Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.820
Cevap
53
Favori
317.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MSC-C

Beyler böyle bir şey buldum ama oyun için key satışı mı başladı ?

https://urun.gittigidiyor.com/video-oyunu/online-oyunlar/cd-key/call-of-duty-modern-warfare-pc-2019-russia-cd-key-498703621
    O hep vardı ki zaten. Plati.ru gibi sitelerde key veriyor vpnle hesap açıp aktif ediyorsun. Ben de öyle yaptım 185 liraya aldım oyunu.

• Graphic ayarlarından fullscreen extended seçili mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

Oyun Dolby atmos destekliyor. Sesler çok iyidi. Ama ben Dolby atmos destekleyen bir awr ile oynuyorum. Ucak sesleri ve üst kat sesleri tepeden geliyordu. Aynı kat hizasında ise yerdeki hoparlörlerden geliyordu. windows store da dolby acsses var kulaklıklara dolby atmos desteği kazandırıyor. bir ay deneme süresi var sonra para ile satın alabiliyorsunuz onu deneyin derim.

Alıntıları Göster
    Hocam bu özelliği kullanabilmemiz için kulaklığın Dolby desteklemesi gerekiyor mu? Yoksa hepsine uyumlu mu? Benim kulaklığımda DTS 7.1 Surround özelliği varmış o yüzden soruyorum.

• Lagethon kullanıcısına yanıt
    Dostum merhaba, biraz yapanciyimda. Bende tam aksine miknatis gibi clymorlara yakalaniyorum :) tam olarak nerede hangi perkiyi sececegiz buna olmemek icin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 6 Kasım 2019; 21:6:49 >
  • Kadir59 kullanıcısına yanıt
    Sarı Battle Hardened olması lazım
  • DPeace kullanıcısına yanıt
    Sagol dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: rico95

Hocam bu özelliği kullanabilmemiz için kulaklığın Dolby desteklemesi gerekiyor mu? Yoksa hepsine uyumlu mu? Benim kulaklığımda DTS 7.1 Surround özelliği varmış o yüzden soruyorum.

Alıntıları Göster
    Öncelikle gerekmiyor. Çünkü sanal olarak atmos veriyor. Dts 7.1 ile dts x farklıdır. Dts x olsaydı yine call of duty de ucak sesleri tepeden geliyormuş gibi olacaktı. oda mağazada var deneyebilirsiniz. ikisini kıyaslamadım. hangisi iyi deneyin derim. 1 ayda onu bedava kullanırsınız.
  • Hala şu oyunu oynamaya çalışan arkadaşlara bol sabırlar diliyorum. 100 tane farklı silah var oyunda ama herkesin elinde M4, çünkü OP. Ses olayını da çözemedim gitti. DT990 var, diğer oyunlarda adamları elimle koymuş gibi buluyorum bu oyunda resmen sağır gibiyim bazı anlar oluyor oturup bekliyorum artık adam gelsin vursun beni diye kestiremiyorum çünkü nerden gelecek. Ama killcamde izlediğimde kendi ayak sesim o kadar net geliyor ki... Tüm ses seçeneklerini denedim bir türlü çözemedim. Rakiplerin hepsinde de sanki profesyonel oyuncu kulaklığı var arkadaş rahat rahat gezemiyoruz binanın içinde bile adam ayak sesimden izleye izleye vuruyor 20 metreden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lafügüzaf.

Hala şu oyunu oynamaya çalışan arkadaşlara bol sabırlar diliyorum. 100 tane farklı silah var oyunda ama herkesin elinde M4, çünkü OP. Ses olayını da çözemedim gitti. DT990 var, diğer oyunlarda adamları elimle koymuş gibi buluyorum bu oyunda resmen sağır gibiyim bazı anlar oluyor oturup bekliyorum artık adam gelsin vursun beni diye kestiremiyorum çünkü nerden gelecek. Ama killcamde izlediğimde kendi ayak sesim o kadar net geliyor ki... Tüm ses seçeneklerini denedim bir türlü çözemedim. Rakiplerin hepsinde de sanki profesyonel oyuncu kulaklığı var arkadaş rahat rahat gezemiyoruz binanın içinde bile adam ayak sesimden izleye izleye vuruyor 20 metreden.
    Ses olayında bire bir aynı durumu yaşıyorum. Arkadan mı önden mi geliyor hiç bir şey anlaşılmıyor. Ama killcamde sesler çok iyi geliyor. Haritalar hep köşeli tasarlanmış, yakın ve orta mesafede etkili silahlar(özellikle çifteli) hep üstünlük sağlıyor. AK47'yi son levele getirene kadar alnımın damarı çatladı, yine de bir b.ka benzemedi. Ateş tuşuna bastıktan 1 sn sonra ateşliyor silah böyle saçmalık görmedim. Adam akıllı bir güncelleme gelmeli, şimdilik sabır çekerek oynuyorum.

Dostum EOD (explosive ordnance disposal) diye bir perk var. Türkçesi patlayıcı maddelerin imhası. İlk sıradaki mavi renkte olan perklerin ikinci sırasında yeri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagethon -- 7 Kasım 2019; 11:59:20 >
  • yusei kullanıcısına yanıt
    Dostum hafta sonu Modern Warfare'ın Multiplayer moduna özel yaklaşık 5 yada 6 bölümlük bir Rehber Videosu hazırlayacağız. Bunun için biraz beklemek zorunda kaldık çünkü halen daha yeni şeyler öğreniyoruz. Kısaca nasıl kurtulman gerektiğinden bahsedeyim. Oyundaki Claymore yaklaşık olarak 160 derecelik bir etki alanına sahip. Yani siz eğer claymore a lazer kısmından patlatmaya çalışırsanız 3 metre mesafede de olsanız ölüyorsunuz. Bundan kurtulmanın bir çok yolu var. Birincisi bahsettiğim EOD perki. İkincisi eğer claymore'u gördüyseniz ve ateş etmek istiyorsanız bunu tam yanından yada arka tarafından yapmalısınız. Şöyle bir de detay vereyim eğer arkasından gelip ateş ederseniz, isterseniz claymoreun dibinde olun yinede size etki etmiyor. Yani arkasında olsamda 3 metre mesafemi koyup ateş edeyim garanti olsun diye düşünmenize gerek yok yanına gidip bile sıksanız size etkisi olmuyor arkasında olduğunuz için. Üçüncü yöntem ise Stun Grenade. Eğer Stun Grenade'i claymore'un olduğu bölgeye atarsanız claymore 3 saniye boyunca etkisiz hale geliyor. Böylelikle olduğu yerden güvenli bir şekilde geçebiliyorsunuz.

Rehber videolarını yanyınladığımız zaman buradan sizlerle paylaşacağım. Herkese iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagethon -- 7 Kasım 2019; 11:37:29 >

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz programı denemedim, bu akşam onu da deneyeceğim. Sizin tavsiyenize istinaden kesinlikle olmaz önyargısıyla beraber oyunu stereo'dan 5.1'e çevirdim. İlginçtir ki seslerin konumu fark edilecek kadar olumlu yönde değişti. Çoğu oyun stereo yapılır, o yüzden 5.1 kullanmak sesin kaynağını net olarak anlamamızı güçleştirir. Escape From Tarkov, Rainbow Six: Siege, SCUM, Ring of Elysium gibi. Ama bu oyunda böyle değilmiş.

Teşekkürler.
  • Lafügüzaf. kullanıcısına yanıt
    Senin kulaklığın profesyonel oyuncu kulaklıklarında daha iyi yahu onu bahane etmemek lazım. Benim kulaklığımda stereo GAME ONE ama rahatlıkla duyabiliyorum nereden geldiğini. 10-10 maçlarda adamın nereden geldiğin karıştırman biraz normal çünkü her yerde bir ayak sesi oluyor. Dediğin gibi oyuncuların %95 i M4 ve 725 kullanıyor bunun içinse çözümün Hardcore mode.
    Bu arada mayınlardan da kaçmak için mayın havaya kalktığı an yere yatman yeterli o şekilde kurtuluyorsun.
  • Sipihrz kullanıcısına yanıt
    10v10'da siz de aynı sıkıntıyı yaşıyor musunuz hocam? Ben bu kulaklığı almasam Game One alacaktım zaten hata mı yaptım acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lafügüzaf. kullanıcısına yanıt
    10v10 da tam bir curcuna olduğu için bu tür sıkıntılar yaşanabilir ben yaşadımmı hatırlamıyorum ama çoğu zaman duyuyorum. Ben 3 yıldır kullanıyorum GAME ONE ı ve çok memnunum. Ama hata yapmadınız elbette müthiş kulaklık o da. Prosettings ten bakarsanız üst seviye yayıncılar oyuncu kulaklığı kullanmıyor. Sponsoru olanlar mecburen kullanıyorlar.

Ben şu an kulaklık alacak olsam Beyerdynamic Audio Technica ve Sennheiser kulaklıkları araştırıp normal bir kulaklık alırım. Yanına da bir amfi ile XLR mikrofon müthiş olur.

2016 da GAME ONE aldığımda 650 ₺ idi iyi fiyata geldiği için aldım ve hala kullanıyorum :) HD serisinden sürücüleri kullanıp mikrofon takmışlar alsana GAMING kulaklık olmuş :D Aslında HD serisinden bir kulaklık alacaktım ama mikrofonla birlikte bütçemi aşıyordu.
    Tamamdir dostum cok sagol

Bu arada sen bilirsin belki, bazi oyunculara kill ekraninda baktigimda kendilerine birsey sapliyorlar, bu can mi? Eger can ise hangi tuş ile nasil basiliyor hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 7 Kasım 2019; 16:51:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagethon

Dostum hafta sonu Modern Warfare'ın Multiplayer moduna özel yaklaşık 5 yada 6 bölümlük bir Rehber Videosu hazırlayacağız. Bunun için biraz beklemek zorunda kaldık çünkü halen daha yeni şeyler öğreniyoruz. Kısaca nasıl kurtulman gerektiğinden bahsedeyim. Oyundaki Claymore yaklaşık olarak 160 derecelik bir etki alanına sahip. Yani siz eğer claymore a lazer kısmından patlatmaya çalışırsanız 3 metre mesafede de olsanız ölüyorsunuz. Bundan kurtulmanın bir çok yolu var. Birincisi bahsettiğim EOD perki. İkincisi eğer claymore'u gördüyseniz ve ateş etmek istiyorsanız bunu tam yanından yada arka tarafından yapmalısınız. Şöyle bir de detay vereyim eğer arkasından gelip ateş ederseniz, isterseniz claymoreun dibinde olun yinede size etki etmiyor. Yani arkasında olsamda 3 metre mesafemi koyup ateş edeyim garanti olsun diye düşünmenize gerek yok yanına gidip bile sıksanız size etkisi olmuyor arkasında olduğunuz için. Üçüncü yöntem ise Stun Grenade. Eğer Stun Grenade'i claymore'un olduğu bölgeye atarsanız claymore 3 saniye boyunca etkisiz hale geliyor. Böylelikle olduğu yerden güvenli bir şekilde geçebiliyorsunuz.

Rehber videolarını yanyınladığımız zaman buradan sizlerle paylaşacağım. Herkese iyi oyunlar.
    hocam dediğim şeyi gene engellemiyor ki , ateş edildiği zaman etkisiz hale getirilmesi lazım. dediğim gibi o bahsettiğiniz açıda patlatamıyoruz zaten , anca elimizde bomba filan olcak, biraz geç patlasa aslında lazere değip kaçarak ta counterlanabilir ama şu haliyle op. dediklerinizden bitek stun ı bilmiyordum

• bu arada haritalar cidden berbat , 2-3 harita dışında oynayasım gelmiyor oyunu. özellikle şu londra haritasını görünce lobideyken çıkıyorum oyundan
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.