Şimdi Ara

CAM FİLMİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
1
Favori
9.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar arabam 2005 corolla sedan metalik gri ve cam filmi çektirmeyi düşünüyorum.
    ama çeşitli söylentiler war.
    -film çektireceksen amerikan (çizilmez) film çektiriceksin. tamam
    - film çektirirsen polislerin bağzıları sağa çektirip bozuk para veya anahtar ile cam filmini bozuyor ve hemen orada filmi çıkartmasını söylüyor

bana cam filmi çektirmenin maliyetini?
    yararlarını ve zararlarını?
    nasıl duracağını?

yaptıranların warsa resim koymaslarını rica ediyorum.
    saygılar...

• ahhh ahhh bende cok istiyorum cam filmi cektırmeyi ama bu senın soyledıgın sebepleri cok duydugum için bir turlu yaptıramıyorum yanlız arka cama ve arka yan camlara yaptırılabılıormus galıba dogrumu degilmi onu bilmıyorum
  • Ben her cumartesi, Zeibart Yenibosna şubesindeyim. Gün içerisinde sayısız araba geliyor ve cam filmi yaptırıyor. Kimse polis konusunda bir sıkıntı yaşamıyor. Zaten sorun çıkaranların amacı belli (sakal). Cam fimlerinde bir sorun çıkmaz. Sizlere tek önerim, çok koyu olmayan ve içeriyi az da olsa gösteren kaliteli bir film yaptırmanız. Saygılar...
  • yani simdi sakalımız varsa cam filmi yaptıramıyacakmıyız o zaman ben cam filminden fedakarlık ediyim sakalımı daha cok seviorum saka bir yanada benım arkadasın suratı sinek kaydı olmasına ragmen 60 YTL cam filmi yuzunden polıs ceza kesti. arka camlarla ilgili olan trfaik kanunu hakkında bilgisi olan arkadas varmı?
  • trafik polisi arkadaşıma konuyu sordum
    yaptıkları yol uygulaması resmi yazışmalarla ve telsizle kendilerine emir ediliyormuş
    uygulama esnasında özellikle o saatteki uygulamada dikkat etmeleri gerekenler söyleniyormuş
    bazı uygulamalar ruhsat-sigorta,
    bazı uygulamalar lpg tüp-cam filmi üzerine oluyormuş
    sizin arkadaşınız film üzerine yapılan uygulamaya denk gelmiş olmalı
    bu hususlara göre kararını ver dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: timucin47

trafik polisi arkadaşıma konuyu sordum
    yaptıkları yol uygulaması resmi yazışmalarla ve telsizle kendilerine emir ediliyormuş
    uygulama esnasında özellikle o saatteki uygulamada dikkat etmeleri gerekenler söyleniyormuş
    bazı uygulamalar ruhsat-sigorta,
    bazı uygulamalar lpg tüp-cam filmi üzerine oluyormuş
    sizin arkadaşınız film üzerine yapılan uygulamaya denk gelmiş olmalı
    bu hususlara göre kararını ver dostum

bilgi için cok saol arkadasım ben vazgectim vallabiraz riskli iş ve bu risk bana arabayı kullanırken huzursuzluk verir kullanış keyfimi kacırır gibi gelıor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 5 Mayıs 2007; 1:07:50 >

• Arkadaslar cam filmi acayip yakısıyor arabaya yeni yaptırdım daha onceki arabalara keske yaptırsaymısım arabanın havası acayip degisiyor ve gunduzleri cok rahatlık saglıyor.Hepinize tavsiye ederim.Diger arkadasların dedigi gibi cok koyu yaptırmamakta fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ön Cama Cam Filmi?
    12 yıl önce açıldı
    LLumar cam filmi seçimi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca kaliteli bir cam filminin arabaya ayrı bir hava vermesinin dışında da bazı yararları vardır. Cam filmi uygulaması yapılmış bir araçta döşemeler uzun ömürlü olur, içerideki insanları güneşin zararlı UV ışınlarıdan korur, yazın arabanın içi daha serin olur ve klima daha az kullanılır. Bu da yakıt tasarrufuna neden olur. Allah göstermesin, herhangi bir kaza anında camları bir arada tutarak dağılıp, zarar vermesini önler. Bunların dışında, bizler için en önemli olanı; arabaya hoş bir görünüm vermesi. Eğer cam filmi yaptırırsanız çok koyu olmayan, kaliteli bir film yaptırın. Zeibart Yenibosna şubesini tanıyorum. yaptırmayı düşünenlere gerekli yardımda bulunurum. Saygılar...

NOT: Sakaldan kastım bir adet yeşilliktir (20 YTL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demir_mert -- 5 Mayıs 2007; 10:09:23 >
  • toyota serviste 300 liraya çekiyolar filmi 3M marka. yalnız çok koyu olanları muayenede çıkatıyorlar haberiniz olsun... ben de o yüzden yaptıramadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmacı -- 5 Mayıs 2007; 10:30:13 >
  • 300 mü??? Ben 2 ay önce tesadüf eseri sordum. 700 ytl fiyat çektiler bana. Acaba sana yanlış solemiş olabilirler mi??
  • hayır eminim
    300 olduğuna metrekaresi 60 liraydı. hatta sordum işçilik felan dahilmi diye. servise hep aynı yere götürüyorum, kasım ayında da boya koruma vinil koruma motor koruma yaptırmıştım. orda görevli bi bey var o söyledi. hocam yaptıralım diye , bende trafik polisi kızar diye yaptıramıyorum birde temmuz ayında trafik muayenesi var orda kesin çıkarttırıyolar...
  • O zaman muayeneden sonra yaptırırsın. Asıl sıkıntılar 5-6 sene önce çekiliyordu. Film de bu kadar yaygın değildi. Şimdi çoğu trafik polisi görmezden geliyor. Geçenlerde bir çevirmeye girdim. Önümde de KIA Sorento vardı. Camları en koyu derecede filmliydi. Polis çevirmedi bile arabayı. Adam bastı gitti. Sonra da geldi beni çevirdi. Benim evraklarda tam olduğundan bir sıkıntı yaşamadık.
  • öğrendiğim kadarıyla filmler 1-2-3 numara diye ayrılıyormuş. 3 numara şu en siyah olanı polislerden yada muayeneden geçemeyenler 2 ve özellikle 3 numara olanı imiş. birde bi öğrencimin abisi de filim çekiyomuş 60 liraya çekelim dedi. ama ne olduğu belli değil.... lider de çekilen 3M marka .
    tıpkı 20 lira ya güneş gözlüğü var 400 lira ya da. bu ona benziyor herhalde...
  • 300 e fiyat iyimiş açıkçası. Biraz daha pazarlık et, indirim yaparlarsa çektirin. 60 liralık filmden bir hayır gelmez....
  • ben eskişehirde 70 ytl ye orta aydınlıkta bir flim çektirttim. Çokta güzel oldu açıkcası. Resimleri arabayı yıkattıktan sonra eklerim
  • Tamamen şans meselesi, Aslında Camlara Film taktırmak yasak, Trafik Polisinin canı isterse ceza yazar ve sökmemizi ister, hatta aracı bile bağlıyabilir, bir arkadaşın dediği gibi, polisler kendilerine verilen görev doğrultusunda Film çekilmiş araçlara ceza yazıyor. Camlarına Film çekilmiş aracın görüntüsü de harika oluyor hani, ama dediğim gibi tamamen şans meselesi, ben eski aracıma taktırmıştım ve yaklaşık 2 sene öyle gezdim hiç ceza yemedim. Ama bir arkadaş Focusa takdırmıştı daha ikinci gün cezayı yedi.
    En iyisi Perde takdırmak....
  • bende arabayı ilk aldığımda film aklımda vardı. Sonra toyotanın H\B için sitede yaptığı bir reklam filmi vardı görenler vardır filmli bir araçtı çok hoşuma gitti ve bulunduğum yerde tanıdık birinden yaptırdım. 70 ytl ye amerikan çizilmez çok güzel duruyor 8ay civarı oldu memnunum daha polis bişey demedi benimki 2 numaraydı okadar koyu değil çokta açık degil. ben tavsiye ederim İzmirde tokullara sormuştum onlarda 300 civarı fiyat vermişlerdi.
  • Bugün 120 ye Şaşmaz'da çektirdim(Tayvan malı). Resimlerini çekince eklerim.
  • liderde 300 e yaptırdım bende 6 taksit world card'a
  • ya resim iyi olurda filmli camları olanlar resim eklese de özellikle gri renkli arabaları olanlar.
    nasıl gorunuyor ona bakmak istiyorum birde buralarda goruyorum ama arabalar vızırt diye geciyor pek bakamıyorum.
    aslında birde toyota servisinde cektirmek istiyorum cunku garantide falan soun cıkmasın diye birde dışarıda işi yaptırdıgın zaman pek fazla önem göstermiyorlar artı birşey olduğu zaman bir tırnağı kırılca falan değiştireceklerinide sanmıyorum ustunden kapatmaya yönelirler hemen.
    pekte koyu rengi istemiyorum açıkcası cunku araba makam aracı falan değil şahsi bir arac ve beni ve gunes ısıklarını arabadan biraz olsun korusun yeter döşemeler ve torpido bolumu falan.
    şimdiye kadar hep yararlarından bahsettiniz de bu filmin trafik polisleri ve muayene haricinde hic bi zararı yokmu?
    cizilmesi vs vs

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.