Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.814
Cevap
54
Favori
314.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende rusya vpn üzerinden ülke olarak rusya hesabı açarak aldım.Aynı sorun bende de olurmu acaba kafam karıştı şimdi.Hoş daha oyunun downloadı bile bitmedi ama ilerleyipde başıma böyle birşey gelirse sıkıcı olur.
  • KOSMERCAN kullanıcısına yanıt
    Damascus ışık açısına göre renk değiştiriyor eldeyken.

Hersey bitince ıvır zıvır görevlere sarıyor insan, birşey kalmıyor yapacak

Ben şu sıra sniper scope içlerini açıyorum sonuncuya geldim

Bu arada FAL da Bi patlama yaşanıyor çoğu kişi bu silaha geçmiş, bunun yanında Lmg kullanımı da artmış, hatri sayılır bir kitle grauya devam. En azından killcamden izlediklerim bu şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fal!a çok makro yazıp oynayan var. O kadar tıklamadan mouse ömrü ölür be Şaka 1 yana perklerden burst mod silaha cok yakışıyor .Denemek amaçlı taktım miss oldu.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Bir süre sonra ban yemeniz kuvvetle muhtemel, araştırdım ve rusya üzerinden oyunu aldığım için bam yediğimi anladım zaten başka hiç bir sebep bulunmuyor. İsim kısmınından tutun da adres kısmına kadar rusça ya da rus isimleri yazmak lazım diyenler var ama buna rağmen kredi kartından yine ortaya çıkıyor diyorlar. Battle.net kimlik fotokopisi bile isteyebiliyormuş bazen. Wowcu arkadaşlar öyle diyor. Benim için oyun bitti. Tr üzerinden o kadar büyük para yiyip çocuğun rıskını oyunan yatırmam. Super mario oynamaya başladım. Keyfim yerinde. 😀

• iNFeRNuS kullanıcısına yanıt
    Eğer son 1 hafta içinde ban yediyseniz muhtemelen Rusya ile alakası yok durumun. Aşırı derecede korkutucu bi ban dalgası var. Hile yapmamış ve ban yemiş bir sürü insan var son 1 haftadır. Activision düzgün açıklama yapmadı hala. Bir kısım tekrar açıldı vs demiş ama durum herkeste aynı değil. Haber ve Activison destek Twitter hesabının linkini bırakayım isteyenler bakabilir.

https://www.essentiallysports.com/call-of-duty-twitter-reacts-to-latest-ban-wave-modern-warfare-warzone-activision-esports-news/
    Activision Supporttwitter
    Activision Support
    https://twitter.com/ATVIAssist/status/1277335487334604801

Biraz Reddit ve Twitter'da takıldıktan sonra korkarak girdim hesabıma. Bu kadar çok masum oyuncunun banlanması resmen rezillik.

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 9 Temmuz 2020; 15:1:49 >

• Valla hocam bir şey diyemiyorum artık ya oyunda aşırı derecede hile kullanan sayısı artmaya başladı en son oyunumda hem benim hemde karşı takımda hile kullanan vardı bende video kaydı alıp activision support twitter hesabından şıkayet ettim inşAllah gereken yapılır
    Muhammed Cubukcuyoutube
    Call Of Duty Modern Warfare 2019 2020 07 09 03 54 16 01 1
    https://www.youtube.com/watch?v=jDD4ENrTADo&feature=youtu.be

• Gerçekten bayağı arttı. Warzone'u vs biraz anlayabiliyorum ama 60 dolar euro her neyse verip bir insan neden hile kullanır anlamak mümkün değil. Nefretten, karşı tarafından çıldırmasından beslenmek böyle bir şey olsa gerek.
    Açıkcası farklı bir ülkeden o ülkenin para birimiyle daha uyguna oyun almanın karşılığı ban olmamalı , sonuçta bende battle netten adamın orjinal oyununu para vererek alıyorum.Hile işi ile uğraşmıyorum.Nedir yani rusyada yaşarken oyunu alıp türkiye oynayamıyacakmı kişi.Bu durumları tekrar gözden geçirmeleri lazım.
  • Takım oyunumuzdan bir edit, iyi seyirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: iNFeRNuS

Sanırım gelişme olmaycak gibi 140 tl ve battle pass işin 65 teş verdiğim üstüne de karakteri 125 lvl getirdiğim akimbo dahil bir çok özelliğin açık olduğu hesabım hiç bir sebep gösterilmeden kapatıldı. Forumlarda 5 aydır twitchsen canlı yayın yapan bir kişinin bile ban yediğini öğrendim, hesabında 300 dolar olanı var. Zaten k/d ratio baksalae hile yapmadığımı anlarlar bir kez bile birinci olamadım warzone'da. Yazıklar olsun bir zevkim var rezil oldum. Sırf bunun için forumdan 1080 ekran kartı bile almıştım. Gelişme olursa (sanmıyorum) yazacağım.
    Merhaba kardeşim, hatırlıyorsan 3 gün önce bende ban yemiştim burdan cevap yazmıştın bana.

Az önce oyunu tekrar açmayı denedim ve açıldı multiplayerede girebildim.
    inşallah sende ve forumdaki diğer arkadaşlarda da düzelmiştir.

Activision's Forum sitesinde yapılan yorumlara göre oyunun alınan ülkeye göre değil kullanıcıların arka planda çalışan programlarlarına göre ban yediği söyleniyor.

Forumdaki arkadaşlardan ricam arka planda çalışan hangi program ben yememe sebep olabilir.

Değerli yorumlarınızı bekliyor herkese iyi akşamlar dilerim

• Tekrar yazıyorum bakın ban yiyen arkadaşlar Rusya vs ile ilgili olmayabilir son 1 hafta yediyseniz eğer, tekrar kontrol edin yavaş yavaş açıyorlar gibi banları.
  • Beyler bu hesaba kayıt için rusyadan bir telefon numarası istiyor.Orayı nasıl halletiniz.Numara vermeden oyunu açmıyor.

• Arkadaşlar banım açılmış neye göre banladılar neye göre açtılar anlamadım ama inanılmaz mutluyum. Kosmercan'ın uyarısıyla girip baktım. Çok teşekkürler kardeşim.
  • Yeni sniper da sizlerede oluyor mu, hersey dört dörtlük ama merminin nere gittiği belli olmuyor 100mt otede sabit adama nefes alıp sıkmama rağmen vurmuyor bazen

Sizin mesajınızı okuduğumu hatırlıyorum ama Warzone konusunda sandım, arayıp bulamamıştım. Siz görmüşsünüz. Çok çok sevindim hocam umarım bir daha böyle saçmalıklar yaşanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Beyler bu hesaba kayıt için rusyadan bir telefon numarası istiyor.Orayı nasıl halletiniz.Numara vermeden oyunu açmıyor.
    Fikri olan varmı beyler?

• rockerroll kullanıcısına yanıt
    Sniper silahlarında çok başıma geliyor o bazen oyun buga girdi sanıyorum. İşin garibi tabancayı alıp tekrar silahı alınca düzeliyor. Ya da pozisyon değiştirmek. Yani olduğun pozisyon o an buglanıyor mermilerin gitmiyor gibi oluyor çok garip.
  • NecroCyber-777 kullanıcısına yanıt
    hep diyorum macro aimbottan daha beter bir hile. bence macro kullananların alayı banlanmalı.
  • Oyun çok güzel, multisi gerçekten çok sardı. Ama bu yeni oyunu çıkarıp yeni oyun kötü olsa bile buradaki oyuncu sayısının azalacak olması gerçekten sinir bozucu ve üzücü. Yapsanıza kardeşim şöyle 2 3 senelik bi oyun verdiğimiz emeğe değsin.

• Ciri kullanıcısına yanıt
    Yeni oyun çıksa bile eğer muhteşem bir oyun çıkarmazlarsa mw nin boşalacağını sanmıyorum çünkü mw seven çok insan var.
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.