Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.814
Cevap
54
Favori
314.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gelmiş yine 2 gözümün çiçeği güncellemesi. yeter yaw 1 mbit hızla indirebiliyoruz bitmiyor
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 10 Kasım 2020; 20:23:58 >
  • Calling Card a sonunda Türk bayrağı da eklenmiş yeni operatorle birlikte.
    Update sonrası sebepsiz yere oyundan masaüstüne atmaya başladı.hata kodu vermeden.Ground war da spawnlanacağım yeri seçerken bir oldu,farm haritası başlarken harita ile ilgili bi dosyada sorun vardı sanırım bi onda mesaj çıktı ve kapandı.onarım yaptım 1-2 mb bişey indirdi bakalım yarın test edeceğim tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 26 Ağustos 2020; 5:24:9 >
  • Neyseki bu sefer indirme hizi biraz daha iyi gecen ki güncelleme ilk günlerde rezaletti.

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU]
  • Sezon 5 için meta silah hangisi? Bruen MK9 mu? Millette bu silahı çok görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kvothe_ -- 26 Ağustos 2020; 7:43:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun güncelleme işlemi bende de çabucak bitti, geçen sefer silip baştan kurmuştum oyunu .. :)

Bu arada LMG sınıfında yeni bir makineli var FiNN diye, atış hızı vs çok iyi. Bruen MK9 u tahtından edecek gibi.. :)
  • Meta FİNN lmg olur neredeyse hiç sekmiyor
  • Şu silah dengesini bir türlü tutturamadılar.
  • Gkn89 kullanıcısına yanıt
    Maksat dengeyi tutturmak değil ki. Bundle satmak.

• Hikayesi için tr yama mevcut mu?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 7 Eylül 2020; 21:10:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sadece 1 bundle alma şansınız olsa hangisini alırdınız ?
  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt
    Ben Grau ve mp7 olanı aldım güzel sinir bozuyor hocam

• Meta silahlarıyla bu kadar kafa bozmayın bence meta olan silahlar nerf yiyor kendi oyun tarzınıza göre bir build yapın takılın.
    Akimbo Magnum, Akimbo Renetti, Mp7, Grau, Bruen hepsi meta silahıydı twitch yayıncıları ve ilgili platformlar sayesinde nerf yedi. Millet zırlaya zırlaya nerfletti, asıl can sıkıcı durumsa açmak için MP'si olmayan ve günlerce uğraşan insanlara oldu. İşin başını çeken camper dediğimiz çatılardan inmeyen yatalaklar, çünkü COD gibi hızlı bir oyunu PubG yada CSGO kafasıyla oynamaya çalışıyorlar. Rush atıp sıcak çatışma ortamı oluşturan insanlar bu tek elle oynayanların canını sıktı çünkü. Şimdide pompalıya ağlıyorlar. Sıradaki nerf yiyicek silahları da sayıyım MP5, Origin.
    Solo mod oynarken pusarsın eyv. yada tek kalırsın herhangi bir mod da gene pusarsın onada eyv. fakat 3-4 tane adamın bir evde beklemesi nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 27 Ağustos 2020; 19:13:47 >

• Turkhes kullanıcısına yanıt
    On Numara açıklamışsın Hocam. Yok hayır bu nasıl sabır evde öyle saatlerce beklemek ne zevk alıyosun oyundan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Downtown ve Hospital'da özellikle adamlar şirket yapmışlar bildiğin aşağı katta bir takım üst katta bir takım çıt çıkmıyor, ne zaman biz aşağıdan giriyoruz yukarıya rushlayalım diye aşağıdakilerle kapışırken üstteki dallamalar da aşağı atlıyor. Birisi almış eline RPG, birisi helikopterden inmiyor sanki GTA 5 oynamaya gelmiş. Ondan sonra oyunda hile var diyorlar bu tip oynayan adama hile açılır birader müstahak. Olan bizim gibi kendi halinde oynayanlara oluyor işte. Geçen hileci denk geldi almış eline AX-50 9 Mermili Porttaki Vinçten Downtown daki yatalakları tekliyor. 70 kişi kalmış oyunda adamda var 38 kill Squad moda solo girmiş zaten hile olduğu bariz ortada onuda geçtim aklı selim adam zaten susturucusuz 9 mermili AWP kullanmaz. Bam bam sıkıyor Prisondaki adam bile minimapten görür o çıkardığı sesten dolayı adam bizi de arada kaynattı çatıcılara rushlarken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ainz Ooal Gown

Beyler sadece 1 bundle alma şansınız olsa hangisini alırdınız ?
    Operator dahıl dıyorsan, bale ve rodion bundlelarını ıncele onlar ıyı duruyor.Bende cp biriktirip m4e jumping spider blueprinti aldım geçen gün,carry handle olan en ucuzu o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Downtown ve Hospital'da özellikle adamlar şirket yapmışlar bildiğin aşağı katta bir takım üst katta bir takım çıt çıkmıyor, ne zaman biz aşağıdan giriyoruz yukarıya rushlayalım diye aşağıdakilerle kapışırken üstteki dallamalar da aşağı atlıyor. Birisi almış eline RPG, birisi helikopterden inmiyor sanki GTA 5 oynamaya gelmiş. Ondan sonra oyunda hile var diyorlar bu tip oynayan adama hile açılır birader müstahak. Olan bizim gibi kendi halinde oynayanlara oluyor işte. Geçen hileci denk geldi almış eline AX-50 9 Mermili Porttaki Vinçten Downtown daki yatalakları tekliyor. 70 kişi kalmış oyunda adamda var 38 kill Squad moda solo girmiş zaten hile olduğu bariz ortada onuda geçtim aklı selim adam zaten susturucusuz 9 mermili AWP kullanmaz. Bam bam sıkıyor Prisondaki adam bile minimapten görür o çıkardığı sesten dolayı adam bizi de arada kaynattı çatıcılara rushlarken.
    Valla hocam sonuna kadar haklısın. Çember daralırken mecbur bazen açıktan gitmek zorunda kalıyorsun araçta yoksa, adam yatmış açmış hileyi nerden vurduğu da belli olmuyor. Bakıyosun hile, zaten oyunda adam göremek sıkıntı birde hileci taaa anasınınkinden tekliyor. Valla hileciler ve şu pusanlar yüzünden oyunu bıraktık.

• bruen'i açmak isteyen varsa lobi falan mı kursak ? hiçbir lmg'de smoke arkasını gösterecek dürbün olmayınca çok can sıkıcı oluyor görevi yapması.
  • 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.