ekle dostum topluca takılalım varsa başka gelen eklesin
quote:
Orijinalden alıntı: devilkingcry
mw3 3d oluyor mu?
Hayır.
COD elite tam olarak nedir açıklarmısinız
beyler elite indir diyorum şuan indirilemiyor vs diyor tr psn
Hardhat haritasında 20.0 yaptım en fazla simdiye kadar :))
SnD'de sadece MP7 ve ACR kullanılması çok ilginç. Başka silah yok sanki oyunda
Type 95den iyidir gene,bu arada Robert Bowling twitter hesabından o prestige token olayını yapan adamların hepsinin bağlandığını söyledi.Çok güzel haber
Ücretsiz elite in bir yararı var mı?
ya bu kick falan bu silah özellikleri ne işe yarıyor bir site varmı doğru söyleyen baka bileceğim
quote:
ya bu kick falan bu silah özellikleri ne işe yarıyor bir site varmı doğru söyleyen baka bileceğim
Geçen gün Türklerin olduğu bir servera geldim. Hani S&D oynasak hiçbir şey demeyeceğim; ama Kill Confirmed oynuyoruz ve böyle bir pusma görmedim. Buradan da arkadaşlar vardır eminim. Ben kassam bu kadar pusamam.
quote:
Orijinalden alıntı: Daxteroy
Geçen gün Türklerin olduğu bir servera geldim. Hani S&D oynasak hiçbir şey demeyeceğim; ama Kill Confirmed oynuyoruz ve böyle bir pusma görmedim. Buradan da arkadaşlar vardır eminim. Ben kassam bu kadar pusamam.
Üstat adam pusar oyun tarzıdır kabul edilmesede yapar. Daha kötüsü geçen denk geldigim türkler üstelik çocukda deil seslerinden belli, ana avrat küfür oyun sonuna kadar hiç durmadan hepsi koro gibi her vurulduklarında basıyorlar küfürü allahtan kulaklık vardıda tv den ses çıkmadı evdeki ahaliye rezil olmuştuk nasıl bir deşarj dır bu eziklikten başka bir şey deil yazık.
Hocam adamın dikkat çektiği nokta Kill Confirmed'de pusması, tag toplamayacaksa gitsin Team Deatmatch'ta el bitine kadar pussun.
quote:
Orijinalden alıntı: Daxteroy
Bide oyun çıkmadan yalandan maplar çok dengeli pusma yok edildi falan haberler dolaşıyodu Resmen maplar malesef camp için yapılmış gördüğüm kadarıyla
quote:
şaka dimi bu
Oyunda bir gram lag vs olmamasına ragmen bununla karsılastım beyler izleyin 3 şarjör ile ölmüyor smaw ile ölüyor !!!!!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 7 Ocak 2012; 13:01:34 >
O oyun bugu kardeşim elinde laptop olunca ölmüyor adam.
Hocam elinde laptop olan belki 1000 kişi öldürdüm simdiye kadar..
Artı smaw attgımdada elinde laptop vardı..
quote:
Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR
Hocam elinde laptop olan belki 1000 kişi öldürdüm simdiye kadar..
Artı smaw attgımdada elinde laptop vardı..
Doğru hocam, 1-2 saniye daha izlesem SMAWla ateş ettiğini görecektim. Çoğumuz predator,AC veya Reaper kullanırken ölmüştür muhtemelen. Lag mı desem bug mu desem anlamadım oyun kafasına göre belirliyor.