Şimdi Ara

Camaro almak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hızlı bir araba istiyorum çok pahalı olmayacak efsane türden ?

• Mantıklı ama bence biraz yaşı büyük, düşük km'lisini almak lazım. Zira Camaro 1-3 yaş arası yıllık MTV'si 14.000 TL.
    Mesela şunlar mantıklı olabilir. Hem km'si az, hem de yaşları büyük olduğu için vergisi ocak söndürmez
    http://www.sahibinden.com/camaro_ss_t-top_55000_km_de-25WQQaXQQ14976470WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/1998_model_camaro_z28_emsalsiz_anlatilmaz_gorulmeye_deyer-37WQQaXQQ14792364WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orjinalden alıntı: ozzyouz

Sizce ne derece mantıklı ?
    Hızlı bir araba istiyorum çok pahalı olmayacak efsane türden ?

Uzak Dur...
  • önce WRX ardından EVO IX'u olan bir arkadaşım 1999 modelini aldı. çok mutlu daha önce resmen eşeğe binmişiz diyor ama sadece hafta sonları zevk için kullanıyor. V8 motoru 18-20 lt civarında benzin tüketiyor. hafta içi 207 1.4 HDi si var onu kullanmakta. eğer zevk için 35.000 tl ayırabiliyorsan ve senin ikinci aracın olacaksa hemen al derim. parça sıkıntın olmaz.
  • camaro alsan vergiden ocağın sönmez ama benzinden ocağın batarD:D:D şehir içi 30 litre fln yakıyodur o bence arkadaşın dediği gibi evo al rahat kullan.yok ben benzini sorun etmem diyosan camaro al ama satarken zorlanırsn.

• EVO al diye yazmadım. EVO IXu olan arkadaşım sattı Camaro aldı ve daha önce eşeğe biniyormuşuz Camaro ya binice gerçeği gördüm dedi.
  • ikinci araç için zevk için alınabilir, araç gaza bastın mı altından fırlayacak nerdeyse acayip atak, sürüşşü inanılmaz keyifli, dış kasası müthiş
  • Amerikan aracından anlamayıp da;

Çok yakar bu, parçasını bulamazsın, zor satarsın diyenlere aldanma 2. araç olarak alınabilir haftasonları vs için.
  • dostum bende 91 model gmc pickup wardı acaıp masraf cıkartıyodu eger ugrasck zmanın warsa süper ama benım zamanım yok dıyorsan boşwer bi ara paranoyak olmuştum bu ses ne nerden geliyor bişemi oldu fln eskı araba kullanan bılır:)
  • 98 de çıkan kasaları almak mantıklı olabilir zaten camora corvette vs.. düşünen insan benzinde vergide sorun etmemeli ..herkesin dediği gibi bu tür araçlar günlük kullanım araçları değil zevk için haftasonları geniş yollarda kullanılmalı ve kesinlikle 2. araç olmalı...bir arkadaş evo al demişte evonunda benzin konusunda aşşağı kalır yanı yok....nadir bulunan bir araç olduğundan fazla seçeneğin yok ama aşşağıdaki araç gerçekten al benisi olan bir araç ...

camaro ss 98

• quote:

Orjinalden alıntı: reisG

önce WRX ardından EVO IX'u olan bir arkadaşım 1999 modelini aldı. çok mutlu daha önce resmen eşeğe binmişiz diyor ama sadece hafta sonları zevk için kullanıyor. V8 motoru 18-20 lt civarında benzin tüketiyor. hafta içi 207 1.4 HDi si var onu kullanmakta. eğer zevk için 35.000 tl ayırabiliyorsan ve senin ikinci aracın olacaksa hemen al derim. parça sıkıntın olmaz.

Hafta içi eşşeğe binmeye devam ediyor,bizde sütçü beygirine binmemek isteriz ama 20 lt minimum yakıt,14 bin TL yıllık vergi ödersek yakında biz ona değil o bize biner.Bu noktada konuyu Last Driver a bırakıyorum
    Yakıt derdin yoksa al,problem yaşamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 1 Temmuz 2009; 0:09:37 >

• araç çok güzel yakıtı o kadar çok önemli olmasada vergisi 14 milyar gibiyse çok be kardeşim yazık o paraya yinede sen bilirsin
  • Arkadaslar mesajları yanlış okuyup da mesaj yazmayın.Biri Evo hakkında biri de vergi hakkında hatalı okumaktan kaynaklı heyecan yapmış.Bu model ve yaşta yıllık vergi 14000 değil bu sene 6300 tl seneye ise bu vergi 2840 tlye düşüyor.98 model için söylüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oasisinet

Arkadaslar mesajları yanlış okuyup da mesaj yazmayın.Biri Evo hakkında biri de vergi hakkında hatalı okumaktan kaynaklı heyecan yapmış.Bu model ve yaşta yıllık vergi 14000 değil bu sene 6300 tl seneye ise bu vergi 2840 tlye düşüyor.98 model için söylüyorum.

Ben başlıkta 98 model diye birşey göremiyorum.EVO hakkında heyecan neymiş ayrıca.Ben EVO alıpta 5. viteste 80 km ile gideni daha görmedim.Bence sen ilk önce başlığı sonra konuyu açanın ilk mesajını oku ondan sonra yorum yap
  • Soruyu sorun modern bir camaro mu yoksa klasik bir pony car camaromu istiyor onu belirtmemiş.

1.gen; Pek fazla bulunmaz 1967 ile 1969 model arasıdır, çok pahalıdır en güzel camarolardır. En az 50.000dolar bütçeyi cebe koyup ve bu işle ciddi uğraşanların alabileceği bir araçtır.

2.gen; Çok fazla sayıda var ve ucuz ama yaştan dolayı standartsa hantallar, yapılılarda (300hp den aşağısını hantal olarak kabul ediyorum) çok fazla benzin harcar. Parçası en çok bulunan, en kolay yürütülebilecek camarolardır. ilk senelerde çıkanlarına balta burun denilir, bunlarda fazla yok ama 1974 ve sonrası çok fazla sayıda ve çeşitli kondüsyonda bulunabilir.

3.gen; Bunlarda hem pek fazla bulunmaz, hemde pek ilgi görmez.

4.gen; Elektronik kısımların sorunlu veya sorunsuzluğu konusunda bir fikrim yok, araştırma yapılıp eğer pek sorun çıkarmıyorsa alınabilir. Ama yinede 74 alıp toplamak varken bence gereksiz.

Son olarak bu tüm araçlara alternatif, hemen hemen aynı şekil şemale sahip Pontiaclar Firebird, Trans Amler var. Aynı jenerasyon tarihinde gidiyor ve aynı alt yapıda, biri Chevrolet biri Pontiac, ikiside G.m ve çoğu parçası birbirine uyar. Yani atıyorum 4.gen camaro hoşunuza gidiyorsa 4.gen Trans Amde gider çok benziyorlar.

• Eski mercedeslere bak 560SEC olabilir

Camaro almak ?

Camaro almak ?

Camaro almak ?

• quote:

Orjinalden alıntı: barisozyurt

Mantıklı ama bence biraz yaşı büyük, düşük km'lisini almak lazım. Zira Camaro 1-3 yaş arası yıllık MTV'si 14.000 TL.
    Mesela şunlar mantıklı olabilir. Hem km'si az, hem de yaşları büyük olduğu için vergisi ocak söndürmez
    http://www.sahibinden.com/camaro_ss_t-top_55000_km_de-25WQQaXQQ14976470WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/1998_model_camaro_z28_emsalsiz_anlatilmaz_gorulmeye_deyer-37WQQaXQQ14792364WQQpXQQdisplayitem

2.ilandaki araç bana hiç samimi gelmedi...Nos yeni takılmış hiç kullanılmamış...inanalım mı şimdi buna ! 33.000km olduğu bile inandırıcı gelmedi bana....herşeyi sıfırlanmış ardından 10 kere rektifiyeye girmiş aletler....işte türkiye manzarası...

• quote:

Orjinalden alıntı: infinite

quote:

Orjinalden alıntı: barisozyurt

Mantıklı ama bence biraz yaşı büyük, düşük km'lisini almak lazım. Zira Camaro 1-3 yaş arası yıllık MTV'si 14.000 TL.

2.ilandaki araç bana hiç samimi gelmedi...Nos yeni takılmış hiç kullanılmamış...inanalım mı şimdi buna ! 33.000km olduğu bile inandırıcı gelmedi bana....herşeyi sıfırlanmış ardından 10 kere rektifiyeye girmiş aletler....işte türkiye manzarası...

Bu tür araçlar fazla yol yapmazlar, Chevy ile 10 senede anca 10.000 km yapmışızdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: PAXMAHNHOB

Soruyu sorun modern bir camaro mu yoksa klasik bir pony car camaromu istiyor onu belirtmemiş.

1.gen; Pek fazla bulunmaz 1967 ile 1969 model arasıdır, çok pahalıdır en güzel camarolardır. En az 50.000dolar bütçeyi cebe koyup ve bu işle ciddi uğraşanların alabileceği bir araçtır.

2.gen; Çok fazla sayıda var ve ucuz ama yaştan dolayı standartsa hantallar, yapılılarda (300hp den aşağısını hantal olarak kabul ediyorum) çok fazla benzin harcar. Parçası en çok bulunan, en kolay yürütülebilecek camarolardır. ilk senelerde çıkanlarına balta burun denilir, bunlarda fazla yok ama 1974 ve sonrası çok fazla sayıda ve çeşitli kondüsyonda bulunabilir.

3.gen; Bunlarda hem pek fazla bulunmaz, hemde pek ilgi görmez.

4.gen; Elektronik kısımların sorunlu veya sorunsuzluğu konusunda bir fikrim yok, araştırma yapılıp eğer pek sorun çıkarmıyorsa alınabilir. Ama yinede 74 alıp toplamak varken bence gereksiz.

Son olarak bu tüm araçlara alternatif, hemen hemen aynı şekil şemale sahip Pontiaclar Firebird, Trans Amler var. Aynı jenerasyon tarihinde gidiyor ve aynı alt yapıda, biri Chevrolet biri Pontiac, ikiside G.m ve çoğu parçası birbirine uyar. Yani atıyorum 4.gen camaro hoşunuza gidiyorsa 4.gen Trans Amde gider çok benziyorlar.

3. gen ... Pek fazla bulunmadıgı dogru ama 2. genlerden ve 4. genlerden daha çok ilgi görüyorkar ( Kara şimşek sagolsun)

• quote:

Orjinalden alıntı: infinite

33.000 km dememiş zaten 33.000 mil demiş...Nos olayı felan hikaye zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.