Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.813
Cevap
59
Favori
311.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni oyun çıkınca eski oyunu hilecilere bırakırlarsa kimse girip oynamaz.stratejik olarakta yapabilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunfight tournamente beraber oynayacak pre aranıyor kanser oldum ya yanımdakı adam illa ezik oluyor ya semi finalde yada finalda hep yeniliyoruz varsa yarın musait bir zamanda girelim iD:Seriyye1453
  • ya bu oyuna neden hergün 200 mb güncelleme geliyor ben anlamış değilim abi cidden sıkıldım ya. Hayır 2-3 dk falan sürüyor ama sinirlerim bozuluyor bu kadar mı gerizekalı bunun yapımcıları.

    zaten her 2-3 haftada bir 30-40gb güncelleme yapıyorlar harbiden yıldım şu oyundan. Warzone oynamıyorum warzone'a gelen güncellemeyi indiriyorum BF5 umarım sağlam bir oyun olurda bu cod'a falan kalmayız cidden sıkıldım çünkü.
  • Herkesin birlikte oyun attığı sadece call of duty türkiyeye özel kalabalık bir discord ve klan grubumuz var tek olan veya takım oyunu arayan arkadaşlar gelip rahatlıkla oyun bulabilirler aynı kd de olan kişilerle kd odalarında da oynayabilirler ayrıca klana da katılıp ekstra exp kazanabilirler .Takım oyunu oynayacak aktif kişi bulmak dışında oyun ile ilgili haberleri, sohbetleri, güncellemeleri de takip edebilirsiniz.

    Linke tıklayarak katılabilirsiniz.

    https://discord.com/invite/MDhCkvG

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

    hep diyorum macro aimbottan daha beter bir hile. bence macro kullananların alayı banlanmalı.
    Ben raporluyorum onları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macro olduğunu düşündüğünüz örnek video var mı?

    Macro olayı karışık çünkü biraz. Ben macroya denk gelmedim herhalde daha. Eskiden oynayan varsa bilir, Tec9 aşırı seri sıkarsan baya etkilidir CSGO'da, oynadığım zamanlar bayağı hızlı sıkardım, bırakın karşı takımı kendi arkadaşım bile makroyu açmışsın yine falan derlerdi. Bunu övünmek için falan yazmıyorum yanlış anlaşılmasın. Ama saniyede bin tıklama da gönderseniz genelde onun bi sınırı oluyor oyunun izin verdiği. YT'da şunu bulabildim:




    O kadar sürede ben 5-6 kere falan tıklayabiliyorum mouse ile, değişiyor, çok daha iyisini yapanlar vardır mesela. Yanlış anlaşılmasın, herkes çok seri sıkabiliyor demiyorum ama imkansız da değil yani. Grimmmz de mesela PUBG zamanı benzer tartışmalara sebep olmuştu. Jitter clicking deniyor, zor değil aslında o kadar.




    Son olarak meraklısına test için güzel site yapmışlar.

    https://www.click-test.com/p/game.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 12 Temmuz 2020; 14:27:4 >
  • Killcam deniyor sanırım, rakibimin beni nasıl vurduğunu görünce moralim bozuluyor, her seferinde kolsuz olduğumu yüzüme vuruyorlar arkadaş .. :)
    Ben bir spray atıyorum, rakibin eline, koluna kısacası her yerine değiyor mermiler.
    Ama adamlar 4 mermi atıyorsa hepsi de aynı bölgeye gidiyor.
    Çok özeniyorum ya şu yetenekli oyunculara :)

    Bu arada; silahların desenlerini açmak, askerlerin kamuflajlarını açan görevleri yapmak ne kadar sıkıcı bir işmiş. Damascus açanlara helal olsun.
    Keşke daha kolay olsa :))
  • Eklentilerle alakalıdır hocam, CoD'da öyle bi CS veya PUBG gibi spraylik durum yok çok fazla. Camo kısmına katılıyorum. Çok oynayan açabilse keşke, ona göre özel oynayan değil de. Ground War sevmesen bile Long Shot için girmek zorundasın veya silahı eklentisiz kullanmak biraz manasız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 12 Temmuz 2020; 14:29:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KOSMERCAN

    Eklentilerle alakalıdır hocam, CoD'da öyle bi CS veya PUBG gibi spraylik durum yok çok fazla. Camo kısmına katılıyorum. Çok oynayan açabilse keşke, ona göre özel oynayan değil de. Ground War sevmesen bile Long Shot için girmek zorundasın veya silahı eklentisiz kullanmak biraz manasız.
    İşte bu yüzden attachmentli veya attachmentsiz olarak SMG, Pistol ve Shotgunlar için Shipment, Long-Shot içinde Shoot House haritası var. Ground War girmiyorum bile.

    Shipment: Smg, Pistol ve Shotgunlar için Longshot özelliğini burada kasabilirsiniz. Ayrıca, Riot Shield ve Knife içinde en ideal harita. Gerçi diğer silahlar içinde gayet uygun ama Assault, LMG, Marksman- Sniper Rifleslar için Longshot olmuyor.

    ShootHouse: Assault, LMG, Marksman-Sniper Rifles için Longshot burada kasabilirsiniz.

    Diğer öldürmeler içinse mesela Crouch, Mount yaparak tüm silahları iki haritada kasabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d33p3r -- 12 Temmuz 2020; 16:17:12 >
  • Arkdaşlar oyunun xbox versiyonuna sahiptim ama konsolumu kardeşime verdim ve 3 aydır falan pc'de yalnızca warzone ile devam ediyorum oyuna. 3. sezondan beri battle pass'im var ve hesabımda açmış olduğum silahlar, skinler falan var. Şimdi bilgisayar için de Modern Warfare almak istiyorum çünkü mesela Bruen MK9'u açmak istiyorum ama warzone'de açması imkansız. Sizce bu dönemde alınır mı? Yeni oyundan pek haber yok gibi duruyor. Yeni oyun (sanırım black ops reboot) çıktığında bu oyun ölür mü?
  • d33p3r kullanıcısına yanıt
    Yok yok orası öyle zaten haklısınız. Ama ben oyunu oynarken yani oynayacağım haritayı/modu değiştirmeden açmak isterim camoları veya oynama tarzımı değiştirmeden. Sonuçta eklentisiz oynamak demek fight'a geride başlamak demek. Normal oynayayım, çok oynayan ödüllendirilsin gibi. Ama CoD'un klasiği sonuçta bu, Grind yapmak gerekiyor, birçok oyuncuya da amaç oluyor, baksanıza beni bile bağlamış AR ve SMG sınıfı için.

    Gel gelelim bu kadar hile olmuyordu ya sanki. Yada ucuzladı da millette para var nasılsa diye rahatça açıyorlar mı bilmiyorum ama en kötü 30/45 dolarlık oyun yani. Üzücü.
  • Burada çok tartışıldığını göremedim ama konsol oyuncularındaki outo aim cidden kabak tadı vermeye başladı. Zıpla ateş et modunda oynayan konsolcu doldu oyun. MP resmi hileye izin vermiş ....
  • Donatn kullanıcısına yanıt
    Genede pc daha avantajlı,crossplayin artısı oyuncu sayısı bence,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ara kilo ile oynuyorum ve cerulean istiyorum ama sadece nikto bundle da var. 2400 cp de bir bundle a çok para geliyor bana. Oyuna nisanda başlamıştım orada bikez 1000 cp satın aldım. Sezon 3 battle pass ı tamamladım, oradan birikenlerle sezon 4 bedavaya geldi onuda tamamladım totalde hala 1700cp var Damascus ve mercek içlerinide tamamladim sadece termal mercekler kaldı. O yüzden artık keyfine oynuyorum ve mavi tracer var gönlümde alabilmek için Bi 1000cp daha almam lazım.bu saatten sonra para yatırmaya değer mi bilemedim öte yandan 65 TL civarı Rusya üzerinden.alirsam sezon 5 e de cp takviyesi gerekecek.

    Şuan starter pack te avantajlı kreguar skin ıvır zıvır ve 500 cp veriyor 35 TL civarı oda.

    Cerulean kilo, kırmızı olan scar, mor grau ve
    Mp7, Pembe m4 ve p90 di yanılmıyorsam, yeşil ram7

    Sizce bu hesaba kitaba göre nikto bundle alınır mı?
    Nikto bundle + szon 5 pass için totalde 100 TL civarı gidecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rockerroll kullanıcısına yanıt
    3 ay sonra ekim gibi yeni cod oyununu tanitirlar para harcamaya gerek yok. Hatta suan hesabi satabiliyorken hazir degerliyken sat :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kadir59

    3 ay sonra ekim gibi yeni cod oyununu tanitirlar para harcamaya gerek yok. Hatta suan hesabi satabiliyorken hazir degerliyken sat :)
    Yabancı sitelerde iyi para ediyormuş bizde kaç eder acaba
    Sezon 3 ve 4 full acik
    Full damascus
    Optikler (nisangah görselleri) full sadece termaller yarida
    Coop görevleri tamam
    Birkaç mp görevi tamamlandı.
    Kaç para eder acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rockerroll kullanıcısına yanıt
    Valla net bilgim yok ama sahibinden de 1000 liraya satanlar var hocam. Iyi para bence. Yeni oyunu da rusyadan 200 e alsan 800 cepte kalir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kadir59

    Valla net bilgim yok ama sahibinden de 1000 liraya satanlar var hocam. Iyi para bence. Yeni oyunu da rusyadan 200 e alsan 800 cepte kalir.
    O paraya satılıyorsa satayım
    İçinde 1700 de cp var o da nereden baksan 150 tl
    Koyayaim bakalım detaylı bir ilan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rockerroll kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam gelen tekliflere gore kafanda net fiyat olusturursun zaten bir sure sonra.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.