Şimdi Ara

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONU (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ledangerdelavie Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
6.803
Cevap
75
Favori
269.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hardcore da böyle yatan oyuncu görmedim 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala cold war oynuyorum değer mi mw2 almaya millet arkadaşlar hiç tavsiye etmedi

• Ben de birebir aynı hislere kapıldım. Açıkçası sniper atışlarında faydası çok büyük, ama yakın veya orta seviyede dediğiniz gibi sanki aim assist devre dışı kalıyor.

Gyro aim'i kapattığımdan beri oyunda kendime geldim.

@veteran_gamer

Alışılabilir mi ısrar etmeye gerek var mı diye merak etmiştim ama pek öyle durmuyor.

---

Bu arada Xbox tarafında oynadığımda PC oyuncuları ile karışık olduğundan mıdır bilmiyorum insanlar daha çok pusuyor, herkes sniper peşinde daha bireysel oynuyor. PS tarafında oyunlar daha takım halinde ve meydanda güzel toplu kapışmalarla geçiyor.

Dualsense'deki tepkiler de keyfi arttırdı, MW2 özelinde PS tarafından daha çok memnun kaldım.

• SzrcanX kullanıcısına yanıt

kafa kafaya oyunlar ama cold warda sbmm beni çok yormuştu. buna takılmıyorsanız, içerikler benzer. zıpla vur, spawn noktaları ve harita bilgisi.

• bynedim kullanıcısına yanıt

doğru tahmin etmişim. gyro oynayacaksanız sadece hipe fire seçeneğiyle oynanmalı bence. aim aldığınızda gyro devre dışı kalıyor.

sadece hipe fire seçiliyken; dönüşler çok hızlı yapılıyor. aim aldığınızda normal kol ve aim assist kas alışkanlıkları devam. bir deneyin derim.

6x6 konsolda oynanır. PC oyuncuların "çoğu" öylesine oyuncular. Siz de göreceksiniz, Playstation tarafında çok hard core oyuncular var. çoğu no name ama yayıncı bir çok insanı cebinden çıkarır. SBMM olduğu sürece sağlam oyuncular ile karşılaşmak kaçınılmaz oluyor.

umarım PS tarafında keyif alırsınız. yorumlarınızı tecrübe ettikçe paylaşırsınız CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONU 

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Teşekkürler,

Sadece hip fire'da kullanma konusu hiç aklıma gelmemişti, dediğiniz gibi ani dönüşlerde çevre kontrolünde faydası olabilir.

Daha PS'ı almadan kafamda sadece ads sırasında kullanmayı kurduğumdan biraz hayal kırıklığı oldu.

Hipfire ile de bir denerim bu gece. CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONU 

• Arkadaslar tud atamasini nerden yapıyoruz oyunda çömelme ve yere yatma sağ analoga atamak istiyorum bunu nasil yapacaz yardimci olursanız sevinirim.

• Ağa bu shotgun lara nerf gelmesi lazım Hardcore da yatıyorlar diye Core Shot the ship oynayalım diyoruz bu sefer de herkes shotgun ile oynuyor 😅

• gelmez. shotgunlar ve sniperlar CoD her zaman kuvvetli olmuştur. normal haritalarda oynamayı dene derim.

• selamlar iyi oyunlar herkese, ranked için güzel bir kaynak önerisi var mi taktikler vs için ? Normal multiplayer’da ziplaya ziplaya karsi takimin icine kafa atarak oynuyorum ancak ranked’da özellikle search&destroy gibi modlarda yemiyor bu
    Arkadas grubumuzla platinium 1’e kadar geldik bir sekilde ama karsidaki adamlar hangi map’te ve oyun modunda nerde durmali nerden rushlamali nereleri tutmali bizden çok daha iyi biliyor gibi artik, bu tür seyleri anlatan bir içerik olsa güzel olurdu
    Bir de oyunu oynadigimiz saatler de önemli sanirim 9x win streak aldigimiz gün de oldu win yüzü görmedigimiz gün de oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 5 Mart 2023; 12:36:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONU
  • Arkadaşlar PS5 sürümünde ''Your profile was signed out '' hatasını alıyorum çözümünü bilen var mı?

• CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONU

• SzrcanX kullanıcısına yanıt

Cold War almak istiyorum online da oyuncu sıkıntısı var mı ?

• Yukarda haberini paylaştıım üzere; double xp event 10 Mart ta geliyor.

Playstion oyuncuları için 2XP başlangıç tarihi ise 9 Mart olacak.

Zevkine tüm silahları fullemek istiyordum. Güzel oldu bu :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt

Forumdan bir baba yiğit çıksa da şu sıralamalar da ilk 10 a girse de gamer görsek 😅

• Herkese selamlar. Yaklaşık 10 yıldır beraber oyun oynadığımız bir ekibimiz var. Bu ekibi genişletmek istiyoruz. Multi ve Warzone ağırlıklı oynuyoruz.

25-45 yaş aralığındayız ve Playstation platformundayız. Katılmak isterseniz özelden whatsapp davet bağlantısı gönderebilirim. Herkese iyi oyunlar

Merhaba hocam. Başladı mı double Xp ?

Edit: Sonraki mesajını gördüm hocam. 9 Martta başlıyormuş. Çok güzel haber. Kalan diğer bütün silahları fullerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 6 Mart 2023; 10:42:4 >
  • furandor kullanıcısına yanıt

Cold war da oyuncu sıkıntısı yaşanır. Zamanında herkes 2019a geçmişti. 2019 bile 2022yazında maç ararken zorlanıyordu. Beğenmeyeni olabilir eksikleri olabilir ama şu an tüm dünya Mw2 oynuyor. Hatta hiç Cod a bulaşmamış insanlar bile Dmz ile oyuna tutuldu.

• 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.