Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (376. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
314.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: devilkingcry

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

double xp almışsın madem beklet 10.000xp veren challenge lar yaklaşınca aktifleştir nerden baksan 50.000 e yakın xp toplayabilirsin

10.000 xp veren challenga mı ne zaman ve hangı oyun modunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

double xp almışsın madem beklet 10.000xp veren challenge lar yaklaşınca aktifleştir nerden baksan 50.000 e yakın xp toplayabilirsin

Hangi oyun modu oldugu önemli degil,misal atiyorum SCAR-L silahi ile 350 adam öldürdün o silahin Challenge`i tamamlamis oluyorsun 5.000 veya 10.000 XP aliyorsun,yine o silah ile misal Headshot yapiyorsun 100 kere Challenge puani aliyorsun,bu böyle uzar gider..

Yani kisacasi oyun icinde kullandigin her silahin,her eklentinin,her Killstreak`in,her Perk`in Challenge`lari var.. Challenge kismina gir ve orda bak hangi Challenge`lar ne icin varmis.. Challenge cok cok isime yaradi bu Level`e gelmemde

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

quote:

Orijinalden alıntı: AssasinoBoy

Beyler rush atmak ve hızlı takım oyunu oynamak için önereceğiniz bir class yazarmısınız ? Su tabancası gibi bi silah var mesela o iyimidir ?

su tabancası

• quote:

Orijinalden alıntı: AssasinoBoy

Beyler rush atmak ve hızlı takım oyunu oynamak için önereceğiniz bir class yazarmısınız ? Su tabancası gibi bi silah var mesela o iyimidir ?

pp90

Bilind eye,Hardline,Stday aim benim bu silahdaki perklerim..

Silah eklentisi olarak,

Rapid Fire,Extra mag

Özellikle dome haritasında ölüm kusuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 8 Ocak 2012; 13:47:20 >
  •  CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK'

Modern Warfare 2 ve Black Ops oyunlarında S&D modundan çıkmazdık, şimdi girdiğimiz yok
  • MP7 silahı ile kendimi aştım
    TDM de ardarda 40-4 ve 43-9 yaptım ve forumdan Galifianakis de şahidim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 8 Ocak 2012; 16:40:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KmKz_Lito

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK'

Modern Warfare 2 ve Black Ops oyunlarında S&D modundan çıkmazdık, şimdi girdiğimiz yok

dostum benim icinde ayni sekilde black ops da s&d den baska mod oynamazdim sirf sd oynayarak 15 prestige olmustum yok arkadas bu oyunda o kadar randiman yakalayamadim sd modunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan034

quote:

Orijinalden alıntı: KmKz_Lito

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK'

dostum benim icinde ayni sekilde black ops da s&d den baska mod oynamazdim sirf sd oynayarak 15 prestige olmustum yok arkadas bu oyunda o kadar randiman yakalayamadim sd modunda

Bunun nedeni bence haritalar.Hardcore S&D modu Cod serisinin en zevkli ve heyecanlı modudur ancak bu sefer eski keyfi vermiyor.

• arkadaşlar benim sorum iron lady kısmında son eyfel kulesinin orada 2 helikopter geliyor tüfek ve rpg ile düşürüyorum sonra uzun çatışma sürüyor ama o düşmanlar bitince kalıyoruz öyle ortada ilerleme olmuyor duman bombası atıp duruyorum uçaklarda bombalıyor başkada bişey yok...ne yapmak lazım?
  • Aslında zevk meselesi bende nerdeyse domination ve kill confirmed oynamam.Sd demolition,tdm,hc sd favorim
  • Vala ben SD modun çok oynuyorum ozellıkle aksamları paso sd de olurum.Gunduzlerı Tdm tarzı oyunlar oynarım cunku gece vaktı tdm le falan ugrasılmıyor yoruyor cok uyku getırıyor bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

quote:

quote:

quote:

Hangi oyun modu oldugu önemli degil,misal atiyorum SCAR-L silahi ile 350 adam öldürdün o silahin Challenge`i tamamlamis oluyorsun 5.000 veya 10.000 XP aliyorsun,yine o silah ile misal Headshot yapiyorsun 100 kere Challenge puani aliyorsun,bu böyle uzar gider..

Yani kisacasi oyun icinde kullandigin her silahin,her eklentinin,her Killstreak`in,her Perk`in Challenge`lari var.. Challenge kismina gir ve orda bak hangi Challenge`lar ne icin varmis.. Challenge cok cok isime yaradi bu Level`e gelmemde

ha o muydu ben de 10000 xp veren oyun gelecek sandıydım

• quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

Arkadaşlar MW2'de hala oyuncu , server vs. var mıdır ki?

BF3'ten çok oynayan var MW2'yi okadar diyeyim

Bak bu güzeldi

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-iste_Xbox_Livein_2011de_En_Cok_Oynananlari-23512.htm

• Ya beyler bu 3 oldu başıma geliyor.Gece 73 levelde kapattım oyunu sabah 72 levelde açtım şikayetmi ediyorlar ne yapıyorlar hile yaptıgımı sanıp şikayetmi ediliyorum ben ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Ya beyler bu 3 oldu başıma geliyor.Gece 73 levelde kapattım oyunu sabah 72 levelde açtım şikayetmi ediyorlar ne yapıyorlar hile yaptıgımı sanıp şikayetmi ediliyorum ben ??

Bana da oldu bu 1 kere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Ya beyler bu 3 oldu başıma geliyor.Gece 73 levelde kapattım oyunu sabah 72 levelde açtım şikayetmi ediyorlar ne yapıyorlar hile yaptıgımı sanıp şikayetmi ediliyorum ben ??

Level düşmemesi için için bide güncelleme gelmiştiK-d felan eski haline geliyormu peki ?
  • Level düşmesi banada olmuştu bir ara.
  • bildigim kadariyla kill confirmed modundaki aciktan yararlanan oyunculara karsi bir onlem alinmisti 40. lvl den sonra bu 50 de olabilir eger 1 oyunda 2 lvl den yukari lvl atlanirsa o lvl dusuluyor. oyleki o aciktan yararlanan oyuncular 60. levelden sonra bile her oyun 2 hatta 3 lvl atlaya biliyorlardi
  • TDM giricem yalnız oynayan sıkılanlar varsa gelebilir ? psn: MR-EKOOO
  • quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

arkadaşlar benim sorum iron lady kısmında son eyfel kulesinin orada 2 helikopter geliyor tüfek ve rpg ile düşürüyorum sonra uzun çatışma sürüyor ama o düşmanlar bitince kalıyoruz öyle ortada ilerleme olmuyor duman bombası atıp duruyorum uçaklarda bombalıyor başkada bişey yok...ne yapmak lazım?

herkes multide solo sorumu bilen varmı??
  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.