Bildirim
Call Of Duty Modern Warfare oyununda sunculara bağlanılamıyor
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hiç bir sikinti yok. Yaşadığınız şey normal. Oyunun serverları belki rekor kıracak düzeyde yoğun. Banada dün sıra verdi 15kisi kadar bekle dedi girmem 45 dakika sürdü. -
hocam şöyle bir durum var destiny 2 oyununda da bağlanamıyorum oyuna. bi de hata bana pek normal gelmedi daha 1-2 kez bağlanabildim. hani daha çok bağlanabilsem arada bir girmese yoğunluktandır derdim ama genellikle sıra falan vermeden failed yazıyor direkt. yabancılarda da çok yaşayan olmuş. destiny ile ortak mı serverleri acaba.quote:
Orijinalden alıntı: UTA Mania
Hiç bir sikinti yok. Yaşadığınız şey normal. Oyunun serverları belki rekor kıracak düzeyde yoğun. Banada dün sıra verdi 15kisi kadar bekle dedi girmem 45 dakika sürdü. -
Onu bilemeyecegim hocam. Ancak War Zone de inanılmaz bir yoğunluk var.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom alt yapı yoksa ne yapılır
- paket kaybı testi
- türk telekom hipernet nedir
- türk telekom 100 tl"lik üst sınır ne demek
- türk telekom hız yükseltme taahhüt bitmeden
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- mobil veri çekmiyor
- kapanan hat nasıl açılır
- ağda kayıtlı değil ne demek
- en hızlı internet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X