Şimdi Ara

Call of Juarez (2007) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.462
Cevap
1
Favori
146.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3dgamers den indirebilirsin ama ben sana filefront dan indirmeni tawsiye ederim dur/dewam desteği var tabi ki gamershell de yok ama;)

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • arkadaslar bu oyun bence mükemmel yılın oyunu bile olabilir oynanış ve grafikler mükemmel sistem ihtiyaclarına bakıp da sakın demoyu indirmemezlik yapmayın benim sistem cel 2.0 512 ram ve 256 mb 6200 kart olmasına rağmen 1024 cözünürlükte gölgeler ve yumusatma kapalı diğer tüm ayarlar orta da hiç takılma olmadan oynayabiliyorum inanın grafikler mükemmel hasta olacaksınız
    indirmeyenler bence cok sey kacırırlar
  • oyunun ingilizce demosunu dün akşam indirip oynadım.yüksek sistem gereksinimi istediğinden ve maalesef 800 x 600 çözünürlüğü desteklemediğinden tüm detaylar minimumda yüzde yüz 30 fps alamasam bile 9600 xt ile idare eder derecede oynanabiliyor.gun u oynamadım ancak bu oyunun bu türdeki önemli bir açığı kapatacağına eminim.polonyalı techland firmasının hatırladığım kadarıyla daha önce xpand rally diye bir oyunu vardı.oyunda çizgisel ilerleme ve olayların başka bir olayı tetikleyerek başlaması özelliği olmasına karşın oynanabilirlik olarak çok iyi olduğunu söyleyebilirim. easy seçeneğinde ve rahip karakterinde oyuna başladım.düşmanların saklanması, kendilerini korumaları sizin pozisyonunuza göre hızlı yer değiştirmeleri yapay zekanın boş olmadığını gösteriyor. karakterler fazlaca poligondan oluşmuş, karakter animasyonları kaliteli.ateş edip düşman karakterini vurduğunuzu tıpkı sof 2, farcry, hl2 veya fear da olduğu gibi gerçekten hissediyorsunuz.oyundaki dikkatimi çeken diğer özellikler; belli bazı nesneleri elinizle tutup taşıyabiliyor,fırlatabiliyor, itebiliyorsunuz.örneğin tıpkı hl2 deki gibi gravity gun la kutuları üst üste koyup üzerine tırmanız gibi.bu suretle küçük bulmacaları çözebiliyorsunuz.belli bazı yerlerde tekme atmanıza izin veren bir ikon çıkıyor. örneğin bir çiti parçalayp geçebiliyorsunuz.en önemli özelliği de max payne deki slow mo ve sniper elite deki bullet camera efektini hatırlatan bir efekt var.silahlarınız kılıfında iken mousun sağ ve/veya sol tuşlarına bastığınızda "konsantrasyon" moduna geçiyorsunuz.ağır çekim olarak ekranda sürekli yer değiştiren + işaretleri ateş etme ikonu oluyor.ikonlar düşmanın üzerine geldiğinde kırmızıya dönüyor hedefinizi vuruyorsunuz.bütün bu aksiyon ağır çekimde gerçekleşiyor.fear daki slow mo ya oldukça benzettim.görebildiklerim bu kadar.orta üst seviyede ekran kartı olan arkadaşlar oyundan fazlasıyla zevk alacaklardır diye tahmin ediyorum.en azından sinematik özelliğiyle tıpkı cod daki gibi insanı film havasına sokuyor.
    herkese iyi oyunlar.

• kovboyculuk oynamak için güzel bir fırsat ama demo çok beğenilmemiş editörler tarafından
  • Editörü yiyim oyun şahane

Feel True Power

• ye bakalım
  • güzel bir oyuna benzio ss ler süper walla hoşuma giti ekran kartımı yenileyim hemen alırım
    Intel Core 2 Duo E4600 2.40 GHz | Gigabyte GA945GCM-SL2 | Kingston 2GB DDR2 667MHz (5-5-5-15) | Palit GF8600GTS 256 Mb(DDR3) | Thermaltake TR2-420w | writemaster DVD-RW | AOPEN ES55 Kasa |Segate 160GB SATA2
  • Haftaya oyunun Multiplayer Demosu çıkıyor

Feel True Power

• indirelim bakalım nasıl
    Q6600@3.8G__1.385v__Vid1.2125v_Thermalright Ultra-120 Extreme__ 2x NANOXIA FX12-1250 __DFI Lanparty DK P35-T2RS__Crucial Ballistix Tracer 2*2Gb_HİS 5850 Cooling_Thermalright HR-03 GT ___Sandisk 120GB Extreme SSD __ 22'' Samsung SyncMaster T220 __Logitech MX1000 _Logitech G15___ Nova Killer __GIGABYTE 3D AURORA 570 Case_ Silverstone Olympia 850W

Windows 7 x64
  • Multiplayer demo çıktı boyutu 378 MB.

http://www.3dgamers.com/games/callofjuarez/downloads/

Feel True Power

• quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Multiplayer demo çıktı boyutu 378 MB.

http://www.3dgamers.com/games/callofjuarez/downloads/

denıyen warmı online demosunu?warsa ındırelım

Feel True Power

• Sistem yetiyo da bağlantı yetmiyo
  • Boyutu bayaa ufakmış indirsek mi acep yoksa orjisini mi alsak?

Feel True Power

• Oyun çıktı mı? Gamespot'ta oyunun 5 aralık'ta çıkacağı yazıyor.Beta olmasın ya da demo?
    SONY® Mdr Ds-1000s Virtual 5.1 HeadphonesSeagate Freeagent 500gb
    Logitech G15 & G5
    M G S 4 12062008
    sagorap OUT K.i.T.S İN
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetiny

Oyun çıktı mı? Gamespot'ta oyunun 5 aralık'ta çıkacağı yazıyor.Beta olmasın ya da demo?
    Dostum Amerika çıkış tarihine değil Avrupaya bakacaksın.

Feel True Power

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.