Şimdi Ara

CAM FİLMİ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
9.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: filozofff

Esmerce hangi sehirde yasıyorsun?Hangi servise sordun?
    1000 km bakıma gittiginde, varmıydı bir sikayetin arabadan.Daha once bazı seslerinde geldigini okumustum benzin depodan ve sol on taraftan.

Filozofff merhaba,

Balıkesir in ilçesinde yaşıyorum,servis olarak aracı satın aldığım Altan otomotiv e gidiyorum.

Arabadan hiçbir şikayetim yok,ilk 150km boyunca 3. vitese zor geçiyordu,hatta 3.günün sonunda neredeyse hiç geçmemeye başlamıştı ki ertesi sabaha problem kendiliğinden tamamen düzelmişti.
    Şimdi aracım 1500km de ve nadirende olsa geri vitese zor geçiyor,benzer durumu sıfır km satın aldığım Laguna aracımda 2 sene yaşamıştım.

Benzer ses şikayetlerini bende okudum ve bu yüzden özellikle dikkat ettim ama araçta fren balatası - benzin çalkantısı sesi kesinlikle yok,ayrıyeten bozuk yollarda dahi en ufak tıkırtı vs oluşmuyor özellikle bu konudaki performansı umduumdan çok iyi çıktı.

• quote:

Orjinalden alıntı: commonwealth

quote:

Orjinalden alıntı: timucin47

degerli arkadaşım commonwealth yazdıklarınızı es gecemiyorum bana cok mantıklı geliyor biraz nasıl olduğundan bahsedebilirmisiniz kolay gibi ise girişimci ruha sahip biri olarak kendim yapayım o kadar parayı vermeyeyim benim yaptığım 3 yıl dayansa bi daha yaparım

300-500 lük adamların yaptığında kusur olsa 3 sene sonra o adamları yerinde bulacağım garantimi ki??????

kolaysa ve aparatlarınıda beraberinde veriyorlarsa neden olmasın

pm den yolladım. aklın yolu birdir.

değerli arkadaşım commonwealth pm de ayrıntılı olarak anlatmışsın kafama yattı
    yazdıkların herkesin uygulayabileceği kolaylıktaymış 25-30 ytl verip amerikan film alıp kendim yapacağım maliyeti bu kadar olduğu halde 300-500 isteyenlere gitmem.Bize gercekleri gösterdiğin icin sana cok teşekkür ederim

• 1000 km oldu uzun yola gitti geldi araba simdi memnunum performansından.Ancak 1000km bakımdan soyledim adamlar baktık dediler ancak eve gelirken ses gelmeye devam ediyordu.Sol on taraflardan geliyor ancak tam neredn geliyor anlayamadım.Geri vites ve park sensorunun zaman zzaman calısmama sorunu var.Ama seninde soyleidgin gibi bende cok memnumum kalite ve surusunden arabanın.
  • quote:

quote:

quote:

degerli arkadaşım commonwealth yazdıklarınızı es gecemiyorum bana cok mantıklı geliyor biraz nasıl olduğundan bahsedebilirmisiniz kolay gibi ise girişimci ruha sahip biri olarak kendim yapayım o kadar parayı vermeyeyim benim yaptığım 3 yıl dayansa bi daha yaparım

300-500 lük adamların yaptığında kusur olsa 3 sene sonra o adamları yerinde bulacağım garantimi ki??????

kolaysa ve aparatlarınıda beraberinde veriyorlarsa neden olmasın

pm den yolladım. aklın yolu birdir.

değerli arkadaşım commonwealth pm de ayrıntılı olarak anlatmışsın kafama yattı
    yazdıkların herkesin uygulayabileceği kolaylıktaymış 25-30 ytl verip amerikan film alıp kendim yapacağım maliyeti bu kadar olduğu halde 300-500 isteyenlere gitmem.Bize gercekleri gösterdiğin icin sana cok teşekkür ederim

teşekkür ederim. Timucin47.
    geçen yıl yol bilgisayarımın dış ısı göstergesi arızalı idi, servis 120 ytl fiyat çekmişti. forumardan bir arkadaşın tavsiyesi ile 2.5 k ohm luk bir ntc yi elektronikcilerden 25 ykr ye alıp çalıştırmıştık. para kazanmak için karşılığında ömrümüzü harcıyoruz. kimse paramı benden o kadar kolay alamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commonwealth -- 15 Mayıs 2007; 11:02:02 >

• bu hafta arabamızı degiştiriyoruz şimdiki arabada aldıgımızda renkli cam vardı(film degil) alacagımız arabada yoksa bende filmi kendim çekmeyi denicem arkadaşın arabasını çektirdigimizde izlemiştim sadece arka cam 2 parça yapıldıgı için çok ugraştıracak beni ama azmin elinden cam filmide kurtulamaz... bence çokta abartılacak bir şey degil cama film çekmek arabanızla ugraşmayı seviyorsanız birazda zamanınız varsa yaparsınız. tabi birazda bilgi lazım

300-400ytl ye ne yapıyorlarmış bunlar ya 2-3 sene oldu herhalde arkadaşın arabasına(megane 1)

yan ve arka camlara film+ön cama güneşlik+arka stopların alt kısımları siyaha boyandı+plaka yazıları kalınlaştırıldı+ön ve arka kapıların arasına siyah folyo çekildi hepsine 50ytl vermiştik

cam filmi alan arkadaşlar hangi markaları önerirsiniz. bir arabaya kaç kutu alsak yeter bir de fiyatları ne kadar bunların. bu hafta bende çıkıp bakıcam fiyatlarına burada karşılaştırırız hangileri daha uygun diye.

• Arkadaşlar film uygulamasını kendiniz yaparsanız şüphesiz çok daha ucuza getirirsiniz ancak benim ne vaktim ne bu konuda yeteneğim ne de uygulama yapabileceğim tozsuz rüzgarsız bir yer ya da kapalı bir alanım var..Bulunduğum ilçede neredeyse 1 aydır toz fırtınası var içindeki polenlerde cabası.
    Eskiden olsa ben kendim yapmak isterdim ama belirttiğim gibi öyle bir şansım yok,basınçlı yıkama makinamı bile daha 1 kere kullanabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 15 Mayıs 2007; 18:33:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hedo5

ben eskişehirde 70 ytl ye orta aydınlıkta bir flim çektirttim. Çokta güzel oldu açıkcası. Resimleri arabayı yıkattıktan sonra eklerim

CAM FİLMİ

buyrun arkadaşlar..
  • süper olmuş.. ne gereği var 400-500ytl vermeye.. çizilirse,polis sökerse git bir daha yaptır.
  • İstanbul'da Bakırköy ve çevresinde bu kadar ucuz fiyata, bu kadar kaliteli film çeken bir yer varmı???
  • Burada gözden kaçan bir nokta var. Ucuz filmlerin hiçbiri UV filtresi sunamıyor. Bu ise sizi güneşin zararlı ışınlarına karşı korumuyor. Hatta içeri giren ışık miktarı azaldığı için, siz kısa kolla veya UV filtreli güneş gözlüğü takmadan saatlerce araç içinde bulunuyorsunuz ama filmsizmiş kadar UV ışına maruz kalıyorsunuz. Bu ise göz bozuklukları, cilt rahatsızlıkları ve araç içinin zamanla renk atmasından korunamaması gibi problemlere maruz kalmanıza sebep oluyor. Bence film yapılıyorsa UV ışınını geçirmeyen film yapılmalı. Ama derseniz ki "ben zaten arabada yarım saatten fazla kalmıyorum", o zaman sorun yok. Ancak güneşten korunma temel amaç ise UV geçirmez film yaptırmanız şart.
  • filmin yanında kesmek için bir bıçak ve film ile cam arasındaki havayı almak için de bir spatul veriliyor. zaten ilk önce çocuk şampuanlı su ile camları ve filmi ıslattığın için hata yapsan bile ıslakken telafi şansın var. İşin püf noktası filmi doğru kesebilmek. Kestikten sonrası çok kolay. Elinin alışması için yan camlardan başla en son arka cama geç. yan ve arka camlarda filmi bir noktada yapıştır havasını alarak git. Camlar kurumadan hava kalıp kalmadığını kontrol et. Eğer hava bırakmadan yapıştırırsan en az 4 yıl gider. Ama 2 yıl içinde normal filmler solmaya başladığı için ben her iki yılda bir söküp yeniliyorum 2 saat kadar bir zaman alıyor.Normal film alırsan sana 15 ytl ye amerikan film alırsan da 25-30 ytl ye mal olur.
  • esmerce arkadaş makul mazeretlerin var maddi durumunda elverişliyse sana başarılar dilerim

hedo5 arkadaş eline sağlık cok güzel olmuş uzmanların yaptığından bi fark görünmüyor tebrik ederim

şu durumda değerli commonwealth arkadaşımızın direktifleriyle bu işi kendimizinde yapabileceğimiz anlaşılmıştır bu internet sayfasından ellerini ovuşturarak bekleyen paragöz esnafa muhtaç olmadığımızı anlamış bulunmaktayız
    cok değerli bilgilerinden dolayı commonwealth a teşekkürlerimi arz ederim
  • peki bu 25-30 ytl'lik amerikan filmlerde uv filtresi bulunuyor mu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: guardiola

peki bu 25-30 ytl'lik amerikan filmlerde uv filtresi bulunuyor mu??

hayır uv filtresi için 500 usd istiyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Woodpecker

Burada gözden kaçan bir nokta var. Ucuz filmlerin hiçbiri UV filtresi sunamıyor. Bu ise sizi güneşin zararlı ışınlarına karşı korumuyor. Hatta içeri giren ışık miktarı azaldığı için, siz kısa kolla veya UV filtreli güneş gözlüğü takmadan saatlerce araç içinde bulunuyorsunuz ama filmsizmiş kadar UV ışına maruz kalıyorsunuz. Bu ise göz bozuklukları, cilt rahatsızlıkları ve araç içinin zamanla renk atmasından korunamaması gibi problemlere maruz kalmanıza sebep oluyor. Bence film yapılıyorsa UV ışınını geçirmeyen film yapılmalı. Ama derseniz ki "ben zaten arabada yarım saatten fazla kalmıyorum", o zaman sorun yok. Ancak güneşten korunma temel amaç ise UV geçirmez film yaptırmanız şart.

Arkadaşlar bu durumda filmsiz arabaya binenler yandı. Malum normal camlarda da uv filtresi yok.

• bu da benim yaptığım filmler uv. filtreli ve açık renk trafiğin seslenmediği.

CAM FİLMİ

CAM FİLMİ
  • commonwealth sen ne kadar biliyon öle 10 milyonluk film ha çok komiksin ya işte polisler o filmlere kıl oluyo yani bit pazarında satılan basma kumaşla linensde taçda soley de satılan mal aynı ha insan bu kadar komik olurmu ya bir diğer konuda camın kapının hatta döşemenin söküldüğünü söyleyen arkadaşlar sizin dünyadan haberiniz yok bee oldu olacak arabayı söksünler daha sağlam olur dimi ya commonwealth sen cama cam sil veya başka bi ilaç sıkıyor 40 kere 50 kere ölçüyor yapıştırıp kaldırıyorsun adamlar arabayı fırına sokuyo senin filmi rüzgar bile söküyo ama benim dediğimi sen bile sökemiyosun ama sen illede işi 10 ytl ye halletmek istiyorsan o başka tabi timuçin 47 arkadaş adamları 3 yıl sonra orda bulabilecekmiyim diyo adamlar bikere 3 değil 1 yıl garanti veriyo adamların nasıl ciddi bi firma olduğunu anlamak için sayfalarına girip adamların bayilik sistemini bi okumanızı tavsiye ederim çok şey anlıycaksınız adamlar her parayı basana bayilik vermiyo timuçin kardeş sen var hesabını ordan yap 3 sene sonra ordalarmı değillermi drak arkadaşım camla film arasındaki boşluğu biliyorum ama normal filmler gibi durmadığını hala söylüyorum iyi bi ustanın bu işi halladeceğinede katılmıyorum ustalık önemli tabi ama mal kötü olunca usta napacak anlamadım o zaman şu işporta güneş gözlükleryle RAYBAN aynıda biz boşuna bi gözlüğe 300 400 veriyoz 5e 10a almak varken herkese selamlar

• hem 10 ytl ye film yaptır hem uv ara ne güzel istanbul bee
  • quote:

quote:

abi nerden biliyosun peki??kimyasal analiz mi yaptın bu filmlere??aldığınız yere çok mu güveniyosunuz..sizinle kafa yapmak için sormadık heralde soruyu..bi tek sizin paranız da kıymetli değil..hiç kimse boşuna vermek istemez 300-400 ama güven de önemli değil mi??
  • quote:

quote:

SolarGard gibi bazı markaların filmerinin hepsi %99 UV geçirmez özellikli. Bunları yaptırmak(sadece filmi satınalmak değil, öyle daha ucuza gelir) 250-300 YTL civarında. Yani öyle 500 dolara falan gerek yok.

Örnek olarak veriyorum. Tercüme hatası olarak morötesi (UV) yerine kızılötesi olarak yazılmış.

http://www.alefilm.com/images/4.JPG

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.