Şimdi Ara

Cam filmli aracımda kör gibiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk sahibinden 2020 model araç satın almıştım. araca bayi çıkışında cam filmi yapılmış, muhtemelen kalitesizdir. filmler epey koyu olduğu için gece karanlıkta hiç bir şey göremiyorum. hele bir de yağmur yağıyorsa ön camdan başka görüşüm kalmıyor, ezbere sürüyorum çok riskli oluyor(ön camda film yok) gelgelelim aracın dışında piano black detayları olduğu için görüntüyü tamamlıyor çok güzel duruyor.

daha önceden cam filmli aracım hiç olmadı, bu durum normal midir yoksa cam filmi kalitesiz olduğu için mi göremiyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaliteli de olsa (sözde kaliteli llumar) koyulaştıkça görüş düşüyor.

ben dışardan görüş daha güzel olsun diye atr 20 istiyordum ancak gidip yan aynaya bakarak denediğimde atr 20 ile atr 35 arasında ciddi fark olduğunu gördüm. gece parklarında sorun yaşamamak adına atr 35 yaptırdım. dışardan bakınca çok koyu değil içi de görünüyor ancak görüş kaybım yok denecek kadar az.

yani kalitesiz filmde görüş kaybı çok daha fazla oluyor ancak kaliteli filmde de koyuluğu oranında kayıp oluyor.

• Normal. Arkadaşın aracı öyle. Geceleri geri park etmek için camları açmak zorunda kalıyor aynalar görünmüyor çünkü. Bence söktürüp daha açık yapın çünkü gerçekten tehlikeli. Yandan gelen yaya vs görmek neredeyse imkansız geceleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalitesiz olduğu için. lumar gibi kaliteli cam filmi çeken bi yere git bak hocam. içerden sanki yokmuş gibi duruyor. önler 1 arkalar 2 gayet iyi. ancak en kalitelisinde bile arka camlardaki rezistantlardan dolayı çift kat yapıyor, onun dışında sorun yok.

• Bende de ayni sorun var hocam. Ozellikle aydinlatmasi olmayan yerde hic goremiyorum. Gece surusunu minimize ederek sorunu hallettim.

• kaliteli de olsa (sözde kaliteli llumar) koyulaştıkça görüş düşüyor.

ben dışardan görüş daha güzel olsun diye atr 20 istiyordum ancak gidip yan aynaya bakarak denediğimde atr 20 ile atr 35 arasında ciddi fark olduğunu gördüm. gece parklarında sorun yaşamamak adına atr 35 yaptırdım. dışardan bakınca çok koyu değil içi de görünüyor ancak görüş kaybım yok denecek kadar az.

yani kalitesiz filmde görüş kaybı çok daha fazla oluyor ancak kaliteli filmde de koyuluğu oranında kayıp oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 3 Ocak 2022; 23:18:4 >
  • bayilerde gördüğüm kadarıyla satılan filmler kalitesiz. ben uğraşmak istemediğim için en son bayide yaptırdım. Neymiş efendim yazısız 3m imiş. Kime sorduysam çakma dedi.

Kaliteli bir filmde llumar gibi bu olaylar yaşanmıyor. Eh, bir aracı 500'e de 5000'e de film yaptırabildiğinizi düşünürsek çok normal bu kalite farkı.

• Söktürün, %35 yada %50(2 yada 3No) kaliteli bir film çektirin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Panthér kullanıcısına yanıt

Arka cam rezistansından çekiniyorum. koparmadan sökebilirler mi?

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    İşi yapan kişi tecrübeli biri ise, sıkıntı olacağını sanmam. Önemli olan o adamı bulmak, iyi araştırın. Doğru kişi olduğuna inanmadan ellettirmeyin.

Tecrübeli ve kabiliyetli oldukları sürece, düzgün yapılır. Arkadaşımın Kuga aracında eski filmler vardı, Llumar ile değiştirdik. Kaşla göz arasında sıvı bişeyler sürüp filmi almışlardı, sormamıştım o zaman.

Ayrıca ben son aracımı alırken hediye film almıştım ama camları çok koyu yapmışlardı, bende güneş altında yavaşça söküp çıkartmıştım. Sonradan istediğim ton yaptırdım.

• Özellikle ön yan camlara açık renk ve kaliteli film taktırmak gerekiyor. Halihazırda çok koyu ya da kalitesiz film takılmış araç için yan camları yenilemek mantıklı olur, arka cam o kadar önemli değil ve resistans kopma riski çok yüksek.

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

mutlaka kopan yollar olur. öyle durumlar oluyor ki arkadaki filmi sökmek yerine kaskodan arka camı değiştirmek daha cazip geliyor.

• emir.ksk kullanıcısına yanıt

mutlaka diye bir şey yok yeteri özen ve birazda şans ile pekala mümkün. örnekleri youtubeda dahi bolca mevcut.

• merhaba arkadaşlar, benimde aldığım erada 4,cam 2 numara filimliydi, öndekiler çok rahatsız ediyordu, sabah karanlıkda çıkıp, akşam karanlıkda dönüyordum, dayanamadım öndekileri cam sil sıkarak çektim çıkarttım, yayalar cam filminden daha önemli, çok lazımsa önlere 1 numara taktırın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICEBLUEE -- 8 Ocak 2022; 20:47:37 >
  • Konu harici bir sorum olacak, cam filmini yeni yaptırdım. Arka camdaki rezistansların olduğu yerde boydan boya hava var, oturmamış şekilde. Akşamları da araç farlarını yansıtıyor böyle çizgi çizgi. Zamanla oturur mu? Ya da yaptırdığım yere geri götürmeden kendim halledebileceğim bir durum mu? Teşekkürler.

• Bu şekilde bı kaza yaptım , araç koyu cam filmliydi ve beni görmedi ben de bana bakmadığını göremedim,Allah'tan maddi hasarla atlattık, kendime açık bir film çektim varsın güneş fazla girsin önce güvenlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankaran -- 8 Ocak 2022; 23:56:34 >
  • Ayni dert bende de var. 1 aydır kullanıyorum ön cam hariç kapkara camlar. Bırak geceyi gündüz bişey gözükmüyor. Soktureyim desem dert resisdans gidecek belki.

• öndekileri hemen söktürün derim,bazı yayalar bizdende dalgın atıyolar kendilerini arabanın önüne, dönüşlerde fark edilmiyor. hele kalabalık yerdeydeniz hiç beklemeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICEBLUEE -- 9 Ocak 2022; 12:23:40 >
  • Ben de yaptırdım ama hiç memnun kalmadım. Yaz aylarında pek sorun etmemistim ama şu sıralar yagmurlu ve kapalı havalarda hiç keyif vermiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.