Şimdi Ara

Call Of Juarez DX10 Benchmark Kullanıma Sunuldu!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
9.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 865pe

quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Diabelica klavyedeki PrtScn tuşuna basıp paint'e aldığım ss i yapıştırıyorum, scrool lock tuşunun yanında

dostum aynı ayarda birde kart o/c li yaparmısın testi mümkünse, nekadar bir fark yaratacak. şu an iniyor malum 256k var yarın bende koyarım ss default ve o/c li

TAmamdır biraz karta yükleneyim bakalım.

• @Beyazbüyü hacı sende bi yüklen bakalım şu GTX e
  • 2900xt 798@858
    Min___8,9
    Max__42,7
    Avg__19,3

Test değerleri her yapışta değişiyor.Standart değerlerine minimum daha yükseti şimdi düştü biraz.Ama MAx ve Avg Fpsler yükseldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diabelica

quote:

Resolution:1680x1050
    Details:High
    Shadow quality:High
    Anti-aliasing:MSAA x4

Sistemde en ufak hız aşırtma yapılmamıştır, az önce aldığım ss resim boyutu büyük olduğundan Thumbnail olarak ekledim bakabilirsiniz.

Call Of Juarez DX10 Benchmark Kullanıma Sunuldu!!

Min:11.3
    Max:35.1
    Avg:20.2

edit:düzeltme

Beyazbüyü karşılaştırma açısından seninkiyle tamamen aynı ayarlarda 1680*1050 diğer ayarlar aynı seste açık olarak.

4800+ hd2900xt overclock yok.
    Min--9,1
    Max-38,2
    Avg-17,5

Neden screenshot alamıyorum çözemedim.Beyazbüyü nasıl screenshot alıyorsun?

İşlemci farkına rağmen 2900XT nin aldığı değerler, hız aşırtılmış bir GTX olan Sparkle Calibre ye karşı, iyi iş çıkardığını gösteriyor.
    Belki Beyazbüyü nün kullandığı türden bir işlemci ile HD 2900XT 8800GTX i yakalayabilir, hatta geçebilir bence...

• Arkadaşlar anlaşıldı durum bu oyunlar bir şeyin göstergesi değil bu iş yamalarla olmuyor yoksa oyun üreticileri asla DX10 için yeniden düzenlemez çnkü bu oyunun X10 diye bir DVD si daha satışa sunulmaz sanırım

Yamalar ile gelen FPS lere hiç bakmayın bence.Asıl performans crysiste ortaya çıkacak ne nedir ne ne değildir...Bu yamalar boş iş çünkü getirisi çok az yani DX10 için optimize edilmediği apaçık ortada...

Tamamen DX10 için yapılmış bir oyun..O da crysis...Gelsin göreceğiz ama bu yamalar inanın hiçbirşey ifade etmiyor benim için.8800GTX ler HD2900XT ler 11 FPS alacak....

Döner k....la gülerim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

Arkadaşlar anlaşıldı durum bu oyunlar bir şeyin göstergesi değil bu iş yamalarla olmuyor yoksa oyun üreticileri asla DX10 için yeniden düzenlemez çnkü bu oyunun X10 diye bir DVD si daha satışa sunulmaz sanırım

Yamalar ile gelen FPS lere hiç bakmayın bence.Asıl performans crysiste ortaya çıkacak ne nedir ne ne değildir...Bu yamalar boş iş çünkü getirisi çok az yani DX10 için optimize edilmediği apaçık ortada...

Tamamen DX10 için yapılmış bir oyun..O da crysis...Gelsin göreceğiz ama bu yamalar inanın hiçbirşey ifade etmiyor benim için.8800GTX ler HD2900XT ler 11 FPS alacak....

Bu yama değil + oyunun directX10 haliyle dvd si de satışa sunulacak. Zira oyunun asıl piyasaya çıkma tarihi gelmedi bizim oynadığımız directX9 beta sürümü idi.

Edit:Pardon Amerika için çıkış tarihi 5 haziranmış ve bu demo da onun için yayınlanmış zaten.Aynı zamanda full versiyonu da çekebiliyorsunuz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zommby -- 9 Haziran 2007; 1:26:22 >

• Ya biz ya Ekran kartı üreticilerini dava edelim, boşa reklam yapmasınlar, yada microsoftu sistemini oyunlara optimize etsin diye
  • oyun yamalı değil juarez e dx10 yaması falan da yok bu komple yeni bişi gecmiş olsun özellikle tüm ortaseviye ayağını yiyen 8600 cülere o kartla hala crysis li dx10 oynamayı hedefliyenlere içim acıyor resmen acaba neye dayanarak bu beklenti evvelde yeni cıkan oyunlar hep daha cok zorladı sistemleri
  • quote:

siz ati, nvidia ve microsoft'un sahibi gibi yazmaya devam edin, ben oyun oynayacağım

bence çok haklı beyaz büyü. savunmayı bırakın şu kartları resmen nvidianın kazığı oldu bu bize. dx9 da harikalar yaratan kartları, biraz dx10 desteği koyup itelediler.

yeni seri kartlar çıkınca bu kartları elden çıkarıp deli gibi onlara sarılacağız , dx9 ları elden çıkardığımız gibi.

adamlar iki kere dx 10 uydurması üzerinden prim yapacak. 2. nesilin uyumu daha iyi olacak.

bu seriide ddr4 deil ramler ve veriyolunu tasarruflu kullandılar, nm yi düşürmediler. bu sayede 2. nesilde 1kbit e çıkmaya, nm yi 45 lere düşürmeye felan gerek kalmayacak.
    sonuçta her yeni nesil seride isim yapmayı sağlayacak atılımlar gerekli. ara sıcak olarak ddr3 768mb ve 367bit ramli dx10 a uyumu az kartları sattılar sıra ikinci seride. 2. seride ddr4 512bit veriyolu ve 55nm felan kullanırlar heralde(high end kartlar babında yazdıklarım)

klasik olacak ama çoğu şey gibi bu dx10 olayıda tamamen ticari ve bunu artık herkes biliyor genede söylemiş olayım.

edit: 1mbit yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multeci -- 9 Haziran 2007; 4:35:26 >

• Arkadaşlar bu her dx atlayışında oluyor.Tabiki herkes büyük ihtimalle 2008de bi dha ekran kartı alacaktır.Ben 2008 de oks bitince 9serisi çıkarsa alırım mesela.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Orjinalden alıntı: reason666

Arkadaşlar anlaşıldı durum bu oyunlar bir şeyin göstergesi değil bu iş yamalarla olmuyor yoksa oyun üreticileri asla DX10 için yeniden düzenlemez çnkü bu oyunun X10 diye bir DVD si daha satışa sunulmaz sanırım

Bu yama değil + oyunun directX10 haliyle dvd si de satışa sunulacak. Zira oyunun asıl piyasaya çıkma tarihi gelmedi bizim oynadığımız directX9 beta sürümü idi.

Edit:Pardon Amerika için çıkış tarihi 5 haziranmış ve bu demo da onun için yayınlanmış zaten.Aynı zamanda full versiyonu da çekebiliyorsunuz artık.

Oyun baştan yapılmadı aynı company of heroes gii CPU yrine fizik işlemleri GPU ya yüklendi.Çünkü baştan yapılmak yerine Shader model 4 desteği eklenmek için uğraşıldı...

Ayrıca 4 fps ile çalışan oyunu kimseye satamazlar arkadaşlar bir düşünün bunu allasen hiç mi aklınız yok-şaka yapıyorum tabii ki aklınız var işte kullanın onu-

4 FPS lik oyunu kim alır yanlış mıyım???

Meraketmeyin Safi DX10 için yapılan oyun olan crysis çıkınca o zaman gerçek performansını göreceğiz ve emin olun bu kadar kötü olmayacak ümit kaybetmeyin cebitte 8800GTX ile 1920 küsürlü çözünürlük full detay crysis 25 fps ile oynandı

• Ha oyunun grafikleri komple yeniden yazılır OK ama hiç merak etmeyin arkadaşlar kesinlikle bu geforce 8 serisi DX10 da bu kadar sürünemez.

CRYSIS gelsin göreceğiz...asıl bu oyunlara ufak tefek ite kaka DX10 desteği kaktılar baştan savma ancak bu kadar oluyor....

DX10 ve crysis diyorum.Bu oyun üreticileri de salak değil 4 fps verecek oyunu satamayacaklarını bal gibi biliyorlar...
  • Sonuç ne şimdi, tamam mı devam mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dIsAstEr

Sonuç ne şimdi, tamam mı devam mı

Geforce 8 ile devam arkadaşım.Call of juarez de böyle çıkamaz emin olun.Yani 8800GTX ciler 10 FPS ile oynayacakları oyunu neden alsınlar.

Piyasadaki en iyi ekran kartının sürünceceği bir oyun bu şekilde olamaz.

Böyle kaktırma DX10 desteği hatta belki DX10 dan sadece Shader 4 ü kullanıyordur bu.

Çok süper oyundu DX9 olarak ama DX10 için böyle birşey olacağı belliydi...

Yamayla falan olmaz grafikler komple yeniden yapılsın.8600GT m i seviyorum.8800GTS de kullandım o da süperdi...

3dmark06 dan 12000 puan alan kart oyunda 9 fps yapamaz.Bu oyunun sorunlu olduğunu gösterir.

• @reason666

Sana bir açıdan hak veriyorum.Eğer bu kartların performansında yazılımsal olarak iyileştirme yapılmazsa oyun üreticvileri Vista' nın ipini çeker.

Yanlız bu demoyu izlemememiş olanlar için bilgi vereyim 2xAA 1280*1024 çözünürlükte sıkıntısız gidiyor.Birde öyle minimum fpsler uzun süreli değil yer yer oluyor.Buda yeni nesil üst seiye kartlar öyle tamamen sürünüyor demek değil.Avarage FPS önemli .
  • Şimdi de crysis'i beklemek moda oldu.....Bence çok umutlanmayın derim...Öncelikle Bioshock gelecek benim bildiğim..Ha o da gelir bunuda saymayız deriz crysis'i bekleriz problem değil...
  • Testleri yapan arkadaşlara teşekkür...

Yeri değil ama DX10 ve Shader 4.0'ı kullanan ekran koruyucu çıktı mı?
  • quote:

@reason666

Sana bir açıdan hak veriyorum.Eğer bu kartların performansında yazılımsal olarak iyileştirme yapılmazsa oyun üreticvileri Vista' nın ipini çeker.

Yanlız bu demoyu izlemememiş olanlar için bilgi vereyim 2xAA 1280*1024 çözünürlükte sıkıntısız gidiyor.Birde öyle minimum fpsler uzun süreli değil yer yer oluyor.Buda yeni nesil üst seiye kartlar öyle tamamen sürünüyor demek değil.Avarage FPS önemli .

Hocam kart performansında değil sorun oyunlarda oyunlarda...

Oyunları alelacele DX10 a uyduracağız diye-nvidia ve atiden tonla para alarak tabi babasının hayrına değil-kısacık zamana uğraşıyorlar sığdıralım diye...

Crysis inanın bana iyi çalışacak.Cebitte 1920 çözünürlükte ve en eski sürücüleriyle 8800GTX ile 2 fps full detay oynandı daha nasıl anlatayım ya...

Öyle 8600GT 4 FPS almış falan hikaye bunlar arkadaşlar..Söylediklerime inanmayanlar da crysis de göreceklerdir.

Yani 8600GT 4 fps ,8800GTX 10 fps alıyorsa sorunu kartlarda değil oyunda aramak gerekir.Bakın sürücü de demiyorum oyun diyorum OYUN

Yamadan kastım da şuydu.Oyun yapıldı ama oyuna sonradan DX10 desteği halihazırda olan grafiklere ekleme olarak çıkarıldı.

Ben de diyorum ki crysis gelsin DX10 u ekleme falan da değil bizzat gömülü destek olacak o zaman görün siz.

1280x1024 2x aa 4-8 x af ile 8600GT ler 25 FPS nin altına inmeyecek.Benim kişisel görüşüm bu elbette size de saygı duyuyorum ama biz çok gördük bu oyunları kartları DX leri üreticileri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 9 Haziran 2007; 12:07:06 >

• quote:

@reason666

Avaraj önemlimi !! zevkle oynadığın bir oyunda tam çatışma sahnesinde 4fps alda avaraj önemli de bakalım,kapalı bir alana girip 60fps alsa ne olur? önemli olan en hareketli yerlerde o fps yi vermesi yoksa gerisi hikaye

• 8800 ve 2900 serisi zaten sirf Dx9 performansi icin bile alinir orada problem yok...

Öncemli olan 8600 ve 2600 serinin Dx10 ne yapacagi...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.