Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
312.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bberkk1995

quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Yaz aylarında cıkmaz bu tür oyunlar.

Katılmamak elde değil.yazın bosbos oturdum yemin ediyorum oyun kıtlığından..yazın ciksa olmazmiydi :(

Belki onlarda yazin bosbos oturmak istiyordur

50 tane firma var.2-3 tanesi böyle kaliteli oyunları akıllılik yapıp yazın çıkarsa veya kendini ona göre hazırlasa piyasaya götürürler.tam herkesin çıkardığı zamanda çıkarıyorlar hangisini alalım bizde :)

• Dostum kışın cıkmasının sebepleri var.Bunların başında gelen sebep yaz aylarında oyun severlerin zamanlarını evde geçirmemeleri gibi yaz aylarında yapılacak daha çeşitli imkanların oldugu gibi nedenler dikkat ettiyseniz cod serisi ve buna benzer ünlü seriler hep kışın çıkar.
  • Haklisin dostum.dediğin gibi kısın çıkacak oyunlar yazın ciksa dediğin gibi satışlar dip yapar :)
  • quote:

Dostum kışın cıkmasının sebepleri var.Bunların başında gelen sebep yaz aylarında oyun severlerin zamanlarını evde geçirmemeleri gibi yaz aylarında yapılacak daha çeşitli imkanların oldugu gibi nedenler dikkat ettiyseniz cod serisi ve buna benzer ünlü seriler hep kışın çıkar.

kış aylarında holiday sezonu deniyor o zaman yabancılara tatil olduğu için ozaman çıkıyor yaz ayıyla alakası yok

• Bukadar muhaha ya ne gerek var onu anlamadım biraz daha ekleseydin az olmuş.Peki ozaman sen söyle sebebini.
  • Forumdaki cogu kisinin yas grubunu merak ediyorum ciddi ciddi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowsluck007 -- 9 Eylül 2011; 12:27:29 >
  • quote:

Bukadar muhaha ya ne gerek var onu anlamadım biraz daha ekleseydin az olmuş.Peki ozaman sen söyle sebebini.

Sebebini yazmış zaten
  • quote:

Forumdaki cogu kisinin yas grubunu merak ediyorum ciddi ciddi..

Oyuzden soguyorum bazen şu forumdan.Parkta salıncakta sallancagına gelip burda muhaha çekiyorlar millete.
  • quote:

quote:

Forumdaki cogu kisinin yas grubunu merak ediyorum ciddi ciddi..

Oyuzden soguyorum bazen şu forumdan.Parkta salıncakta sallancagına gelip burda muhaha çekiyorlar millete.

Okullar açılıyor yakında dağılırlar son trollüklerini yapıyorlar.
  • Leaked Call of Duty Modern Warfare 3 Beta download PROOF [Update Sep 9, 2011]
    .

• bence fake :)
  • Hmm... Bu videoyu izlememiştim.Ve eklentileri silah üstünde göstermesini beğendim.
  • Çok eski bir fake gerçek menülerle alakası yok,ayrıca beta falan olmayacak defalarca söylendi resmi ağızdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

bence fake :)

bence fake nedemek son vıdeoları ızlemedınmı kardes nerde yasıosun
  • @ Tinúviel hakli beta filan olmadigi icin kesin fake.
  • http://www.konsolussu.com/2011/09/cod-modern-warfare-3-kisa-kisa/

Modern Warfare 3 için kısa bir ön inceleme yapılmış gayet de güzel olmuş izlemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Leaked Call of Duty Modern Warfare 3 Beta download PROOF [Update Sep 9, 2011]
    .

Daha videoyu başlatmadan fake olduğu anlaşılıyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZafeerTR

http://www.konsolussu.com/2011/09/cod-modern-warfare-3-kisa-kisa/

Modern Warfare 3 için kısa bir ön inceleme yapılmış gayet de güzel olmuş izlemenizi tavsiye ederim.

aynen başkalarının aksine oyunu iyi yorumlamışlar

• xp bitti 2 gün içerik verdiler gene bekle 2 ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

xp bitti 2 gün içerik verdiler gene bekle 2 ay

Daha bir hikaye videosu ve çıkış videosu yayınlanacak an az.
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.