Şimdi Ara

Call of Duty:Modern Warfare 2 -BABA KONU (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.112
Cevap
4
Favori
246.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuvvetli bir silah(TAR,UMP,Ak47),Marathon+Cold-Blooded+Ninja(headsetcil ve heartbeatciler icin) = S&D`de kazanmakBi ara nuke kasayim dedim,full Domination falan oynuyorum,TDMde atilmiyor yetmiyor sure/skor,sonra 4-5 kere chopperi acip da 23-24 de GLden aptal spawnlardan falan olunce cok sinirim bozuldu.S&D oynuyorum,killer adeta insani tatmin ediyor cunku S&Dde beles kill alamiyorsunuz,aptalca olmuyorsunuz(Spawna atilan gller haric oyun basinda).

Bu arada,galiba gecen gun hayatimin game-winning killini aldim.S&D`de adamla teke tek kalmistik bombanin oradaydim,herif uzaktan ustume semtexi bildiginiz yapistirdi,Stuck,yani kurtulus yok o arada bi anda adami headshotla aldim butun takim costu falan muthisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toruk Macto -- 3 Mayıs 2010; 22:03:27 >

• Arkadaşlar,

Rahat bir şekilde oynamak için Stick Layout ve Button Layout ayarlarını nasıl yapmalıyım? Ayrıca Senstivity ne olmalı?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERKAMmM
    quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Valla ben son prestij 70 level yapana kadar oynarım bu oyunu artık ne kadar sürerse :D

ayrıca cogu oyunda en iyi skorları yapamam rağmen 4 prestijdir nuke atamadım halbuki oynadığım adamların tittlelarina bakıyorum adamalr 2. Prestijden end of line tittleini çıkarmış skoruna bakıyorum sonlarda acaba seçtiğim silahlarda mı sorun var sizden taktik bekliyorum !!:d

kardeş bende oyle dıyodum 18-19 tane nuke attım ama su aralar atmak cok zor cunku hemen ındırıyolar Harrierı Chopperı ama soyle soyleyım 7harrier streak 11 chopper gunner yapıcan dıgerıde nuke zaten ılk amac 7yı olmeden vurmak dıgerlerı kolay zaten ama 7yıde hıc olmeden vurmak zor cunku harıtada yerın gozukuyo ates edıyosun falan ondan susturucu takman cok ıyı olur(Cold-Blooded de bazen ıyı olabılıyo cunku hava saldırısı oluyo bazen tam 6 adam vurmussun 7yı vurucan bı bakıyosun helıkopter ındırmıs senı ondan cıldırma durumu olabılıyo bide rakip uav sinden kurtulmada var en onelmlısıde o ama ben genelde kullanmıyorum Stopping Power varken yani)her neyse 7 adamı vurucaksın hemen gıt bı yere saklan dusmanın oldugu yere goturursen harrieri o hem bombardımandan ındırısın hemde ucakda ındırır rahat 5 6 vuruyo ama bıze 4 tanesı yeterlı hemen chopperı acılır hemen onu ac ve taramaya basla ılk acıldıgında cabuk cabuk adamları oldurursen hepsı aynı yerde doguyo orayı hemen bulursan dogar dogmaz oluyolar zaten yanı sana bakıp stınger atıcak zamanları bıle olmuyo yani rahat rahat atarsın kardeş olay bu ama dediğim gibi bu aralar hemen indiriyolar harrieri falan:):):) bide en kolay nüke atılcak harita wasteland kardeş yeterki 7 adamı vur olmeden

Haklisin 7yi bulmak önemli ben de birkaç el nukeyi secerek oynuyorum atamayinca nasıl olsa atamiyorum Bari skor yapım diyerek vazgeçiyordum bundan sonra sabırlı denicem hem chopper gunner tittleini çok hoş görünüyor onu da çıkarmak istiyorum

bu hemen indirme olayına pek katilmiyorum bazen takımda o kadar uyusuk insanlar oluyor ki aynı harriera 3-4 kez oluyor yine de stingeri çıkarmıyor :D

• evet bende sonun ps3 mu aldım. cod2 oyunum var arkadaslar bırlıkte oynarız dıye psn: dufpanla. bu arada hala bı onlıne yere gıremedım neden olabılır arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dufpanla

evet bende sonun ps3 mu aldım. cod2 oyunum var arkadaslar bırlıkte oynarız dıye psn: dufpanla. bu arada hala bı onlıne yere gıremedım neden olabılır arkadaslar

call of duty modern warfare 2 mi? yoksa sadece cod 2 mi ? Online neden giremedin? internetin bağlı değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLI -- 3 Mayıs 2010; 23:24:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLI

quote:

Orijinalden alıntı: dufpanla

evet bende sonun ps3 mu aldım. cod2 oyunum var arkadaslar bırlıkte oynarız dıye psn: dufpanla. bu arada hala bı onlıne yere gıremedım neden olabılır arkadaslar

call of duty modern warfare 2 mi? yoksa sadece cod 2 mi ? Online neden giremedin? internetin bağlı değil mi ?

tamam girdim oyunada. cod waw2 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERKAMmM

quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Valla ben son prestij 70 level yapana kadar oynarım bu oyunu artık ne kadar sürerse :D

ayrıca cogu oyunda en iyi skorları yapamam rağmen 4 prestijdir nuke atamadım halbuki oynadığım adamların tittlelarina bakıyorum adamalr 2. Prestijden end of line tittleini çıkarmış skoruna bakıyorum sonlarda acaba seçtiğim silahlarda mı sorun var sizden taktik bekliyorum !!:d

kardeş bende oyle dıyodum 18-19 tane nuke attım ama su aralar atmak cok zor cunku hemen ındırıyolar Harrierı Chopperı ama soyle soyleyım 7harrier streak 11 chopper gunner yapıcan dıgerıde nuke zaten ılk amac 7yı olmeden vurmak dıgerlerı kolay zaten ama 7yıde hıc olmeden vurmak zor cunku harıtada yerın gozukuyo ates edıyosun falan ondan susturucu takman cok ıyı olur(Cold-Blooded de bazen ıyı olabılıyo cunku hava saldırısı oluyo bazen tam 6 adam vurmussun 7yı vurucan bı bakıyosun helıkopter ındırmıs senı ondan cıldırma durumu olabılıyo bide rakip uav sinden kurtulmada var en onelmlısıde o ama ben genelde kullanmıyorum Stopping Power varken yani)her neyse 7 adamı vurucaksın hemen gıt bı yere saklan dusmanın oldugu yere goturursen harrieri o hem bombardımandan ındırısın hemde ucakda ındırır rahat 5 6 vuruyo ama bıze 4 tanesı yeterlı hemen chopperı acılır hemen onu ac ve taramaya basla ılk acıldıgında cabuk cabuk adamları oldurursen hepsı aynı yerde doguyo orayı hemen bulursan dogar dogmaz oluyolar zaten yanı sana bakıp stınger atıcak zamanları bıle olmuyo yani rahat rahat atarsın kardeş olay bu ama dediğim gibi bu aralar hemen indiriyolar harrieri falan:):):) bide en kolay nüke atılcak harita wasteland kardeş yeterki 7 adamı vur olmeden

hocam bugün toplamda öle ole oyun sonunda 21 adam öldürmüşüm ilk kez birinci olduk hep sonlardan yavaş yavaş çıktık yukarlara, bu nuke için hiç ölmeden ard arda 25 adam mı vurmak gerekiyor, yoksa toplamda 25 adam mı? yani nasıl atılıyor bu nuke? ben bugün bi mağarada iken paket istedim afganistanda, paket çatıya düştü alamadım, birde yağmurlu bir yer var ordada iki trenin arasında iken paket gönder dedim helikoptere paket düştü trenin üstüne, yani kapalı alanda istenmiyor mu bu carige paketler, birde centry gun alıyorum bazen R1 iel koyuyorum bir yere , tövbe ateş etmiyor, kafayı yedirdi bana bu centry gun,
    ateş işin kurduktan sonra neye basmalı? ..
    hocam bu nuke dediğiniz tam olarak nedir birde, bazen sanki hirişimaya bomba atılmış giib oluyor, onuda çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ruby9

Arkadaşlar,

Rahat bir şekilde oynamak için Stick Layout ve Button Layout ayarlarını nasıl yapmalıyım? Ayrıca Senstivity ne olmalı?

Teşekkürler.

• hiç oynama bence, default kullan, bn bi ara farklı şeyler denemiştim, sonra default en optimumu gibi geldi bana, mw2 yeni yeni öğreniyorum, ama mw1 de oldukça oynamıştım, yinede başkalarının görüşünüde alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: airTTies

quote:

Orijinalden alıntı: panasonica

ellerinize sağlık airtties hocam

sağol of of gitti ps3 gitti

hocam 7 adam vurunca yada 6 olabilir, bir uçak çıkıyor, ortasında daire dairenin bitiminde 3 gen ok var, oku dönderiyorsun, bu nasıl kullanıyor?
    sanırım uçak saldırısı bu, bir türlü beceremedim , bugün arda arda 6 adam vurdum sanırım hardline seçili olduğu için 6+1 gibi kabul etti ,

• quote:

Orijinalden alıntı: panasonica

hiç oynama bence, default kullan, bn bi ara farklı şeyler denemiştim, sonra default en optimumu gibi geldi bana, mw2 yeni yeni öğreniyorum, ama mw1 de oldukça oynamıştım, yinede başkalarının görüşünüde alın derim

Çoğunluğun hangi ayarlarda oynadığını öğrenmek istiyorum. Ona göre birini seçerim ben de.
  • @panasonica,senin icin simdi asagiya butun killstreakleri asagiya yaziyorum;
    3 Kill : UAV,bildigimiz radar(Cold-Blooded perkini kullananlar gozukmez)
    4 Kill : Counter-UAV,dusman radarini belli bir sureyle etkisiz hale getirir
    4 Kill : Care Package,helikopterle yukaridan icinde nuke haric herhangi bir killstreak ya da muhimmat bulunan kutu atilir.Ustune dusmemesine ve yukarisinda birsey olmamasina dikkat et.Yalniz bu kutuyla gelenler killstreakine eklenmez.
    5 Kill : Predator Missile,tepeden ateslenen fuze.Cold-Blooded kullananlar disindaki dusmanlar kirmizi kare ile gosterilir.R1 ile hizini arttirabilirsin ancak o zaman kontrol zorlasir.
    5 Kill : Sentry Gun, tepeden kutuyla inen otomatik makinali tufek.Istedigin noktaya yerlestirdiginde dusman gordugunde ates etmeye baslar(Cold Blooded haric).Yerlestirmek disinda ekstra birseye ihtiyaci yok.
    6 Kill : Precision Airstrike,Belli bir noktaya yonunu de ayarlayabildigin sekilde atilan hava saldirisi
    7 Kill : Attack Helicopter,belli bi sure haritada dolanan ve dusman avlayan bir helikopter.Genelde tek Stinger ile duser.
    7 Kill : Harrier Strike,once hava saldirisi ardindan belli bir sure haritada belli bi noktada turlayan ucak.Fazla hareket etmiyor.
    8 Kill: Emergency Airdrop,4 killde aldigin rastgele kutulardan 4 tane dusuyor.Gene killstreakine sayilmiyor,ancak sansliysan gercekten rakip takim yamuluyor.
    9 Kill : Stealth Bomber,haritayi belirledigin noktadan gecerek bombalayan ve bombardiman yolundaki herkesi olduren hava saldirisi.Bazen bina icinde olmak bile kar etmiyor.Bu arada diger streakler gibi Enemy Stealth Bomber demiyor,sesinden anlayacaksin.
    9 Kill : Pave Low,2 Stingerla inen,cok fazla adam olduren helikopter.Gercekten indiren kimse yoksa bi Chopper gunnerdan beter edebiliyor.
    11 Kill : AC130,3 farkli silahi bulunan ucagin kontrolune 30 saniyeligine geciyorsun.Acik haritalarda cok etkili.Ancak atislari arasinda zaman oluyor.4 Stingerla iniyor.
    11 Kill : Chopper Gunner,2 Stingerla inen,havada AC130ten daha uzun kalan,durmadan ates edebilen,helikopterin bir silahini yonettigin killstreak.
    15 Kill : EMP,elektronik olan herseyi durduran silah.Havadaki patlamadan yayilan elektromanyetik dalgalar her turlu helikopter,UAVyi dusuruyor.Red dot sightlar,heartbeatler ve herhangi bi killstreak belli bi sure boyunca calismiyor.Arti,ekrandaki imlecler de kayboluyor ve ekran hafiften karincalaniyor.
    25 Kill : Tactical Nuke,takiminin durumu ne olursa olsun,bu killstreak oyunu kazanmanizi sagliyor.Haritada bulunan herkes oluyor.
    Insallah yardimci olabilmisimdirBaska bi yerden almadim kendim yazdim

@ruby9,cogunluk defaultta oynar ancak fazla adam bicaklamayip yere yatarak adam vuruyorsan Tactical`i kullan.Egilme ile bicak tuslari yer degistiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toruk Macto -- 4 Mayıs 2010; 0:36:12 >

• amazon.com da yeni haritalar 4 mayıs 2010 da release olacak demiş, 3 ü yeni , 2 si eski mw1 den, neyse bi yönden iyi olacak giibi, harita fazla olunca serverler az boşalır, bu ''migration host '' olayından kurtuluruz, bilen vardır , bilmiyen içinde yazalım ,
    trailer..izlemek istiyen tıklasın

http://www.gamespot.com/ps3/action/callofdutymodernwarfare2dlcworkingtitle/video/6254155/call-of-duty-modern-warfare-2--stimulus-package-announcement-trailer?hd=1

• Toruk makto hoca çok sağ olasın ,

tek tek okuyayım bunları, ellerine sağlık, teşekürler
  • @Toruk Macto,

Teşekkürler.
  • Onemli degil
  • tekrar detaylı okudum, tekrardan teşekkürler hocam,
    aradığım tüm soruların cevabını sıralamışsınız

geceniz güzel olsun
  • Yaa arkadaş ya millet çok usta yada ciddi bir lag sıkıntısı yaşıyorum önce ben ateş ediyorum ama düşman beni çoktan öldürmüş olüyor özellikle Scrapyard da çok oluyor, ayrıca bi nuke atamadım yaw hep 15-20 de ölüyorum klanla birlikte olmak şart yanlız kurt modunda olmuyor çok zor
  • quote:

7 Kill : Harrier Strike,once hava saldirisi ardindan belli bir sure haritada belli bi noktada turlayan ucak.Fazla hareket etmiyor.

bilmiyorum kimlerin dikkatini çekti oyunda ama konuda gördüğümü sanmıyorum onun için paylaşmak istedim..
    Harrier Strike aldıgınızda 7kill yapıp..kullanırken yuzunuz nereye baktıgına dikkat edin
    çunku Harrier Strike ilk geliş yonunu sizin baktıgınız yone dogru yapmakta...
    mesala Harrier Strike aldınız..çantayı açtınız noktayı bellırledınız..çantayı kapadınız..harıtanın konumuna gore dusaman nerde ıse oraya dogru bakın yada yandan bakma dedıgımız deyım gıbı yapın...bide ilk atakta acık yerde durmayın bombalar kafanıza dusup kendı kuyunuzda can vermeyın :)

alıpta kullanamadıgım Chopper Gunner lar için kendime her zaman önce sonra

• @Toruk Macto ve @120slim_fintr

güzel ince detaylar sağolun elinize sağlık
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.