Şimdi Ara

Cam filmi ve ön camda dalgalanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar aracım 2017 t9 kasa 308, 2. El aldım, aldığım kişi cam filmi yaptırmış araca. Önler 1 arkalar 2 numara diye tahmin ediyorum, 3m marka ama çakma mı emin olamadım .

    Daha önce hiç cam filmi ile araç kullanmadığım için aynalara bakarken ve geri geri giderken biraz zorlanıyorum, park ederken camları açmam gerekebiliyor bazen. Ve 3m logosu var camların ortasında( kesinlikle belirsiz bir hologram değil bildiğiniz 3m logosu var bariz bir şekilde) Sizden sorum cam filminin orijinal olup olmadığını nasıl anlarım?

    Söktürüp komple llumar marka yaptırırsam aynalar ve arka camda daha mı iyi bir görüş açısına sahip olurum?

    Ön camda film var mı yok mu pek emin olamadım fakat hafif bir karartı var ön camda ve uzakta ki araçlara baktığımda görüntüde belli belirsiz bir dalgalanma olduğunu fark ettim.( daha çok beyaz ve gri renk araçların tavanlarına ya da cam ile kaput arasında ki yere baktığımda dalgalanma daha çok belli oluyor) Ön camda film olup olmadığını nasıl anlarım, eğer film yoksa bu dalgalanmanın sebebi nedir???

    İlk defa cam filmli araç kullanıyorum, ve filmden gram anlamam yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Saydam ön cam filminde normalde dışarıdan bakınca araca, ön cam hafif morumsu bir renk veriyor açınıza göre. Arka film çok koyu ise eve gece geriyi görmek zor olur o yüzden derecesini seçmek önemli cam filminde. Orjinallik olarak pek fikrim yok o konuda..
  • Polarize efekti en iyi güneş gözlüğü ile yakalarsin. Polarize güneş gözlüğü varsa dünyayı cam filmini bambaska görürsün.
    Zaten camın etrafindaki siyah benekli alanda hafif hava boşlukları olur.
    Tum filmlerde benzer olaylari yasarsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 13 Şubat 2020; 16:31:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @weneorn Hocam morumsu bir renk yok. Önler 1 arkalar 2 diye biliyorum.

    @aLLyC Hocam Polarize ile alakası yok, dediğim şey çok farklı uzak noktalara baktığımda çok hafif dalgalanma görüyorum. O siyah benekli alanda hafif hava boşluğu hiç fark etmedim o yüzden ne desem yanlış olur.
  • mr4power M kullanıcısına yanıt
    Cam kirilip yenisi ile değişmiş olabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam orijinal peugeot camı
  • Arkadasım keske on cama taktırmasaydınız, on camda yansıma yapabılıyor. Bırde Polıs kontrolunde on taraftan goremedıgı vakıt sızı hemen saga cektırıyorlar yollarda vakıt kaybı oluyor bıraz..
  • vaya589 kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdıklarımı okursanız cam filmini ben yaptırmadım, ayrıca ön camda film olup olmadığını tam olarak anlamadım zaten onu soruyorum :D
  • 3m lerın genelınde pıyasada sahte malesef ama Sonax gıbı yerlerde eger yapılmışsa belkı ama ısık yansıması fazla oluyor ... MR. 4 power ewet sımdı tam okudum arkadasım ...
  • Eski aracimda markasini bilmedigim bir marka vardı 2 numara geri gelirken bende açıyordum akşamları sıfır araç aldım yeni tavsiyeler üzerine llumar atr15 yaptım ve gerçekten baya bir fark oldugunu gördüm gece gelirken camı açma olayı bitti dışardan koyu gözüküyor içerden ise dışarısı çok iyi gözüküyor akşamları söktürüp llumar yapmanı tavsiye ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende sıcak bır bolgede yasıyorum arkadasım banada lazım aslında 3m orjınall bulabılırsem dusunuyorum bende. sıcakta cehennem oluyor burası bırde cam tavanda var ama ızalasyonu ıyı yapmıslar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr4power

    @weneorn Hocam morumsu bir renk yok. Önler 1 arkalar 2 diye biliyorum.

    @aLLyC Hocam Polarize ile alakası yok, dediğim şey çok farklı uzak noktalara baktığımda çok hafif dalgalanma görüyorum. O siyah benekli alanda hafif hava boşluğu hiç fark etmedim o yüzden ne desem yanlış olur.
    Llumar air serisi var bende, 2 aracımda da bu vardı, air serisi saydam bir cam yani numaralı değil, dışardan belli açılar ile morumsu yansıma yapıyor(filtreli gözlükler gibi). 3m de durum nasıldır bilemiyorum. Arka aşırı koyu ise bence bir tık açık taktırın. Bende atr35 var, metalik ayna görünümlü olduğu için çok koyu olmasa bile içeri aşırı belli olmuyor ayrıca polisler de yaklaşınca rahatça gördüğü için hiç laf yemiyorsun..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.