Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (ÇIKTI) (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
1
Favori
92.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FReeStyLeMaSTeR

CoD:MW2 PS3 vs. Xbox 360 karşılaştırma videosu (HD). Hangi versiyonu almakta karar veremeyenlerin işine yarayabilir.

TIKLA

Yine herzamanki gibi Xbox 360'ta daha iyi...

ama ps3 deki görüntü daha güzel geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Ps3 bölümünde onlineda Türk bayrağı yok diye yer yerinden inliyor burası neden bu kadar duyarsız?
    Bandan onlinea girecek adam kalmadı da farkedilmedi mi yoksa

Ben çok şikayetçiyim Türkmenistan'dı sanırım o bayrağı koymuştumda geçen gün sonra kaldırdım benzemiyor bizim bayrağa pek
  • Oyun aşmış olabilir ama evet ben de katılıyorum.

Oyun MW2 değil Modern Warfare 1'in ek paketi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aL3n.

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Ps3 bölümünde onlineda Türk bayrağı yok diye yer yerinden inliyor burası neden bu kadar duyarsız?
    Bandan onlinea girecek adam kalmadı da farkedilmedi mi yoksa

Ben çok şikayetçiyim Türkmenistan'dı sanırım o bayrağı koymuştumda geçen gün sonra kaldırdım benzemiyor bizim bayrağa pek

Valla Ps3 forumunda IW forumları basıldı burda tık yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Doodlezz

Multiplayer bakımından her türlü ezer geçer; lakin single playerda umduğumu bulamadım.

Açıkçası Killzone 2 singleda daha iyi. Multiplayer'a laf yok MW2 için; ama insan biraz daha kasar ya. Hiç uğraşmamışlar. Grafik desen aynı, single zaten 6 saat.

Üzüldüm açıkçası.

Oha daha nasıl olsun single'si atmosfer ses grafik senaryo kurgu olağanüstü olmuş, oyun her türlü aşmış bi oyun yahu inanamıyorum yorumlara gerçekten Hele ki hiç uğraşmamışlar demen komiğime gitti dostum ne yalan söyleyeyim

Ama size sadece bi konuda katılırım.

Oda zaten ilk gösterildiği anda demiştim grafik pek gelişmemiş diye.

Ama bu kadar grafiği takmayacağımı tahmin etmiyordum. LCD TV'de olağanüstü gözüküyor oyun, hele bazı bölümlerde hakkaten geliştiğini farkediyorsunuz yani. Şu grafikten kim rahatsız ki acaba ? Çok iyi bi grafik, tek rahatsız edici yanı COD4'ten aşırı fark olmaması. Ama gelişme yokta diyemez kimse gözle görülür şekilde gelişmeyi hissediyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditore -- 12 Kasım 2009; 23:06:36 >

• quote:

Oha daha nasıl olsun single'si atmosfer ses grafik her türlü aşmış bi oyun yahu inanamıyorum yorumlara gerçekten

+1 Kesinlikle katılıyorum sana. İnanılmaz yorumlar

Özellikle bir adet verbatim harcayıpta bu tür yorum yapan varsa onlara diyecek birşey bulamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FReeStyLeMaSTeR -- 12 Kasım 2009; 23:06:53 >
  • Satış rakamlarına bak Xbox 360 5.5 milyon PS3 1.5 milyon

Birini önüne alıp şu rakamları açıkla, sonra sor kardeş sence hangi konsolda korsan oyun oynanıyor diye.

PS3 der kesin.

3.5 kat fark atmış
  • quote:

Multiplayer bakımından her türlü ezer geçer; lakin single playerda umduğumu bulamadım.

Açıkçası Killzone 2 singleda daha iyi. Multiplayer'a laf yok MW2 için; ama insan biraz daha kasar ya. Hiç uğraşmamışlar. Grafik desen aynı, single zaten 6 saat.

Üzüldüm açıkçası.

Abi uzunluk bakımından diyorsan eğer eminim ki Killzone 2 daha kısa sürüyor SP olarak.
    Killzone 2 aslında süper bir oyun ama benim gözümde gelecekte geçtiği için baştan kaybediyor. + olarak FPS oyununda Boss dövüşlerini de sevmem açıkçası.
    Grafik,Vurma hissi ve Fizik bakımından ezse de Killzone 2 malesef Atmosfer bakımından MW 2 çok üstün bir oyun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Satış rakamlarına bak Xbox 360 5.5 milyon PS3 1.5 milyon

Birini önüne alıp şu rakamları açıkla, sonra sor kardeş sence hangi konsolda korsan oyun oynanıyor diye.

PS3 der kesin.

3.5 kat fark atmış

3.5m satmış olmasın PS3'te
    Sana bir yararı oluyor mu satış rakamlarının ?
     Call of Duty: Modern Warfare 2 (ÇIKTI)
    Yaaa evet 5.5'i 3.3'e bölünce 3.5 çıkıyor demi Miex
    İlkokul terksin galiba matamatiğe bak hizaya gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 12 Kasım 2009; 23:38:36 >

• çok kısa sürdü oyun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Üzüldüm açıkçası.

Abi uzunluk bakımından diyorsan eğer eminim ki Killzone 2 daha kısa sürüyor SP olarak.
    Killzone 2 aslında süper bir oyun ama benim gözümde gelecekte geçtiği için baştan kaybediyor. + olarak FPS oyununda Boss dövüşlerini de sevmem açıkçası.
    Grafik,Vurma hissi ve Fizik bakımından ezse de Killzone 2 malesef Atmosfer bakımından MW 2 çok üstün bir oyun...

Maalesef derken sanki öyle bi demişsin ki takım taraftarısın ve diyosun maalesef rakip daha iyiydi felan gibi.

Zaten kimse kıyas yapmaz MW2-Killzone2. Sonuç bellidir. Ama grafik olarak tabii ki Killzone2 daha öndedir ama senaryo-kurgu-atmosfer-oynayış + Multiplayer Cod daha üstündür yani. Zaten satış rakamları herşeyi ortaya koyuyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Satış rakamlarına bak Xbox 360 5.5 milyon PS3 1.5 milyon

PS3 der kesin.

3.5 kat fark atmış

3.5m satmış olmasın PS3'te
    Sana bir yararı oluyor mu satış rakamlarının ?
     Call of Duty: Modern Warfare 2 (ÇIKTI)
    Yaaa evet 5.5'i 3.3'e bölünce 3.5 çıkıyor demi Miex
    İlkokul terksin galiba matamatiğe bak hizaya gel

http://forum.donanimhaber.com/m_35731770/tm.htm

VGChartz sitesi ise oyunun toplam satış rakamının ilk 24 saatte 7 milyonu bulduğunu açıkladı. Toplamda bu rakama ulaşan oyunun, 5.5 milyon Xbox 360 oyunu satılmışken 1.5 milyonu ise PS3 sisteminde satıldığı belirtildi.

5.5/1.5 = 3.6

3.6>3.5

Kiminle konuştuğuna dikkat et, boş konuşanlara benzemem.

Ve şimdi cevap yazma, git uyu.

• CK07
    Nede olsa Killzone 2 Exc oyun o yüzden söyledim.
    Dünya kitlesine bakarsak Online bakımından üstün oyunlar çok satıyor ve hiç bir PS3 oyunu bunu veremedi buna Uncharted 2 dahil.
    Peki bu oyunun birazda isminden dolayı resmen 2m fazladan sattığını düşünüyorum.
    Uncharted 2 o kadar grafik sundu v.s ama olmadı satamadı işte. Sattı ama o kadar emeğin çoğu boş gittmiş benim gözümde.

+ olarak şunu eklemek istiyorum FPS değerlerini veren şahışın 1 gram bilgisi olsa alt tarafı 4 FPS ortalama fazla değer aldı diye sevnç çığlıkları atmaz. zaten FPS oyununda 40 ve üzeri idael değerdir. 4 FPS ne dibe sokar konsolu ne padişah yapar.
  • quote:

CK07
    Nede olsa Killzone 2 Exc oyun o yüzden söyledim.
    Dünya kitlesine bakarsak Online bakımından üstün oyunlar çok satıyor ve hiç bir PS3 oyunu bunu veremedi buna Uncharted 2 dahil.
    Peki bu oyunun birazda isminden dolayı resmen 2m fazladan sattığını düşünüyorum.
    Uncharted 2 o kadar grafik sundu v.s ama olmadı satamadı işte. Sattı ama o kadar emeğin çoğu boş gittmiş benim gözümde.

+ olarak şunu eklemek istiyorum FPS değerlerini veren şahışın 1 gram bilgisi olsa alt tarafı 4 FPS ortalama fazla değer aldı diye sevnç çığlıkları atmaz. zaten FPS oyununda 40 ve üzeri idael değerdir. 4 FPS ne dibe sokar konsolu ne padişah yapar.

İsmini geç ama oyunun her saniyesi muhteşem ya abartmak gerekirse.

Tek diğerlerine oranla sıkıldığım bölümler Virginia bölümleriydi. 2 tane bölüm. Oda atmosfer nedeniyle gene oynattı kendini. Ama onun dışındakiler (daha oynamadığım 3 bölüm var) aşmış. Oyun sonu daha film gibiymiş o derece diyolar. Oynayış kurgu ses grafik senaryo herşey süper. Multide oynayamıyorum live nedeniyle ama oda aşmıştır kesin COD4'ün 10 katı silah çeşidi var oyunda zaten.

Ayrıca dediğine katılıyorum PS3 exc. oyunları Xbox 360 exc. ler gibi online bölüme ağırlık verselerdi daha ve online sistemi geliştirselerdi şuan PS3 baya satardı oyunlar ama olmuyor.

PS3 exc. ler genelde single tarzı oyunlar zaten. Bu yüzden bu şekilde satışlar. UC2 ne şekilde bilmiyorum ama oda az satarsa oha diyecem artık

• oyunun single modunu kısa bulanlara veteran zorluk seviyesinde ve aim assist(nişan alma yardımı) kapalı oynamalarını tavsiye ederim.
    ilk oyuna göre bence daha kolaydı. ilk oyundaki çernobil bölümünün sonu ve silo bölümü delirtecek kadar zordu bence
    müzikler çok iyiydi, ne de olsa hans zimmer yapmış. bilmeyenler için the rock, gladyatör, karayip korsanı ve son batman dark knight filmlerinin müziklerini yapan besteci
    ghost karakterini seslendiren ile ilk oyundaki gaz karakterini seslendiren aynıydı galiba
    ilk oyunu 2 seneye yakın oynamıştım herhalde bunu da oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolbay -- 13 Kasım 2009; 1:53:25 >
  • Beyler bu oyunu oynayanlar birbirini eklesin lutfen, listemde 50kisi var ama sadece 5 tanesinde bu oyun var, kalani ban yedi galiba.

KEOPS TR
  • Oyunu bitirdim diyebilirim son sahneyi görmedim henüz ama resmen bitiyor oyun artık. Washington son bölüm sanırım. Yarın 5-10 dk daha oynar bitiririm.

Dediğim gibi bu oyunda MW1 ruhu asla yok. MW1 deki efsane Çernobil bölümünün 10 da 1 i yok bu oyunda. Hiç kimse böyle bir bölüm gösteremez MW2 de örnek olarak. Çernobil çakması zorlama bir karlı bölüm vardı çernobile en yakın (ki aralarında büyük fark var) başka da öyle bir bölüm yoktu.

"MW1 in en sıkıcı bölümü, MW2 nin genel bölüm ilerleyişi" desek hiç yanlış olmaz. Arkadaş her bölümde boş boş millete sıkıyoruz geleni geçeni tarıyoruz, ne bir ilginç olay var, ne bir "oha noluyoruz lan" diyebileceğimiz bir kurgu var. boş boş millete sıka sıka ilerliyosun. MW1 deki daha ilk yağmurlu gemideki bölümüyle heyecanı tavan yaptırarak oyuna başlatan, arkasından gelen tonlarca yaratıcı kurgusuyla insanı başından koparmayan MW1 nerede bu oyun nerede.

O değil bir de oyunu orijinal aldık arkadaşın xbox2ına. O kadar dil döktüm bak bu oyun süper al gör çok beğeneceksin falan, hepsini tıktı ağzıma oyun, arkadaşın yüzüne bakamadım be. Nba 2k10 almak için gittik mediamarkt'a, mw2 aldık çıktık. Keşke Nba alsaymışız, o kadar merak ediyordum mw2 yi kesin süper olmuştur diye, oynamasam da olurmuş. Neyse iyi ki Mw1 i görmemiş çocuk da beğendi Mw2 yi. Mw1 göstereyim de oyun neymiş görsün.

Neyse kısaca Infinity Ward'un en dandik oyunu olmuş ne yalan söyleyeyim. 2 senede yapılacak bir şey değil bu oyun asla. Hepsi birbiriyle aynı sıkıcı görevler, tamamen aynı oyun motoru, grafikler, oynanış, animasyonlarla Mw2'yi eline gözüne bulaştırmış IW bana göre. Zaten Türk bayrağı rezaletini de çözmüş değiller, iyice gözümden düştüler.

İyi oldu Ps3 e orijinal alıp kafayı duvarlara vurmaktan kurtuldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Kasım 2009; 2:54:41 >

• ps3 serverlarında sıkıntı var
    siz de durum nedir
    arkadaşlarınızla rahat oynayabiliyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Oyunu bitirdim diyebilirim son sahneyi görmedim henüz ama resmen bitiyor oyun artık. Washington son bölüm sanırım. Yarın 5-10 dk daha oynar bitiririm.

Dediğim gibi bu oyunda MW1 ruhu asla yok. MW1 deki efsane Çernobil bölümünün 10 da 1 i yok bu oyunda. Hiç kimse böyle bir bölüm gösteremez MW2 de örnek olarak. Çernobil çakması zorlama bir karlı bölüm vardı çernobile en yakın (ki aralarında büyük fark var) başka da öyle bir bölüm yoktu.

"MW1 in en sıkıcı bölümü, MW2 nin genel bölüm ilerleyişi" desek hiç yanlış olmaz. Arkadaş her bölümde boş boş millete sıkıyoruz geleni geçeni tarıyoruz, ne bir ilginç olay var, ne bir "oha noluyoruz lan" diyebileceğimiz bir kurgu var. boş boş millete sıka sıka ilerliyosun. MW1 deki daha ilk yağmurlu gemideki bölümüyle heyecanı tavan yaptırarak oyuna başlatan, arkasından gelen tonlarca yaratıcı kurgusuyla insanı başından koparmayan MW1 nerede bu oyun nerede.

O değil bir de oyunu orijinal aldık arkadaşın xbox2ına. O kadar dil döktüm bak bu oyun süper al gör çok beğeneceksin falan, hepsini tıktı ağzıma oyun, arkadaşın yüzüne bakamadım be. Nba 2k10 almak için gittik mediamarkt'a, mw2 aldık çıktık. Keşke Nba alsaymışız, o kadar merak ediyordum mw2 yi kesin süper olmuştur diye, oynamasam da olurmuş. Neyse iyi ki Mw1 i görmemiş çocuk da beğendi Mw2 yi. Mw1 göstereyim de oyun neymiş görsün.

Neyse kısaca Infinity Ward'un en dandik oyunu olmuş ne yalan söyleyeyim. 2 senede yapılacak bir şey değil bu oyun asla. Hepsi birbiriyle aynı sıkıcı görevler, tamamen aynı oyun motoru, grafikler, oynanış, animasyonlarla Mw2'yi eline gözüne bulaştırmış IW bana göre. Zaten Türk bayrağı rezaletini de çözmüş değiller, iyice gözümden düştüler.

İyi oldu Ps3 e orijinal alıp kafayı duvarlara vurmaktan kurtuldum.

Dante emin ol arkadaşın bayılır bu oyuna. Forumda 50 kişi görüş bildirmişse 1 tane sen çıktın beğenmeyen zaten.

Yüzüne bakamıyorum felan abartı olmuş biraz

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.