Şimdi Ara

Cam filmi yasak mı? Cam filminin cezası var mı? Cam filmi muayeneden geçer mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
18.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • toplumdaki bütün ahlaksızlığın sebebi cam filmiymis neyseki büyüklerimiz bunu gördü.
    arkadaş da büyük resmi görmüş tebrikler.
  • rica ederiz, gene bekleriz
  • Ülkenın en buyuk sorunu cam filmiymiş megersem ohhh be ülke rahatladı megersem tüm pislikler arabada yapılıyormuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ironiyi çakmayanlar olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu taktırmamış anlaşılan.
    Takarken verseydi 200-300
    Sökerken verseydi 50-100
    O zaman cıyak cıyak...
  • Adam terörist mi ne belli olmuyordu çok iyi oldu. Güvenlik güçlerimiz açısından bakın olaya.
  • Son zamanlarin gisesiz hasilat rekorlari kiran Filmi CAM Sinemalarda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 7 Kasım 2017; 20:51:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tepe partner aracım var teknik servis arabası olarak kullanıyorum gecen sene hıltım matkabım vs bircok aletim çalındı.fılm taktırıp bir nebze güvenle uyuyordum.şimdi ceza yuzunden geri soktum ne zaman biri camı patlatacak bekliyorum
  • Ne dedi lan bu?
  • geçen beni de çevirdiler ama arabanın camlarında film falan yok orjinalinde hafif siyah,aracın içi falan gözüküyor.diyorum abi film değil orjinali böyle camları değiştir ben anlamam dedi.tasvip etmesem de boşyere ceza girmesin diye en son polis kimliğimi gösterince niye söylemiyorsun kardeşim baştan dedi.gönderdi
  • FİLİNLİ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne diyonuz blok açmaya değermi ?
  • Şimdi benim son aracıma kadar bütün araçlarımda cam filmi vardı özellikle bundan önceki aracımı yolda görsen kaçacak delik ararsın bulaşmıyim sıkıntılı tiptir diyeceğin bir arabam vardı (E46 330coupe) zindan gibi arka camlar yan camlar araba komple siyah 21lik zindan siyahında jantlarım 5cm spor yaylarım arkada 4 lü egzos kamber mamber allah ne verdiyse önceki sahibi doldurmuştu arabaya araba bildiğiniz tehlikeli arabaydı.

    Şuan ki aracım ise ponçik mi ponçik birtane opel astra j maviş 2015 model cam filmi falan yok herşey orijinal fabrikadan nasıl çıktıysa öyle duruyor aracımı çok seviyorum bmw mide severdim. Çok uzun süre de cam filmli araç kullandım ama astra ya hiç cam filmi takmayı düşünmedim.

    Cam filminin birkere birbirimizi yemiyelim hiçbir b*k a faydası yok. Yok ısıyı düşürüyormuşta yok çoluk çocuk varmışta arabada falan filan bunlar hikaye. Birkere cam filmi arabanın ısısını falan düşürmüyor fakir kardeşlerimiz arabalarına koyulmuş bir tuş var klima tuşu ona basınca arabanın soğuduğunu öğrenememiş ondan cam filmi soğuk tutuyor sanıyor arabayı. Etkisi olsa olsa 1 derece falan olur onunda metalden bir taşıtın içindesin ne kadar güneş altında kendi halinde soğuk olmasını bekliyebilirsin ki ?

    Bence cam filminin tek önemli olayı var benim gözümde o da bizim maganda milletimiz eli selektörde gezen kekolar arabanın arkasına geçiyorlar cam filmi yoksa arabayı tek kişi sürüyorsa kendi arabalarında da varsa 2-3 kişi arkana yapışıp zırt pırt selektör yapar babasının yoluymuş gibi inip dövemiyeceğini bilir. Ama arkada cam filmi varsa içeriyi göremediği için hiç selektör yapmaz yıllarca öyle zindan bmw kullandım başka araçlarda kullandım size yemin ediyorum 1 kez arkamdan üst üste selektör yapan babayiğite denk gelmedim.

    Bence çok çok iyi oldu bakın modifiye deseniz her haltını kullanmış biriyim bizim millet kadar kural tanımazı görmedim polis beni egzosdan falan çekiyordu kenara kanun ne abi şu kaç para tamam abi yazar teşekkür ederim memur bey derim giderim. Kaç defa araçlarım bağlandı çekiciyle hatırlamıyorum birkez bile devlete polise kızmadım ki AKP den nefret ederim. Kendime kızdım aldığım arabaya kızdım.

    Cam filmi olan arabada gece birde sürüşte çok ama çok sıkıntı oluyor hele ki arabanızda otomatik kararan yan aynalar varsa dışarısıda doğru düzgün görünmüyor araçtan.

    Umarım sürekliliği olur umarım şu çakarlı dolaşan kekolarada çözüm bulunur




  • Önce türkçeyi öğren sonra konu açarsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Sanayiden 100 liraya cam filmi taktırırsan cam filminin faydalanırından büyük ihtimal faydalanamaz böyle zırvalarsın.

    Güneş koruma filmlerini ilk üreten firma olan 3m'in CR serisini ön camına CS serisini yan ve arka camlarına takıtırsan faydasını görür, böyle boş da konuşmazsın.

    https://www.3m.com/3M/en_US/company-us/all-3m-products/~/3M-Automotive-Window-Film-Crystalline-Series?N=5002385+3292716668&rt=rud
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    hocam o kızın sorunu zamanında film yoktu bizde sevgilimizi filmsiz arabayla gezdiriyoduk yapmak isteyen dağ başına gider filmsizde yapar ki
  • Cam filmini yasakladın da ne oldu?

    Makam perdeliler, fabrika çıkışlı ar43 camlılar serbest ?

    Cam filmi 2016’ da serbest bırakılırken terör yokmuydu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Gayette faydası var idi. Şimdi görüyorum otobüslerden yolcular, yayalar, diğer araçlardaki insanlar arabanın içini olduğu gibi görüyorlar. Bir arkadaşım cam filimsiz aracının arka koltuğunda bilgisayar çantasını bırakmış hırsızlarda gelip çalmışlar. Cam filmi olsa idi bu olmayacaktı. Ha cam filminden kast ettğim zindan gibi cam filmi değil normal derecede bir şey. Normal cam filmi olsa idi hırsız gene görmeyecekmiydi?

    Görecekti ama tek bakışta değil biraz bakması gerekecekti veya cama yumulup bakması gerekecekti buda onun işine gelmez. Ayrıca araçta bir nevi ev gibi mahrem alanıdır. Hiç değilse bir alanı. Madem güvenlikmiş şuymuş buymuş hotel pencereleride cam filmli bazı evlerin camlarıda gözükmüyor nerden bileyim içerden tüfek tutmadığını?

    Ayrıca sizin dediğidiz gibi kekolara karşı faydalarıda olabilir ancak makam perdeleri ve fabrikasyon ar43 cam serbest ?

    Ayrıca dediğiniz gibi zindandır, karartmadır, aynadır filmin kalitesine bağlı. Ben aracımı aldığında 3m cam filmi var idi. Serviste yaptırılmış ve sorduğumuza göre 500-600 tl arası bir ücreti var imiş. Sanayide 100-200tl ye de cam filmi var ama onlar sizin dediğiz gibi sorunlu. Hele bazı keko tofaşlarda camı ve kapısı açıkken görüyorum nasıl bir kalitesizlikse dışardanda gözükmüyor içerden de aynı şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu cam filmi yasağı arka camlar için de geçerli mi?

    Fabrika çıkışlı arka camları filmli 2016 model bir fiestam var.
  • allah büyük başka birşey demeye gerek duymuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.