Bildirim
CAM KALDIRMA MODÜLLERİ ZARAR VERİRMİ
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende internetten cam kaldırma modulu aldım. cyclone alarm ve cam kaldırma.
nasıl iyimidir. yoksa desi falan mı taktırayım. araca herhangi zararı varmı. -
Genelde bu tür modüllerin akım koruması vardır aşırı zorlanmada elektriği keser ve motorun durmasını sağlar.Zaten geneldede cam en üst kısıma geip biraz zorlama hissedince modül elektriği keser.Çalışma prensibi böyledir.Herhangi bir zarar vermesi söz konusu değildir. -
ben 2008 corollama taktırmayı denedim cenmax takamadı beceremediler
takan yer varmı taktıran varmı ? -
bu yazım biraz eski ...... ben kendim clioyA MONTE ettim çok memnunum çok güzel oldu 20 ytl ye almıştım modülü modacar marka internetten aldım , montajı kendim yaptım , cenmax nasıl yapamamış hayret ?? -
2008 corollada cam otomatiği yokmu yahu
quote:
Orjinalden alıntı: Gokhansengul
ben 2008 corollama taktırmayı denedim cenmax takamadı beceremediler
takan yer varmı taktıran varmı ?
-
Ben de 2005 civic e taktırmayı düşünüyorum. Bir yere sormuştum adam modül 60 lira 50 lirada takması demişti. Tabi ben internetten almayı düşünüyorum. Tanıdık biyere de taktırırız. Ucuza gelir. Fakat benim araca takılır mı bilen veya taktıran var mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: mendel50
bu yazım biraz eski ...... ben kendim clioyA MONTE ettim çok memnunum çok güzel oldu 20 ytl ye almıştım modülü modacar marka internetten aldım , montajı kendim yaptım , cenmax nasıl yapamamış hayret ??
slm mendel50 bende megan'e alıp takacam montajı nasıl yaptın neyi nereye bağladın biraz açıklar mısın? -
benim arabadada var bende 2 yıldır çalısıyor benden once kaç yıl çalıstı bilmiyorum , ama zarar vermesi kaliteli biseyse söz konusu olmaz sanrım. -
ben de 2 ay önce internetten almıştım 24 liraydı sanırım cyclone marka, 20 liraya da montajını yaptırdım gayet iyi tavsiye ederim. -
Alarm olmayan araçlara cam kaldırma modülü takılabiliyormu acaba?Benim bi arkadaş cam kaldırma modülünün aracın aküsünü çabuk bitirdiğini falan söylemişti tabi ne derece doğru bilemicem.İstanbulda uygun fiyata nerde taktırabiliriz?Birde bunu takarken aracın elektronik aksamına zarar gelmez dimi yada garantiyi bozarmı bu durum? -
Konu biraz eskimiş ama olsun. Araçta alarm olması şart değil, merkezi kilit olması ve otomatik cam olması yeterli. İki cam için bir modül gerekiyor. Fiyatları şuan 15 liraya kadar düştü. Camları sırayla kapatan modüllerin aküye zarar vereceğini sanmıyorum. -
Bu modulleri alıp da camın da sorun yaşayan oldu mu?
Ben de taktıracağım ama
Usta diyor ki sigortalar sorun yaratır diyor camın açık kalabilir.. -
Yukarıda 5 nisanda cevap olarak yazmıştım aradan 9 ay geçmiş şu ana kadar benim araçta hiçbir sıkıntı çıkarmadı camları sırayla kapatıyor zaten o sebeple aşırı yüklenme olmuyor. gayet kullanışlı bir sistem o kadar alışmışım ki başka bir araç kullandığımda alışkanlık gereği camları açık unutuyorum işte o zaman ne işe yaradığını anlıyorum... -
slm
imzadaki arabamda merkezi kilit sitemi mevcut aracıma uzaktan kumanda taktırmak istiyorum. (alarm değil) hiç taktıran oldumu
bir de bu aldığınız cam kaldırma modülleri kapılar kilitlenince devreye giriyor sanırım ben içerden seyahat esnasında kapıları kilitlersem camlar kapanacak mı yaniii? -
quote:
Orijinalden alıntı: firari83
bir de bu aldığınız cam kaldırma modülleri kapılar kilitlenince devreye giriyor sanırım ben içerden seyahat esnasında kapıları kilitlersem camlar kapanacak mı yaniii?
Hayır kontak açıkken bu sistem devre dışı kalacak şekilde montajını yaptırırsanız araç içindeyken kapıları kilitleseniz dahi camlar kapanmaz. -
peki bu modülü ben kendim takabilir miyim -
Beyler takım işi uzun.Ben modacar aldım 2 tane röle falan gerekti.;Usta en iyisi cenmax dedi çojk rahat takılıyormuş.Diğer modeller uğraştırıyor bilginiz olsun.Şu an çok güzel oldu.Kilitlendiği an fazla bir bekleme olmadan direk çekiyor camları. -
arkadaşlar ben de merkezi kilit sistemli aracıma cyclone cam kaldıra modülü ve sustalı uzaktan kumanda yaptırmak istiyorum tavsiye eder misiniz? -
vallahi bende alarm var ve alarma bu modülü ekletmek istedim. Oldukça samimi olduğumuz bir elektrikçi var ve dediki ,
"abi bak elimde ürün var ancak bana kalırsa takma. serviste hediye veyahut ucuz fiyata takarsan taktır birşey olursa aracı kucaklarına atarsın ancak şu durumda sorunsuz aracına sorun açtırma hiç gerek yok. kaldıki ummadığımız birşey çıkarsa telafisi zor olur çok uraşırsın " diye ekledi. açıkçası o gün bugündür uzak duruyorum. zaten şöför tarafında 4 camıda kontrol edebilen biri için çokta aman aman gerekli birşey değil. biraz fiyaka gösterişi
Benzer içerikler
- şarj dinamosu arızası rölantiyi etkiler mi
- ön panel nedir
- dizel motor yağ kapağından duman çıkıyor
- en iyi park sensörü
- frene basınca araba kayıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X