Bildirim
Call Of Duty Modern Warfare oyununda sunculara bağlanılamıyor
Under Armour UA Charged Commit TR 4 Antrenman AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXKF5XK
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hiç bir sikinti yok. Yaşadığınız şey normal. Oyunun serverları belki rekor kıracak düzeyde yoğun. Banada dün sıra verdi 15kisi kadar bekle dedi girmem 45 dakika sürdü. -
hocam şöyle bir durum var destiny 2 oyununda da bağlanamıyorum oyuna. bi de hata bana pek normal gelmedi daha 1-2 kez bağlanabildim. hani daha çok bağlanabilsem arada bir girmese yoğunluktandır derdim ama genellikle sıra falan vermeden failed yazıyor direkt. yabancılarda da çok yaşayan olmuş. destiny ile ortak mı serverleri acaba.quote:
Orijinalden alıntı: UTA Mania
Hiç bir sikinti yok. Yaşadığınız şey normal. Oyunun serverları belki rekor kıracak düzeyde yoğun. Banada dün sıra verdi 15kisi kadar bekle dedi girmem 45 dakika sürdü. -
Onu bilemeyecegim hocam. Ancak War Zone de inanılmaz bir yoğunluk var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X