Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 [Ana Konu - Final Assault!] (172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.656
Cevap
6
Favori
163.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa bu sorun giderilmedimi daha oyun bulmuyo hiç ?
  • Local search olayını kaldırıp global searche dönmüşlerdi bir süre önce...ancak tekrar local searche döndüklerinden bu sorunlar başladı...bu kadar uğraşacaklarına bir seçenek koyup insanların local yada global olarak kendilerinin belirlemesini sağlasalar çok daha iyi olur....

DLC olayı ben ve çoğu arkadaşımdada aynen yukardaki arkadaşın dediği gibi, şu anda DLC haritasını ancak private matchte görebiliyoruz bu becereksizler yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoW STORMRAGE

Local search olayını kaldırıp global searche dönmüşlerdi bir süre önce...ancak tekrar local searche döndüklerinden bu sorunlar başladı...bu kadar uğraşacaklarına bir seçenek koyup insanların local yada global olarak kendilerinin belirlemesini sağlasalar çok daha iyi olur....

DLC olayı ben ve çoğu arkadaşımdada aynen yukardaki arkadaşın dediği gibi, şu anda DLC haritasını ancak private matchte görebiliyoruz bu becereksizler yüzünden

Hocam bu aralar bakmadım oyuna Mart Content Drop geldimi?

Valla yabancı CoD forumlarının birine yazmıştım "Eski IW'yi şimdiden özledim" diye.Gerçektende öyle CoD4'de 9 MW2'de 2 konsol toplam 10 prestij yaptım.MW3'de 3.prestijde tüm oyun istediğim tıkandı yeni DLC çıkarsa 1-2 saat takılıyorum sonra sıkıyor.

Geçen gün raftan aldım tüm CoD oyunlarını MW3'den sonra önce CoD4 açtım hala oynayan var ve sarıyor sonra MW2 açtım bir baktım 1-2 saat kadar oynamışım sonra Black Ops'a geçtim multi yine sarmadı zombi oynadım en sonunda her ne kadar GL'cisi pusanı kaçanı sinir etsede bana göre hala serinin o kaliteli havası "MW2"de mevcut.MW3'de bir dandiklik seziyorum eskisi gibi oynatma isteği oluşturmuyor bende.

BF3 bana uymuyor MW3 beklediğimle alakası yok.Tek umudum Treyarch'in gerçekten birşeyleri değiştiren bir oyunla gelmesi yada el mahkum Respawn'ın oyununu bekleyeceğiz.Bu nesile onlar gibi yapımcı gelmedi Jason West ve Vince Zampella gitti MW3 gibi CoD4 ve MW2'nin yarısı kalitesinde olmayan bir oyun geldi.

• gözümüz aydın arkadaşlar yeni update ile multiplayer en baştaki gibi oldu oyun zevkimizin içine iyice ettiler zorla elden çıkarttıracaklar oyunu arkadaş
  • @Tinúviel
    Ensar bugün geldi yeni bir Update ile Mart Content Drop,Spec Ops'lar cok iyi gercekten Black Box haritasi da iyi fakat yine her zamanki gibi cok fazla girdili ciktili yer mevcut,karmakarisik..

Ve ayrica dediklerine harfiyen katiliyorum,tamam abarti seyler kaldirilmis fakat oyunun zevki de kaldirilmis sanki.. MW1 ve MW2'deki renk paleti ve harita tasarimlari cok iyiydi gercekten,her ne kadar MW2'de GL'ciler psikopatlar oyunu baltalasa da hic SIKMIYOR nedense..

Bu arada yeni gelen Update ile maalesef yine Local Search'e dönmüsler tekrar,basta Spawn sorunu olmak üzere bircok sorunun düzeltilmesi gerekirken üstüne düzelttikleri bir hatayi tekrar geri getiriyorlar,Robert Trolling eline yüzüne bulastirdi..
  • Yeni içerik geldi ve bu içerikteki 2 Spec.Ops görevi içinde 100 G eklendi oyuna...

MW2 hakkındaki görüşlere katılmamak elde değil, o oyunun MP modu gibi oyun gelirmi bilmem....

Elite olayına verdiğim paraya ise resmen acıyorum Tinúviel'in dediği gibi çok az oynuyorum DLCleri toplasan 1-2 saat oynadım belkide...

Infinity Ward ekibinden ayrılan kişilerin olaya ne denli katkı sağladığını görmüş olduk, yeni ekip oyun çıkalı ne kadar zaman olmasına rağmen halen daha adam oturtamadılar sistemi...

Search olayınıda artık düzelteceklerini düşünmüyorum, iki kere değiştikten sonra bir daha geriye döndürmezler sanırım...Amerika ve Avrupada yaşayanlar için zaten şu an istenilen oldu, oyunun kaleside Amerika olduğuna göre bize akşamları LAN Party yapar gibi MP modu oynamak düşüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

MiT klani haritanin bir kosesine gecip ailecek pusmak icin oynuyor. Dragut Reis mi oyle bi adam vardi, Seatownda otelin alt katinda saksinin arkasinda tam bir oyun bekledi. Sorarsan 6 Kill 6 Death var ama iste boyleleriyle de oynamaya mahkumsun her tipten eleman var.

dün banada denk geldi o eleman klasik camper anlayışı ne zevk alıyorlarsa
  • yalnız dun gece birde sadece TDM mod buldu baska oyun yok, birde surekli aynı elemanlarla oynadık, cok sıkıcı bu düzelmeyecekmi artık?

• İlgileniliyor demiş.

Şu oyun bulma sıkıntıları yüzünden, oyundan soğuduk arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 14 Mart 2012; 16:20:35 >
  • quote:

Yeni içerik geldi ve bu içerikteki 2 Spec.Ops görevi içinde 100 G eklendi oyuna...

MW2 hakkındaki görüşlere katılmamak elde değil, o oyunun MP modu gibi oyun gelirmi bilmem....

Elite olayına verdiğim paraya ise resmen acıyorum Tinúviel'in dediği gibi çok az oynuyorum DLCleri toplasan 1-2 saat oynadım belkide...

Infinity Ward ekibinden ayrılan kişilerin olaya ne denli katkı sağladığını görmüş olduk, yeni ekip oyun çıkalı ne kadar zaman olmasına rağmen halen daha adam oturtamadılar sistemi...

Search olayınıda artık düzelteceklerini düşünmüyorum, iki kere değiştikten sonra bir daha geriye döndürmezler sanırım...Amerika ve Avrupada yaşayanlar için zaten şu an istenilen oldu, oyunun kaleside Amerika olduğuna göre bize akşamları LAN Party yapar gibi MP modu oynamak düşüyor

Kesinlikle,

Örnek vererek o "kalite" hissini açıklayacak olursam;

Silah sesleride başka bir olay mesela.MW2'deki sadece ACR,M16A4 bile tüm MW3 silahlarından iyi tasarım ve sese sahip.MW3'ün silah sesleri stüdyoda birbirine karışmış gibi tuhaf.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

İlgileniliyor demiş.

Bu habere sevindim,en büyük endişem diğer oyuncular lagsız oynuyor diye bu sistemde kalmalarıydı neyseki düzelecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

İlgileniliyor demiş.

Bu habere sevindim,en büyük endişem diğer oyuncular lagsız oynuyor diye bu sistemde kalmalarıydı neyseki düzelecekmiş.

• @Tinúviel
    Nostalji için sağol

Bu akşam oynadığım oyunlara bakarak konuşursam, oyuncu bulmama sorunu şu an yok, bulunduğunda ise hemen hemen yarısı Türk yarısı yabancı oyunculardan oluşuyor...Yabancı bir ülkede yaşayan arkadaşınız oyun kurarsa zaten komple yabancı oyuncu buluyorsunuz
  • quote:

@Tinúviel
    Nostalji için sağol

Bu akşam oynadığım oyunlara bakarak konuşursam, oyuncu bulmama sorunu şu an yok, bulunduğunda ise hemen hemen yarısı Türk yarısı yabancı oyunculardan oluşuyor...Yabancı bir ülkede yaşayan arkadaşınız oyun kurarsa zaten komple yabancı oyuncu buluyorsunuz

enteresan ben sadece türk buluyorum ve TDM hariç mod yok xbox2 gundur bende tam lıve hayran kaldım oyun patladı

• Yuh hala bu saçma sorun bu adamlar ne yapmak istiyor anlamış değilim. En başından oyunu sadece Amerika ve belli başlı Avrupa ülkeleri için satsalarmış daha iyi olurdu cidden yazık.

Önceki MW oyunlarında böyle birşey yoktu tamam lag sorunu falan oluyordu ama böylesine bir rezillik hiç yaşanmadı. Bungie'ye bakıyorum Live sisteminin en çok oynanan oyunlarından biri ama hiçbir sorun yok bildiğin lagsız oyun oynuyorsun.

Dünyanın parasını kazanıyorlar ama hala oyuncularına işkence çektiriyorlar. Geçen gün sipariş verecektim neyseki vermemişim o kadar para sokağa gidecekti.
  • Matchmaking sorunu ile ilgili bir gelişme var mı? Haberi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertg35

Matchmaking sorunu ile ilgili bir gelişme var mı? Haberi olan var mı?

Yok hocam ne yazık ki.Dün , bütün gün aynı adamlarla birbirimizi vurup durduk..
  • Matchmaking sorunu bugün itibariyle çözüldü sabahtan beri oynuyorum sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3cafekarsıyaka

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

MiT klani haritanin bir kosesine gecip ailecek pusmak icin oynuyor. Dragut Reis mi oyle bi adam vardi, Seatownda otelin alt katinda saksinin arkasinda tam bir oyun bekledi. Sorarsan 6 Kill 6 Death var ama iste boyleleriyle de oynamaya mahkumsun her tipten eleman var.

dün banada denk geldi o eleman klasik camper anlayışı ne zevk alıyorlarsa

Adam utanmıyo hacı yapıcak bir şey yok sorarsan zevk alıyodur

• DLC yarın sabah çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.