden bir şey diyemiyorum ama benim dediğim makineler gayat güzel makineler ona emin olabilirsiniz mesela aynısnın 11 kg ile 10 kg arasında kazanında metre ile ölç çapında sadece 1 cm fark var. Dediğin maraka yada girme o tür markalarda yedek parça ve servis problemi çok oluyor bozulursa başın çok ağrır hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ay sonunda artık bozulan eski çamaşır makinesini değiştirmeye karar verdim. Hem daha tasarruflu hem de dayanıklı bir model olsun istedim epey araştırıp sonunda içime sinen makineyi buldum. Alışverişimi de vakıfbank worldcard ile yapınca kampanyadan yararlanarak güzel bir Worldpuan kazandım. Eve kurulumu yapılınca gerçekten tam zamanında almışım dedirten bir alışveriş oldu. Yeni makine çalışmaya başlayınca evde resmen taze bir başlangıç hissi oluştu. 

https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/elektronik-esya-alisverisinize-1000-tl-worldpuan-39203

• Beko Cmx 12140 A  inceledim tamburu ideal büyüklükte olunca bu makinayı aldım bakalım pişman olmayız umarım.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.