Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.782
Cevap
46
Favori
127.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 699 tl den çıktı Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] 

ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU]
    Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU]Infinity Wardtwitter
    “#ModernWarfare2 10.28.22 https://t.co/CTxWSo87sz”
    https://twitter.com/infinityward/status/1534581574544392192?s=21&t=iKf4Syvow6pFccLIFMYiPQ

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU]Call of Dutyyoutube
    A new era is coming. #ModernWarfareII Worldwide #MWII Reveal Trailer 📅 June 8th 🕘 10am PT Follow #CallofDuty for the latest intel: Twitter: http://twitter.com/CallofDuty Instagram: http://instagram.com/callofduty Facebook: http://facebook.com/CallofDuty TikTok: http://www.tiktok.com/@callofduty
    https://www.youtube.com/watch?v=r72GP1PIZa0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 8 Haziran 2022; 20:10:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok pahalı hemde cok..

Neyse, egonomi iyi.

1 kg et 160 lira, mazot 28 lira, memlekette ucuz birşey yok ki. Oyun çıkasıya kadar daha da artar imkanı olan alsın geçsin..

• steam'e geleceği yönündeki haberler doğru çıktı. oyun tüm platformlarda 700 TL. sağlam bir MP tanıtım videosu gelmesi lazım ön sipariş geçmem için malum artık COD serilerinde senaryo pastanın üzerindeki çilek gibi.

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Ben Bi oyuna 700 TL verir miyim evet veririm fakat online modlarının dopdolu olması şart. Ne yalan söyleyim 499 felan bekliyordum alacaktım fakat 700 TL güzel Bi arge çalışması gerektiriyor 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Evet ucuz gözüksede dolar kuru yüzünden hala cok pahali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 8 Haziran 2022; 21:52:22 >

Steamden alırsak battlenet hesabıyla girdiğimiz ilk hesaba falan mı bağlıyor oyunu nası işliyor? COD MWden ban yedim battlenetsiz steamden oynayabiliyor muyuz. Direk cod mw2 yi battleneti unutup steamden alsak mı

Ram:GSKILL 64GB TRIDENT Z5 NEO RGB DDR5 6000mhz
    Sıvı Soğutma:DeepCool LD360
    Nvme M.2 SSD:Samsung 2TB 990 PRO SATA SSD:Crucial BX500 PSU:MSI MPG A850G Kasa:LIAN LI Lancool 216 Monitör:PG278Q VR:HP Reverb G2 / Index Controllers
  • Microsoft satın aldı diye mi Steam'da da çıkış yapıyor, yoksa bu sefer Steam üzerindende satışa açıldı. Eğer öyleyse neden WW2'den sonra Steam'dan satışı durdurup Battle.net'e geçti. Hep Steam üzerinden devam etse olmuyormuydu yani.

• sonunda Call of Duty Steam'e döndü bu habere çok sevindim Microsofta minnettarız gerçekten umarım battlenet kullanımıda zorunlu olmazda bu kabustan kurtuluruz. açıkçası ilk başta 699 Liralık fiyat yüksek geldi ve baya şaşırttı ama küresel olarak 10dolar/euro bir artış olduğunu fark edip incelediğimde küresel pazarda en uygun fiyatın bizde olduğunu gördüm. bildiğiniz gibi 1 haftada dolar kuru 3 liraya yakın arttı tabi ki bizim alım gücümüz artmadı ama bu adamların sorunu değil ama yinede küresel pazarda en iyi fiyatı bize sunmuşlar. Küresel fiyat artışı ayrı bir tartışma konusu. bu arada 100 dolar/euro olan vault paketi bizde ekstra cazip olmuş almadan kesin bir göz atın derim genellikle standart sürüm alırım ama bu kez vault sürümü çok cazip görünüyor 30 dolar/euro luk fark 80 lira olarak yansıtılmış bize. ben vault paket almayı düşünüyorum ama 780 lira toparlamak biraz zaman alacak. oyun çıkana kadar steam cüzdana 100 er 200 er atarım. vault paketin fiyatında güncelleme olmaz inş. o konuya çok güvenemedim.

| SAMSUNG 32&amp;amp;quot; LS32BG850NPXUF 1Ms (GTG) 240Hz 4K CURVED MONITOR | | GamePower Saber RGB Mekanik Klavye | | Razer Basilisk V3 Pro RGB Kablosuz Mouse |

| PC | | PLAYSTATION 5 | | NINTENDO SWITCH |
    | STEAM ID : ybilgili19|| PSN ID : ybilgili19 || NINTENDO FC : SW-5113-6672-0918 |

• Yav bu oyun komple next gen grafiklerle ps5 ve xbox series/x/s 'e cikmicakmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum? Unreal engine 5 ile yapıldı diye biliyorum varsa yanlışım düzeltin. Trailer da şapkalı asker çocuk şaşı bakıyor biraz ölü gibi hiç unreal engine 5 demolarina yaklaşamamış sanki. Çok kötü olmadığı sürece oyunu her türlü oynicaz fakat ben daha bi beklentilere girmiştim inşallah yanıltır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur4591 -- 9 Haziran 2022; 0:39:11 >
    Intel Core i7-14700KF | Msi Z690 Tomahawk Wifi Ddr5 | Gskill Trident Z5 RGB Ddr5 16X2 6800Mhz CL32 | Sapphire Rx 9070XT Pulse | Alienware AW2725DF Oled 360hz | Deepcool LT720 360mm | Lian li Lancool 2 Mesh | Lian li Bora 3x Rgb | Corsair Rm850X Gold | Asus Rog Strix Scope RX Red Switch | QoA Gimlet İEM | Logitech G Pro X Superlight 2 | Sandisk Ultra 500GB M2 | Samsung 980pro 1TB M2 | Hikvision E1000 512GB M2 |
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.