Şimdi Ara

Call of Juarez (2007) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.462
Cevap
1
Favori
146.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun malum sitelere düşmüş dün..çekdim oynadım baya...

Grafikler yeterli ve atmosfer oldukca iyi..yenı oyun olduundan ötürü cross çalışmıyor..tek 1900 ilede 30fps civaları oynanabiliyor 1680*1050çöz. we 16x af kullanıldıında

Çok fazla kasıyor pcyı ahım şahım bi grafık olmadığı halde...Sinir bozucu su an oldukca..yenı drıver şart oyun için..drıver cıkana kadra oynamayı düşünmuom daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 2 Eylül 2006; 14:58:53 >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Memory leak var bunda
  • oyun acaip sistem istiyor. her çimin ayrı bir gölgesi var hepside dinamik hareket ediyor sallanıyor. oyunu ilk yükleyip girdiğimde dedim sırf grafik için çıkarılmış ruhsuz iğrenç bir oyun diye. ama oyunda süper bir senaryo var.

hikayeyi kabaca anlatmak gerekirse billy diye bir çocukla başlıyoruz oyuna. eski kasabasına ailesinin yanına döndüğü yolda kontrolü veriyor bize bir tutorial bölümünden sonra gidiyoruz kasabaya doğru. (arada birkaç kız olayı oluyor kasabadan gizlice (bu bölüm manyak gergindi koskoca kasabadan bütün kasabalaılara görünmeden kaçmamız gerekiyor kızın ırzına geçtik diye :) gizliliğin sınırlarını zorluyoruz)) ailemizin çiftliğine yaklaştığımızda çiftlikten bağrışmalar duyuluyor billy oraya gittiğinsw annesinin ve babasının öldürüldüğünü görüyor. sonra kasaba bunun peşine düşüyor o öldürdü sanıyorlar falan filan fazla anlatmıyım zevki kaçmasın

oyunda karakterlerin detaylar çok uçmuş. üstündek giysilerin her yanı güneşden parlıyor çok canlı. ateş ettiğimizde merminin orayı delip geçtiğini hakkaten hissediyoruz orası deliniyor kan sıçrıyor etrafa böyle süper detaylar var. ayrıca oyunda zoom olayı var ve bu zoom olayı odaklanma gibi aynen gerçek hayatta olduğu gibi. bir cisime odaklanıyoruz diğer cisimler buğulanıyor. SS lerde göreceksiniz. bu özellik crysis gibi yapmış oyunu. crysisde de silahı yan tutunca bir taraflar buğulanıyordu onun gibi. blur efekti olunca çevre acaip kalitelileşiyor. yani oyunun grafiklerini oblivion ile karşılaştırmaktan çıktım crysisle karşılaştırılacak kadar var tabii blur efekti olmadan crysis ormanının yanına yaklaşamaz ama blur ile benzerlik sağlıyor.

oynanabilirlikte süper yenilikler var. vahşi batıda olduğu gibi aynen iki yanımızda silahlar taşıyoruz sağda ve solda. düşmanla karşılaşınca kim hızlı çıkarıp ateş ederse karşıdakini öldürür mantığı var. burada sol mouse tuşu sol silahı, sağ mouse tuşu sağ silahı ateşliyor. ne kadar hızlı ateş ederseniz adama o kadar avantajınız olur (hele teke tek düellolar oluyor ki tadından yenmiyor) karşındaki düşmanı hakkaten vurduğunu hissettiren çok nadir oyunlardan olmuş call of juarez.

slow motion olayıda var. sağ sol tabancayı kılıfına koyup sol mouse a bastığımızda sağdan soldan yavaşca crosshair geliyor iki üç adamı indirebiliyoruz bu fırsatla mermiler yanlarımızdan uçuyor vs. çok iyi olmuş o da. teke tek bi adamla karşıya karşıya düello yaparken ateş ettim slow mo ya geçti tamda başına nişan almıştım mermi gittti yavaş yavaş önden resme girdi adamın beynine doğru orası delik oldu etrafa kan sıçradı adam yere serildi slow mo da çıktı. burada şok oldum ben aşmış sahnelerdendi.

şu an episode 8 deyim ve dizi gibi senaryosu var bırakamıyorum oyun son zamanlarda çıkan en iyi oyunlardan ve hatta crysise alıştırmak için çıkmış bir oyun. depth of fieldgrafik teknolojisi var bu oyunda ki crysis in kullanacağı en büyük yeniliklerden olacak bu dx10 la birlikte. bu da crysisden önce alıştırma safhaları gibi bişey oluyor call of juarezle

sağlam sisteminiz varsa kesinlikle kaçırmayın gerek grafik gerek senaryo gerek oynanabilirlik yenilikleriyle çok sağlam adam gibi bir FPS hele şu zamanda oyun kıtlığı varken açlar gibi oynanası bir oyun.

(SS leri özellikle blur u göstermek üzerine çektim çok büyük bir gerçekçilik katıyor çünkü )

Call of Juarez (2007) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Eylül 2006; 2:53:36 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||

• la burada grafik olarak crysis in varisi diyebileceğimiz bir oyun duruyor kimse tınlamıyor pc bölümündekiler çok şey kaçırıyor uyanın heoo

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

la burada grafik olarak crysis in varisi diyebileceğimiz bir oyun duruyor kimse tınlamıyor pc bölümündekiler çok şey kaçırıyor uyanın heoo

daha indiriyoruz
    bu arada benim alttaki sistemde nasıl bi performans edinirim? ...
  • Oyun çok iyi de hiç optimize edilmemiş.Bu kadar uzun yükleme süreleri olan bir oyun hatırlamıyorum. İyi bir sisteminiz yoksa hiç yaklaşmayın buna.

Orjinalden alıntı: TiesTorN

O sistemde pek iyi birşey bekleme çünkü oyun harbiden kastırıyor.. Grafikler çok iyi.

abi sen de benim sistemi anında ezdin geçtin valla. Bu henüz 1 yıllık bi sistem ve şu ana kadar kastıran bi oyun olmadı. Tabi bu oyun kastırmaz demiyorum ama bişey bekleme lafı da kanıma dokundu

http://www.jolt.co.uk/index.php?articleid=6821

Bu arada Call of Juarez "DEPTH OF FIELD" teknolojisini görmek istiyorsanız aşağıdaki videoyu izleyin.

http://blog.pcformat.co.uk/page/pcformat?entry=depth_of_field_in_call

Feel True Power

• @hakmel eski bir 6600gt sahibi olaraktan söyliyim. 1024*768 de no aa no af depth of field kapalı birde bi tane ayar vardı unuttum adını 1024 ve 2048 seçeneği vardı shadowla ilgili birşeydi onu 1024 yaparsın sm3 seçeneğini bi aktif edersin inşallah yerlerde sürünmez sm3 ü açınca çünkü bu oyunda olay nerdeyse sm3 de bitiyor. her efektler sm3 ü açınca aktif oluyor.

eğer sm3 çok kasarsa sm2 ye düşüreceksin malesef o zaman kasmaz sanıyorum.

benim sistemde 1280*1024 herşey full sm3 açık (aa kapalı. Hdr + aa desteklemiyor oyun) 8x af de 20 fps lerde gezindi çimlerin çok olduğu alanlarda iyice yerlerde süründü

bu arada yükleme süreleri asırlar sürüyor

@pinky depth of field aşmış bir özellik hakkaten. oyunun en muhteşem özelliği. çok büyük oranda gerçekcilik sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Eylül 2006; 11:48:28 >

• saolasın..bakalım kurup da oyuna girince görecez artık..napalım şirketten indiriyoruz nasılsa. oyun elimde patlasa da farketmez
    bu arada anlattıklarınızdan anladığım bu oyun için patch ilerleyen günlerde çıkar bu gidişle...

• Tugay depth of field teknolojisini fazla büyütme bence bildiğimiz blur işte eski bi teknoloji

Feel True Power

• quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Tugay depth of field teknolojisini fazla büyütme bence bildiğimiz blur işte eski bi teknoloji

bu blur öyle blur değil. hangi oyunda "odaklanma" dediğimiz olay var. birtek hitman: blood money de elbise dolabının içine girip aradan bakarken aynı olayı gördüm(sadece elbise dolabına girerken ve anahtar kilidinden içeri bakarken o da) başka hiçbir oyunda bu kadar gerçekci değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Eylül 2006; 12:08:48 >

• bu oyunda çıktığına göre tadından yenmez valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Tugay depth of field teknolojisini fazla büyütme bence bildiğimiz blur işte eski bi teknoloji

bu blur öyle blur değil. hangi oyunda "odaklanma" dediğimiz olay var. birtek hitman: blood money de elbise dolabının içine girip aradan bakarken aynı olayı gördüm(sadece elbise dolabına girerken ve anahtar kilidinden içeri bakarken o da) başka hiçbir oyunda bu kadar gerçekci değil
    Ewt öyle ama bildiğimiz blur'dan pek farkı yok bence.

Feel True Power

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.