Şimdi Ara

Cam ruzgarliklarini sadece on camlara takmak cirkin mi olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen arkadaki ruzgarliklardan bitanesi 130-140 km hiza dayanamayip ucup gitmis, gerci hata bendeydi hic ozenerek yapistirmamistim. Sadece takim halinde satildigi icin mecbur tekrardan takim halinde almam lazim.

2 secenek var: ya 70 lira daha verip 4 lu takim alicam, yada arkadaki diger ruzgarligi da söküp sadece ön camlardakini birakicam.

Napsam sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar sökün falan demisinizde onceki sahibi sagolsun söküp cikarirken anasini bellemis citalarin. 4 tarafta cizik icinde o yuzden alip taktim bende baska turlu kapanmiyor izler.

Ayrica o kadar yerin dibine sokmaya gerek yok, yagmurda cok ise yariyor, kisin icerisi buhar olunca hafif aralayinca yine ise yariyor. Sicaklarda parkedince 4 tarafida ruzgarliklarin seviyesinde acip oyle birakiyorum arabayi, icerinin havasiz kalip asiri isinmasini engelliyor. Ve surus halinde camlari aralayinca hem bana hemde arkada cocuklara ruzgar carpmasini onluyor.

Hemen kro, cirkin, apaci isi deyip silip atmaya gerek yok yani.
  • Bence direk sökün hepsini , yakışmıyor hiçbir arabaya

• Arabanin algisini direkt dusuruyor. Sahibindende bakarken ruzgarlik orj. olmayan jant. vs varsa cikiyorum hemen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O rüzgarlıklar yağmurlu havada falan sigara içerken camı açmaya yaramıyor mu ya? Aksesuar mı olmuşlar?

• Arkadaslar sökün falan demisinizde onceki sahibi sagolsun söküp cikarirken anasini bellemis citalarin. 4 tarafta cizik icinde o yuzden alip taktim bende baska turlu kapanmiyor izler.

Ayrica o kadar yerin dibine sokmaya gerek yok, yagmurda cok ise yariyor, kisin icerisi buhar olunca hafif aralayinca yine ise yariyor. Sicaklarda parkedince 4 tarafida ruzgarliklarin seviyesinde acip oyle birakiyorum arabayi, icerinin havasiz kalip asiri isinmasini engelliyor. Ve surus halinde camlari aralayinca hem bana hemde arkada cocuklara ruzgar carpmasini onluyor.

Hemen kro, cirkin, apaci isi deyip silip atmaya gerek yok yani.

• Gerçekten işe yarar bir şey mi bu? Her aracıma takmayı düşündüm henüz hiçbirine takmadım.

• rubelhizb kullanıcısına yanıt
    Ustteki mesajimda yazdigim gibi faydalari var. Ayrica mugen tipler gayet şık duruyor daha tatli bir gorunum kazandiriyor arabaya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CAM FİLMİ Mİ BOD PERDE Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim aracta var gayet güzel yakışıyo. Faydasıda çok. Mesela en sevdiğim faydası yağmurlu havalarda camları rüzgarlık hizasında açabilmek. Onun haricinde özellikle yazın yine rüzgarlık hizasında açıp arabanın için sürekli havalanması. Önceden camları açıp park halinde bırakamazdım. Çünkü çipin biri sigara izmaritini o camdan içeriye atabilir. Olmaz demeyin herşey olur.

Oldumu bütün camlarda olacak. Sadece ön camda olunca çirkin gözüküyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 6 Eylül 2019; 2:21:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.