Bildirim
Çamaşır Mak. LG F12B8TDP5 mi? Yoksa Siemens WM10K210TR mu?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bugün yarın almam gerekiyor. Sessizlik açısından ve kalite açısından hangisini önerirsiniz? -
-
1.100 TL'den fazla ödemek istemiyorum. A+++ olarak da yukarıda verdiğim 2 modelden birisini almak istiyorum. Bu ikisi içinden hangisi daha iyi sizce? -
quote:
Orijinalden alıntı: Hakanizm
1.100 TL'den fazla ödemek istemiyorum. A+++ olarak da yukarıda verdiğim 2 modelden birisini almak istiyorum. Bu ikisi içinden hangisi daha iyi sizce?
Tabiki siemens daha saglamdir bu cihazda siemensin muadili daha ucuz hem de bu site güvenilir aytica 7 yil garanti yaptirmanizi öneririm
http://www.guzelevim.com.tr/Profilo-CM101KOTR-camasir-Makinesi_5313.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem 1200 devir istiyorsanız hem de 1100TL bütçeyi aşmak istemiyorsanız bu makine sizin için daha uygun.
http://www.guzelevim.com.tr/Profilo-CM1221ETR-8-KG-camasir-Makinesi-A-_5405.html#0
Hem Siemens gibi markasına para vermiyorsunuz, hem de fırçalı klasik motor olması haricinde LG'yi kalite ve performans bakımından solda sıfır bırakacak bir makine alıyorsunuz.
LG'nin Çin malı makineleri motor teknolojisine rağmen sessiz değildir, ayrıca kullanılan malzeme ve performans zayıftır. Incelerseniz görebilirsiniz.
Bahsettiğim Profilo Siemens WM12Q482TR'nin muadilidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 2 Mart 2014; 11:18:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- çamaşır makinesi bilya dağılması nasıl anlaşılır
- windsor marka nasıl
- rossman kurutma topu kullananlar
- en sessiz çamaşır makinesi
- çamaşır makinesi su alırken ses çıkarıyor
- en iyi kurutma makinesi
- en iyi çamaşır makinesi
- yerli beyaz eşya markaları
- en iyi bulaşık makinesi markası
- üstten kapaklı çamaşır makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X