Tamamdır.Bayramdan önce elimize geçsede hemen senaryoyu bitirip multiye damlasak
Alıntıları Göster
Vala bende o meçhul seneryoyu sonralara bırakabilirim daha önceki tüm cod serilerinde yaptıgım gibi..
quote:
Orijinalden alıntı: BlackTower_35
Vala bende o meçhul seneryoyu sonralara bırakabilirim daha önceki tüm cod serilerinde yaptıgım gibi..
Alıntıları Göster
Valla inanılmaz merak ediyorum senaryoyu bu yüzden hemen sp ye damlıcam keyif ala ala uzun uzun bitiricem sonra anında mp deyim
quote:
Orijinalden alıntı: BlackTower_35
Alıntıları Göster
Senaryo bırakılırmı be Bayram ilk günü senaryo akarız 1-2 gün bitince coop sonra survival o sırada multi açılsın açmazlar hemen zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Opricnik
Senaryo bırakılırmı be Bayram ilk günü senaryo akarız 1-2 gün bitince coop sonra survival o sırada multi açılsın açmazlar hemen zaten
Alıntıları Göster
millet önce ne yapayımın derdinde biz nası alıcamızın
quote:
Orijinalden alıntı: Paypay88
Aynen.
quote:
Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu
millet önce ne yapayımın derdinde biz nası alıcamızın
Alıntıları Göster
Benim sistem belli 1 el Survival atıcam ilk maçta düşük ratio yapmamak adına elim alışsın yeni silahlara diye sonra o akşam full multi akarım erken alırsam rankler sıfırlanabileceği için ertesi gün senaryoya başlar bitiririm.
Vayt be zaman geldi çattı 2 hafta sonra buralar o spotçu getirdi bu spotçu getirecek muhabbetiyle dolar.
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
Benim sistem belli 1 el Survival atıcam ilk maçta düşük ratio yapmamak adına elim alışsın yeni silahlara diye sonra o akşam full multi akarım erken alırsam rankler sıfırlanabileceği için ertesi gün senaryoya başlar bitiririm.
Vayt be zaman geldi çattı 2 hafta sonra buralar o spotçu getirdi bu spotçu getirecek muhabbetiyle dolar.
Alıntıları Göster
MW2 tps oynuyorum inanılmaz keyifli inş. mw3 de olur bu mod tekrar.
quote:
Orijinalden alıntı: TMF
MW2 tps oynuyorum inanılmaz keyifli inş. mw3 de olur bu mod tekrar.
Alıntıları Göster
Senaryosu zaten taş çatlasa Veteran zorlukta 7-8 saat. Bayramda oynarsınız gençler.
Multi içinse tavsiyem, kesinlikle en zor seviyede bitirip öyle geçin.
quote:
Orijinalden alıntı: Daxteroy
Senaryosu zaten taş çatlasa Veteran zorlukta 7-8 saat. Bayramda oynarsınız gençler.
Multi içinse tavsiyem, kesinlikle en zor seviyede bitirip öyle geçin.
Alıntıları Göster
Konuyla alakasız ama şu eleman dikkatimi çekti MW2'deki ilk Trophy olan Back in the Saddle'ı 21 Ağustos'ta almış.
MW serisinin grafik kalite sıralamasını herkes biliyor.. PC > Xbox > PS3
Oyunu zaten Xbox 'da oynayarak yapıyorlar.. Xbox'da sorunsuz açılıyorsa, PS3 de de öyle olur . tavrındalar galiba bilemiycem. Black Ops PS 3 de gerçekten rezaletti. Zaten Black Ops toptan rezaletti orası ayrı da..
Neyse bi pc oyuncusu olarak orjinal alıcam oyunu.. Bekliyorum sabırsızlıkla..
Uncharted 3 ve MW 3, ay sonu uclerin sovu olacak
quote:
Orijinalden alıntı: devilkingcry
quote:
Orijinalden alıntı: atombak
quote:
mw2 nin online yapısı bence black opsa göre daha kötü umarım mw3 de bu sorunlar aşılmıştır
Yok artık, şaka mı bu ?
ne şakası gerçek
Adem bebeğim demekki bizim bilmediğimiz bişeyler var gençler nasılda şaka yapıyorlar :))
quote:
Orijinalden alıntı: tekseker
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: atombak
quote:
mw2 nin online yapısı bence black opsa göre daha kötü umarım mw3 de bu sorunlar aşılmıştır
Yok artık, şaka mı bu ?
ne şakası gerçek
Adem bebeğim demekki bizim bilmediğimiz bişeyler var gençler nasılda şaka yapıyorlar :))
Alıntıları Göster
GG deki satıcı arkadaş ile konuştum bayramdan önce elimize geçmesi için ne gerekiyorsa yapıcakmış inş. diyoruz.