Şimdi Ara

çamaşır makinası arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arçelik full automatic 2600 iyi durumda olan bi makinaydı taki ben biraz fazla çamaşır atıncaya kadar biraz sesli yıkadı sıktıkdan sonra yanık kokusu geldi ve makinanın çarkı artık dönmüyor kitlenmiş durumda çalıştırınca devir sesi geliyo fakat çark dönmüyo sorun ne olabilir?

• Aynı makinadan bende kullanıyorum.Yanık kokusu geldi dediğinize göre Motor yanmıştır.Fazla Zorlamanızdan oluşabilecek en stabil arıza budur.Geçenlerde beyni arızalandı 15tl ye hurdacıya verdim.Oysa geçen sene 150tl verip yeni motor almıştım.Bilseydim size verirdim.Siz servis çağırın bence dokunmayın makinaya.
    Edit:Bence arkadaşın devirden kastı Paket şalteri açtıktan Sonra Çeken kontaktörün Bobinin Zırıltısıdır
    bu arada makina Su falan alıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan123123 -- 25 Kasım 2012; 21:16:41 >
    Her şeye canını sıkma ey gönül,
    Ne bu dertler kalıcı ne ömür.
  • evet kayış yanmış ve kopmuş elimle çeviriliyo ama zor 3-4 çorabım eksik çıktı heralde içine sıkıştı onları çıkartmam lazım kazanın içini açarken dikat etmem gereken şeyleri yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fathe

evet kayış yanmış ve kopmuş elimle çeviriliyo ama zor 3-4 çorabım eksik çıktı heralde içine sıkıştı onları çıkartmam lazım kazanın içini açarken dikat etmem gereken şeyleri yazarsanız sevinirim

kazanı vidaların söküp açmadan ince iki parçanın birleştigi kısama kalem ile işaretler koyun tekrar
    vidalar kende işeretlediginiz yerin aynı yere gelmisene dikat edin
    Daha Fazla Göster
  • Çamaşır makinesinde özellikle aşırı dolumdan dolayı olmak üzere bazı çamaşırlrın sıkışma sonucu kayışı kopabiliyor.anlamam derseniz hiç kurcalamayın elektronikçiye yaptırın 30-40 tl bişey alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXUBERT -- 28 Kasım 2012; 21:44:43 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.