Şimdi Ara

Arçelik çamaşır makinası (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arçelik 4450 model çamaşır makinası motoru için kömürlerinden( fırça) arıyorum..Servise git demeyin,dışarıya parça vermek istemiyorlar...elimden gelir kendim takabilirim..İstanbul Anadolu yakasında bir adres telefon vb. bilen varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyizu -- 14 Nisan 2008; 17:18:51 >

• Bu sorunun aynısı bir soruya cevap verdim hatırlıyorum...Anadolu yakasını bilemem. Karaköy Bankalar Caddesine gidip Merkez Bankası ile BURLA arasındaki sokaga girip sorun.. Her cins .Motor kömürü orada satılıyor. " Bende yok " diyen olursa " nereye bakayım ???" Deyin. Hepsi birbirini biliyor... % 99 dedigim sokaktan dolu çıkarsınız....Servis neden vermiyor ? Kendi takmak için....Daha çok para kazanmak için... Saygılarımla...

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
  • Sağolasın sevgili kardeşim ilgin için...
    Bu arada ben de bir yetkisiz! servise sorarak buldum aradığım kömürleri..3 YTL..şimdi servis çağırsaydım yada motoru servise götürseydim Allah bilir ne isteyeceklerini..onları da suçlamıyorum bu arada ama elimden gelen bir iş için de benden daha kaliteli ehliyetli olmayan kişilere neden avuç dolusu para ödeyeyim ki..üstelik de böylesine basit bir iş için..iş televizyon tamiri olsa sözüm yok..gözümün görüp elimin tutmadığı elektronik arızalarına elimi bile sürmem..ama bir motorun kömürünü de değiştiremeyeceksem hocalarımın da kemikleri sızlar mezarlarında yani..neyse konuyu uzattık,yedek parça işine geri dönecek olursak....
    Buraya bu tür yedek parçaları arayanlar olursa diye de bu yeri yazmak istedim.

Yer İstanbul Anadolu yakası Maltepe semti..Minibüs duraklarının olduğu sokağa giriyorsun..sokağı minibüs caddesine bağlayan sokağa devam ediyorsun..50 m sonra solda EGE Teknik..

Çamaşır,bulaşık makinası,buzdolabı,elektrik süpürgesi,şohben,termosifon..aklınıza gelebilecek her türlü cihaz için yedek parça satılıyor burada..motor sardırmak gibi işler de yapılıyor..soğutma cihazları,gaz,ölçüm aletleri..yani bu işle ilgili esnafın her aradığını bulabileceği bir yer..sahibi de hoşsohbet şeker gibi bir karı-koca..yolunuz düşerse yada ihtiyacınız olursa ziyeret edin derim.

Herkese ve arızasız iyi günler dilerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çamaşır makinası arıza
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.