Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (ÇIKTI) (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
1
Favori
92.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her iki bölümdede en ufak suçlamada konu tamamen değişiyor.

Natal konularında biri "Wii ölür." diyor, ondan sonra atılan tüüm mesajlar Wii'nin ölümü hakkında.

İncelemende birisi Sony Ex. grafik felen diyor ondan sonra atılan mesajların hepsi "Uncharted, Kz2..." hakkında.

Forumda sürü psikolojisi var. En ufak kıvılcımdan yangın çıkarmaya bayılıyor herkes.
  • Mp yetmezmi?
  • @Dante

Oyun çıkmadan öncede E3 te beğenmediğini, hiç değişiklik görmediğini dile getirmişti. Bir nevi oyunu oynamadan önce kendini şartladı kötü olcağına. Ya da şaka yapıyor sanırım.

Az önce 1 hafta geçti aradan oynıyamadım dersler yüzünden diye açtım. 1 bölüm geçtim yine ağzım açık kaldım. Bu oyunu bitiremicem galiba. Dedim herhalde ben ohannes filan diyerek bölüm bitiririm ama olmuyor. Ohannes az kalıyor. 1 bölüm geçip kapıyıp ara veriyorum resmen.

Rio daki 2.bölüm süperdi ya En sonda MacTavish bizi tıutamadı düştük. Brezilyalılar arasında bi koştuk bi koştuk helikoptere kadar. Yok böyle bi oyun ya Bu oyunun en kötü bölümü (ki böyle bir bölüm yok.) Cod4 teki Al Ghilled Up bölümüne eşit yani. Anca böyle ifade edilir... PS3 için Salı gelcek oyunum. MP oynadıktan sonra kalpten gidersem lütfen MW2 oynamayı bırakmayın.

• Ya ben takıldım ya,sinir oldum valla makarovun bilgisayarından bilgileri kopyaladım,sonra bi nokta belirdi oraya gidicem ama tam giderken ormanda birsürü herif çıktı karşıma yukardan bomba falan atıyolar hep ölüyorum napmak lazım ordan ?
  • mutlaka izleyin live de oynuyorlar herhalde adam asmis

http://www.youtube.com/watch?v=cudCajMNRM0
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Ya ben takıldım ya,sinir oldum valla makarovun bilgisayarından bilgileri kopyaladım,sonra bi nokta belirdi oraya gidicem ama tam giderken ormanda birsürü herif çıktı karşıma yukardan bomba falan atıyolar hep ölüyorum napmak lazım ordan ?

Yokmu bilen ? ne salak oyun ya,aşağı doğru koşsam adamlar indiriyo,dursam bomba atıyolar tepeden, ghost salağıda diyo koruyom seni he bok koruyon beni valla deli oldum ya kırıcam şimdi cdyi o olcak

• quote:

Ya ben takıldım ya,sinir oldum valla makarovun bilgisayarından bilgileri kopyaladım,sonra bi nokta belirdi oraya gidicem ama tam giderken ormanda birsürü herif çıktı karşıma yukardan bomba falan atıyolar hep ölüyorum napmak lazım ordan ?

adamları vurmak yerine kenardan ilerleyip flash bang atıp hızlıca koşarsan geçersin
  • arkadaşlar ortamlarda oyunun iki versiyonu dolaşıyor bir proper bir de başka birtane acaba hangi versionunu indirmemiz gerekiyor birde xboxı offline olarak uptade ettim acaba genede aktivasyon diskime ihtiyaç olur mu
  • quote:

Veteranda geçtim tarif edeyim;
    şimdi binanın içinde Ghost "lets go demeden çıkma,o çıkınca sen onun önüne geç ve ön taraftan gelen 2-3 düşmanı temizle ve gölün yanında ev gibi birşey göreceksin. Oraya gir ve 5-6 adam Ghost'a ateş ederken sen yan taraftan onları temizle ve koş. Hep sağdan git sonra Checkpoint olunca zaten yaparsın gerisini

• quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

@Dante

Oyun çıkmadan öncede E3 te beğenmediğini, hiç değişiklik görmediğini dile getirmişti. Bir nevi oyunu oynamadan önce kendini şartladı kötü olcağına. Ya da şaka yapıyor sanırım.

Az önce 1 hafta geçti aradan oynıyamadım dersler yüzünden diye açtım. 1 bölüm geçtim yine ağzım açık kaldım. Bu oyunu bitiremicem galiba. Dedim herhalde ben ohannes filan diyerek bölüm bitiririm ama olmuyor. Ohannes az kalıyor. 1 bölüm geçip kapıyıp ara veriyorum resmen.

Rio daki 2.bölüm süperdi ya En sonda MacTavish bizi tıutamadı düştük. Brezilyalılar arasında bi koştuk bi koştuk helikoptere kadar. Yok böyle bi oyun ya Bu oyunun en kötü bölümü (ki böyle bir bölüm yok.) Cod4 teki Al Ghilled Up bölümüne eşit yani. Anca böyle ifade edilir... PS3 için Salı gelcek oyunum. MP oynadıktan sonra kalpten gidersem lütfen MW2 oynamayı bırakmayın.

Oynadığın o bölümler oyunun fos bölümleri son ACT II sonları ve ACT III tamamı bölümlere göre. Sen düşün artık.

Ama hakkaten aşmış ACT II'nin son 3 bölümünden itibaren oyun kopuyor ACT III'te hele oyunun sonunda felan yani diyorsun bu oyun olamaz yok artık diye.

Beni COD 4 MW'den daha çok etkiledi bu oyun. Çernobil gibi bölüm yok ama genele alırsak atmosfer olarakta grafik olarakta diğer şeyler olarakta kat kat iyi durumda. Oynarken ne yaptığını biliyorsun süper kurgu felan var çok iyi bağlamışlar bölümleri.

• Oyunu çıktığı gün bitirdim.Gerçekten mükemmel bir oyun olmuş.Atmosfer tavan yapmış.Oyunda en çok beğendiğim bölümler: Washington'daki 2 bölüm, Rus bölümleri ve ikinci Rio bölümü.Afgan, Virginia bölümleri sıkıcıydı.Oyunun final bölümü resmen filmdi.İnanılmaz bir sahneydi.Mest oldum.

İlk oyun bittiğinde herşey güzeldi.Ama sonradan bakınca dikkatli MW 1'den ahım şahım bir farkı yok.Grafikler tamam güzeldi ama geliştirilebilirdi.Bad Company kadar olmasa da çevre etkileşimi artabilirdi.Oyunda çevre etkileşimi hiç yok kadar az.Ama grafikler yeterince tatmin edici bu bir gerçek.

Oyunun kısa olması da çok büyük bir handikap.Bir Cod 2 bu kadar kısamıydı ha soruyorum IW??? Senaryoyu daha fazla uzatamazdık diyorlar da, bal gibi uzatılabilir.Çok derin bir senaryoya sahip oyun zaten.

Benim puanlamam şöyle:

Grafik: 8.8
    Sesler: 9.5
    Atmosfer: 10
    Oynanılabilirlik: 9

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Satış rakamlarına bak Xbox 360 5.5 milyon PS3 1.5 milyon

Birini önüne alıp şu rakamları açıkla, sonra sor kardeş sence hangi konsolda korsan oyun oynanıyor diye.

PS3 der kesin.

3.5 kat fark atmış

3.5m satmış olmasın PS3'te
    Sana bir yararı oluyor mu satış rakamlarının ?
     Call of Duty: Modern Warfare 2 (ÇIKTI)
    Yaaa evet 5.5'i 3.3'e bölünce 3.5 çıkıyor demi Miex
    İlkokul terksin galiba matamatiğe bak hizaya gel

http://forum.donanimhaber.com/m_35731770/tm.htm

VGChartz sitesi ise oyunun toplam satış rakamının ilk 24 saatte 7 milyonu bulduğunu açıkladı. Toplamda bu rakama ulaşan oyunun, 5.5 milyon Xbox 360 oyunu satılmışken 1.5 milyonu ise PS3 sisteminde satıldığı belirtildi.

5.5/1.5 = 3.6

3.6>3.5

Kiminle konuştuğuna dikkat et, boş konuşanlara benzemem.

Ve şimdi cevap yazma, git uyu.

dostum tam tersi olmasin biliyorsun x360a ozel codmw2 paketi cikti ama ps3 cikmadi

• yahu size ne satış rakkamlarından ne bukadar kasıyonuz ki ? tek yapmanız gereken oturup oynamak , adamların satış rakamları sizin oynamanıza engel falan oluyada haberim mi yok ? ....

şaka bir yana bu bir oyun konusu yahu birazda eğlenmeği deneseniz hiç fena olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Kasım 2009; 20:52:39 >
  • 1,500,001 olarak lütfen düzelt arkadaşım,
    yarın bende sipariş veriyorum ps3 için
  • 1.5 milyon olması imkansız. Sadece Amerika'da 1 milyon satmış PS versiyonu. E daha Avrupa'sı var bunun. Xbox versiyonunun da açıkası 5.5 milyon sattığını sanmıyorum. Amerika'da 1.7 milyon sattıysa öbür bölgelerde 5.5 milyona tamamlaması imkansız gibi bence.

http://www.vgchartz.com/predictions/results.php?game=219
  • quote:

Orijinalden alıntı: RED LORD CHE

1,500,001 olarak lütfen düzelt arkadaşım,
    yarın bende sipariş veriyorum ps3 için

Bu gün ben de satın aldım +1 ilave
  • güzel oyun
  • bana sorarsanız hangi oyun goty olur işte bu olur. mükemmel ötesi. helal olsun iw bize film gibi oyun oynattırdın
  • Oyun gene aksiyonun dibine vurmuş senaryo film gibin. Yalnız gözlerim gene ilk oyundaki çernobil-lunapark bölümüne benzer bir bölüm aramadı değil. İlk oyunda minimum hardened zorluk derecesinde bölümü geçene kadar bi tarafımdan terler aktığını hissetmiştim Genel olarak 2. oyun az buçuk daha kolay gibi geldi. Bir de oyunda Onur isminde bir asker var Türk mü acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 15 Kasım 2009; 9:40:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutku

Oyun gene aksiyonun dibine vurmuş senaryo film gibin. Yalnız gözlerim gene ilk oyundaki çernobil-lunapark bölümüne benzer bir bölüm aramadı değil. İlk oyunda minimum hardened zorluk derecesinde bölümü geçene kadar bi tarafımdan terler aktığını hissetmiştim Genel olarak 2. oyun daha az buçuk daha kolay gibi geldi. Bir de oyunda Onur isminde bir asker var Türk mü acaba?

Benim bildiğim Onur diye bi türk yapım ekibinde bulunuyor, ve oyundada asker olarak bulunuyor haliyle. COD4 MW'de de vardı sanırım .

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.