Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
314.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: destroyer333

sahibinden.com'da biri ilan açmış.ön siparişte demiyor sizde doğrumudur?
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-oyun-call-of-duty-modern-warfare-3-63498170/detay/?

Sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1903alper

Merhaba arkadaşlar bu oyun için BC2 + CoD4 vericem kaç isterler bir fikriniz var mı ona göre yanıma para alıcam .

Alper valla 70-80 verirsin gibime geliyor. .Bu arada yarın gelmezse alamicam oyunu bu ay ona yanıyorum ya offf
  • bu akşam için istanbulda mecidiyeköy ve doğubank'taki iki satıcıdan haber bekliyorum...bu iki yer dışında istanbul içi olmak kaydiyle (avrupa-asya fark etmez)oyunun ulaştığı satışa sunulduğu bilgisi ulaşan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim....tetikte bekliyorum.....birinden haber gelse ''geldi...satışta'' dese yarını filan beklemicem direk gidicem alıcam...
  • Activision oyuna zam yapmış galiba tüm dünyada 5 pound daha pahalı satılıyor üstüne birde dövizdeki patlamayı koyarsak 130 lira normal gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KmKz_Lito

İzmirde herhangi bir spotçu ile konuşan varsa bilgi aktarabilir mi?

Bende izmirdeyim ama GG den aldım ben ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Activision oyuna zam yapmış galiba tüm dünyada 5 pound daha pahalı satılıyor üstüne birde dövizdeki patlamayı koyarsak 130 lira normal gibi geldi bana.

Ekrem sen ne zaman alacaksın fiyatın düşmesini bekleme beraber oynayalım sürekli. :)
  • quote:

rfn elektronik hafta sonu gelir büyük ihtimalle dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusRS

bu akşam için istanbulda mecidiyeköy ve doğubank'taki iki satıcıdan haber bekliyorum...bu iki yer dışında istanbul içi olmak kaydiyle (avrupa-asya fark etmez)oyunun ulaştığı satışa sunulduğu bilgisi ulaşan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim....tetikte bekliyorum.....birinden haber gelse ''geldi...satışta'' dese yarını filan beklemicem direk gidicem alıcam...

bende anadolu yakasında bir satıcıyla iletişime geçtim akşam 8-9 gibi bidaha arayın dedi adam bakalım eğer alırsam burda paylaşırım adamın numarasınıda veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toxotes10 -- 3 Kasım 2011; 17:57:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkD22

quote:

bu akşam için istanbulda mecidiyeköy ve doğubank'taki iki satıcıdan haber bekliyorum...bu iki yer dışında istanbul içi olmak kaydiyle (avrupa-asya fark etmez)oyunun ulaştığı satışa sunulduğu bilgisi ulaşan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim....tetikte bekliyorum.....birinden haber gelse ''geldi...satışta'' dese yarını filan beklemicem direk gidicem alıcam...

bende anadolu yakasında bir satıcıyla iletişime geçtim akşam 8-9 gibi bidaha arayın dedi adam bakalım eğer alırsam burda paylaşırım adamın numarasınıda veririm

hocam eger oyun gelırse bızede haber ver bnde atlar metro buse gıderım ve fiyatı ne olurmus ? onu soyledımı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

quote:

rfn elektronik hafta sonu gelir büyük ihtimalle dedi.

Fiyatı sorabildin mi hocam
  • quote:

quote:

saol

• quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Activision oyuna zam yapmış galiba tüm dünyada 5 pound daha pahalı satılıyor üstüne birde dövizdeki patlamayı koyarsak 130 lira normal gibi geldi bana.

Ekrem sen ne zaman alacaksın fiyatın düşmesini bekleme beraber oynayalım sürekli. :)

Aynen çıktığı gibi alıcam takılırız beraber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schi2ophrene

quote:

quote:

hocam eger oyun gelırse bızede haber ver bnde atlar metro buse gıderım ve fiyatı ne olurmus ? onu soyledımı ?

tam belli değil dedi ama 130 u geçmez dedi yani 125-130 arası bişey olacak heralde

• beyler u arada psn lerimizi paylaşalımda beraber oynarız aldığımızda
  • quote:

beyler u arada psn lerimizi paylaşalımda beraber oynarız aldığımızda

http://forum.donanimhaber.com/m_54138292/mpage_1/key_/tm.htm
  • hemde ps3de
  • keske 720p olsa pffffffffff
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Canlı yayın multi.

http://www.youtube.com/watch?v=ezglGf-fbUc&feature=player_embedded

1 gram sekmeyen UMP45 ile herif yardıyor.
  • Arkadaşlar eğer xbox versiyonu spotçulara düşerse burdan yazarsanız sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.