Şimdi Ara

Call of Juarez (2007) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.462
Cevap
1
Favori
146.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafikler güzel de shader ı biraz fazla abartmamışlar mı? Ama yine de güzele benziyor. İns. grafikleri kadar oynanabirliği ve verdiği eğlence de iyi olur.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=35725&mode=thread&order=0

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • grafikler çok güzel

http://www.3dgamers.com/news/more/1096485392/

http://www.gamershell.com/download_14783.shtml

Minimum Sistem İhtiyaçları:

Windows 2000/XP
    P IV 2,2GHz/AMD Athlon 2400+ GHz (2,4GHz for Celeron)
    512 MB RAM
    Grafikkarte: nVidia GeForce 6600/ATI Radeon 9800
    Soundkarte, kompatibel mit DirectX 9
    700 MB freier Festplattenspeicher
    DirectX 9.0c

Önerilen Sistem İhtiyacı:

Windows 2000/XP
    P IV 3GHz/AMD Athlon 3000+ (3GHz for Celeron)
    1 GB RAM
    Grafikkarte: GeForce 6800/ATI Radeon X800
    Soundkarte, kompatibel mit DirectX 9
    700 MB freier Festplattenspeicher
    DirectX 9.0c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 27 Temmuz 2006; 19:55:56 >

Feel True Power

The most powerful console ever!

• İngilizce Demosu çıktı.

http://files.filefront.com/CoJSPDemo+EN+US+setup/;5314995;;/fileinfo.html

535 MB

+ oyun vistada çalışacak falan demiş pinki_demon. alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Temmuz 2006; 11:45:47 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Yanlız sedece vista da çalışacak denilmesini ben değil yapımcılar söyledi halbuki hepsi hikaye xp de miss gibi çalışıyor

Feel True Power

• Arkadaşlar oyun bence süper olmuş hoşuma gitti diyebilirim grafikleri, atmosferi etkileyici at'a binmek epey eğlenceli yanlız sistem ihtiyaçları biraz yüksek ona göre

Feel True Power

• Dun demosunu oynadim. Gordugum en basarili kovboy senaryolu FPS. Gayet iyi grafikler.Oynanabilirde iyi.
  • Oyunun demosu hayal kırıklığı yarattı güzel bir oyun değil İyibir ekran kartım olmasına rağmen oyunda özgürce dolaşamıyorsunuz gta gibi olsaydı daha güzel olurdsu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kulenin_Oglu

Oyunun demosu hayal kırıklığı yarattı güzel bir oyun değil İyibir ekran kartım olmasına rağmen oyunda özgürce dolaşamıyorsunuz gta gibi olsaydı daha güzel olurdsu

Senin kafan iyi herhalde bu oyunun GTA ile ne alakası var bu bi FPS oyunu ve muhteşem olmuş bence.

@OverTech sana zorla oyna diyen yok böyle güzel bir oyunu oynamazsan sen kaybedersin;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 31 Temmuz 2006; 17:34:13 >

Feel True Power

• Kafası iyi olan sensin nedemek istediğimi anlamadın oyunu oynamadığın belli arkadaş ..
    sasasat_uydu@hotmail.com

• Töbe yarabbi töbee nrd gelir bu tip üyeler bilmem

Feel True Power

• @pinky elbette zorlayan yoq ama mantık var söylesene o ilk ss ne kadar hoşuna gitti Brother in Arms,cod 2 leri görmüş bi oyuncu olarak
  • Arkadaşım sen neden anlamıyorsun beni ben sana Gta gibi dedim yani o çölde özgürce kaçıp kasaba basmak varken neden böyle görevli şekilde ilerlendiğini söyledim oynuda serbestçe dolaşıp suç işleyemiyorsun öylemi şimdi hade anladım de bana..
  • Bu oyun kral oyun olacak. Çünkü oyun içi videosunu izlemiştim ve çok hoşuma gitmişti. Bi modelleme yüzünden böyle bi oyuna da çamur atılıyor ya. Helal olsun. Siz gidip Mario oynayın en iyisi. Zaten vahşi batı sevmeyen bu oyuna yanaşmasın bile derim ben.
    cünkü orada kaldığın yerden devam etme yok bildiğim kadarıyla yaa da rapid linki bilen varsa gönderebilir mi?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.