Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 13 Şubat 2020; 17:9:20 > |
Ypg terör örgütü için güzellemeler yapacaklardır kesin, satın almayacağım bu oyunu malesef.Zaten askerde yeterince ypgli terörist gördüm, birde oyunda görmek istemiyorum.
|
Hayırlı olsun, pkk terör örgütüyle Suriye'de operasyon yapacağız. ABD'nin son gözdesi.
|
Oyuna verilen paraları YPG ye gönderirler artık, Amerika nın ypg ye silah zırhlı araç verdiği yetmiyormuş gibi şimdide oyunlar ile insanlara şirin gösterme çabası içindeler.Eğer oyunda gerçekten bir ypgli terörist karakter olursa bu oyuna hiçbir Türk vatandaşı para vermemeli.
|
Insurgency 1 i deli gibi oynardım. 2.sini de hevesle beklerken üstte bahsettiğim sebepten ötürü almamıştım. Hatta ilk oyunu da hesaptan kaldırttım. Yani almayın beyler envai çeşit oyun içinde bir MW oynamadınız diye ölmezsiniz. Yurt dışında yine satış yapacaktır oyun ancak en azından ateşe su taşıyan karınca misali tepkinizi koyabilirsiniz. Tarafımız belli olsun.
|
Oyunda ypg güzelleştirmesi olacak muhtemelen- oynamaya değmez. Işid falan olsa anlardım.
|
Şunu farkeden olmuşmuydu? ARkadaçalan radyoda Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı var. Sanırı Euro 2008.
https://www.youtube.com/watch?v=V9QpLv1oxoc&feature=youtu.be |
ATERS demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
|
Ne yapayım işim yok kandırayım dedim. Nasıl şaka ama...
|
CoD seriside yalvarıyordu sana beni oyna beni oyna diye
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 30 Mayıs 2019; 21:48:33 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bero 20 -- 30 Mayıs 2019; 21:48:7 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |