Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nettlethrone

Oyunu bitirenler biraz hikayeden sözedebilirmi?. Ben tam anlamadım sondaki rourke nin konuşmaları ve after credits ne anlama geliyor anlamadım.

Rorke zamanında Ghosts iken düşmanların eline düşüp Amazon ormalarında bir kuyuda fiziksel ve psikolojik olarak işkence görmüş ve bu sayede taraf değiştirmiş.Oyunun sonunda da Rourke bize diyor ki sen harika bir Ghost olabilirden ala olmayacaksın beraber Ghosts'ları öldüreceğiz deyip bizim adamı alıp götürüyor.After Credits sonundaki sahnede de kendisine yapıldığı gibi bizi de Amazon ormanlarında ki bir kuyuya atmış direncimizi kırmaya çalışıyor.

• iw6sp64_ship.exe hatası weriyor oyun açılmıyor çözümü bilen warsa bilgilendirsin lütfen. Son model parçalarla kullanıyorum lütfen ''sistemdendir'' saçmalığını yazmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeAdShOcK -- 15 Kasım 2013; 3:45:45 >
  • 780 ile 10 fps lerde helal olsun cod diyorum yapıyo adamlar vallayi.
  • Infinity ward yine güzel bir oyun yapmış.Grafik konusunda beğenmeyen arkadaşlarımız olmuş fakat bana kötü gelen bir sunum olmadı.
    Güzel bir senaryoyada sahip , oyunda bug olayı olmayan hiç bir oyun olamaz zaten , sonuçta insanoğlu yazıyor , modelliyor , kurguluyor.
    Fps sorunlarını HD7990 kullanmama rağmen bende yaşadım.Fakat bu optimizasyonuda ilerleyen zamanda çözeceklerdir.Multiplayer oynayan arkadaşların hevesleri kırılmasın.
  • merhaba arkadaşlar
    Oyunun video ayarlarını en son özelliğe ayarlayıp kaydediyorum ama tekrar eski haline dönüyor. Bunun için bir yama falan çıktımı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    Edit: Bilgisayarım bu oyunu full özelliklerde kaldıracak kapasitede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **Nightmare** -- 15 Kasım 2013; 9:59:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekmezzzz

2553 mb ekran kartı
    ram 4
    sizce oyunu kasmadan iyi bi görüntü ayarında oynamaya yetermi
    Oyunu almaya değermi multplayerı iyimi level sistemi falan para biriktircemde bu arada pc w8 32 bit w7 64 bit yapcam 32 bitlerde çalışmıyomuş sahte format atcam direk

Dünya üzerinde onca kişi oyunu aldığına bin pişman al da gör hocam.
    Adamlar 6 GB ram yazmış sen 4 GB diyorsun umarım çok iyi bir şekilde oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

Grafikler bir banamı yetersiz geldi anlamadım ? 2gb 7850 oc var.Herşey extra ayarda yinede grafikler o kadar iyi değil.Bir bf3 yada crysis bile değil.Polygon az çoğu kaplama şaka gibi.

Oyun kısaca cacık hocam konunun başından beri herkes söylüyor oyunu oynayıp çok iyi diyenler de var kaç yıldan beri hangi oyunları oynadın diye sorman gerekiyor bu kişilere adama demekki bu grafikler mükemmel derecede iyi gözüküyor diyecek bir şey yok.
    Oyunun grafiklerinin kötü olması dünya üzerinde bir çok kullanıcı tarafından negatif yorum aldı.
  • Sonu beklemediğim gibi çıktı şaşırdım sonunu iyi yapmışlar benim gt 650 m kartlı laptop ta bile fevkelade bir grafik ile oynadım yani yeni Nesil grafikleri düşünemiyorum bile müthiş bir şölen bekliyor bundan sonra bizleri bu Arada bu oynu beğenmeyenler ne bekliyor oyunudan anlamadım ya şu olabilir bu grafiklerde rpg yapsalar süper olur neyse çok iyi oyun herkese tavsiye edilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var, belli bir süre sonra oyun donup kalıyor. Sitesinde de açıklama vermemişler. Bir çözüm sunabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter87

quote:

Orijinalden alıntı: black_67

6850 performansı nasıl hiç aklımda ekran kartı almak yoktu ama kapitalizm sağolsun

4850 artık emekli olma vaktin geldi

6870 in canını okuyor, 1920*1080 de yetmiyor, 1366*768 de ise zorla oynatıyor, tabi low da oynamakdan bahsediyorsan o başka, en azından normal ayarlarda olmalı diye düşünüyorum.

Terrain detail, SSAO gibi IW Engine motoruna birkaç ışıklandırma efekti haricinde hiçbir katkısı bulunmayan efektleri kapatırsanız aslında daha iyi performans elde edersiniz.Ben 7950'yle bile o ayarları kapayıp sadece kaplamaları extraya aldım geri kalanlar normal.Sırf ayarları yüksek olsun diye kasarak mı oynayalım.BF4 gibi yapamamışlar oyunu.Onda ultra ayarlarda 60+ akıp bunda kasmasının mantıklı hiçbir yönü yok.

• SKYFALL ,Bende oyunun grafiklerine iyi diyenlerden biriyim ve 15 yıldır en üst düzey performans da hem oyun hemde 3d modelleme yapıyorum.Bu bilimin eğitimini aldım.Bu tarz kendini beğenmiş yorumları aslında hiç sevmem ancak söyleme gereği bırakorsun , bu formda kimin ne kadar tecrübe deneyim sahibi olduğunu yazdıklarından anlayamazsın.O yüzden ön yargılı olmamak lazım sevgili dostum.

Tabi ister istemez büyük beklentilerin içine sokuyorlar insanı BF4 den sonra insan gerçektende farklı şeyler görmek istiyor ,haklı olabilirsiniz.Ama buna odaklanıpda komple oyunu kötü eleştirmekte yanlış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

SKYFALL ,Bende oyunun grafiklerine iyi diyenlerden biriyim ve 15 yıldır en üst düzey performans da hem oyun hemde 3d modelleme yapıyorum.Bu bilimin eğitimini aldım.Bu tarz kendini beğenmiş yorumları aslında hiç sevmem ancak söyleme gereği bırakorsun , bu formda kimin ne kadar tecrübe deneyim sahibi olduğunu yazdıklarından anlayamazsın.O yüzden ön yargılı olmamak lazım sevgili dostum.

Tabi ister istemez büyük beklentilerin içine sokuyorlar insanı BF4 den sonra insan gerçektende farklı şeyler görmek istiyor ,haklı olabilirsiniz.Ama buna odaklanıpda komple oyunu kötü eleştirmekte yanlış olur.

Bu bilimin eğitimini'de aldığınıza göre bu yorumdan sonra oyun alınır.
    Teşekkürler
  • valla bu yeni nesile geçiş arefesindenmidir bilmem ama bu dönemin en çok beklediğim oyunları beni hayal kırıklığına uğrattı.
    mw2 blackops mw3 blackops 2 ye orj. olarak sahibim.
    öte yandan battlefield bc2 battlefield 3 e de sahibim.
    cod tarafında mw2 den sonra taş üstüne taş koyulmadığını biliyoruz. ama ufak tefek farklılıklar yaptılar.
    bc den sonra battlefield 3 trailerini gördük ağzımızın suyu aktı.
    ama bu nesle dönecek olursak ne bf3 ün üstüne bişey koyulmuş nede cod ghost un. ve ikiside sorunlu çıkışlar yaptılar. hadi onuda anlarız. dağıtımcı yapımcıyı sıkıştırır. yapımcı verilen tarihe kadar elinden gelenin en iyisini yapar. ama activison bu sene (kusura bakmayın) resmen pc oyuncularını aptal yerine koydu.
    sen hangi akla hizmet dx10 dan bir farkı olmayan ve 2gb ram kullanan oyuna 6gb ra mve dx11 kart istersin ? bunun amacı ne yahu bi çıkta açıklama yap millete.
    ben orj alacaktım ama baktım 4gb ram le ramfix kullanarak 6gb ramı olanların oynadığı performansta oynayabiliyorum. kendime hakaret ettiremem diyip almadım oyunu. korsanını da oynayıp bitirmedim. ilk bölümü açtım tech demo mantığında. çokta meraklısı değilim zaten artık.
    ama ne zaman adam gibi bişey yaparlar o zaman alırım artık. zaten bsc de yazdığına göre oyun satış rakamlarının %1 ini pc ye satmış

• quote:

Orijinalden alıntı: SKYFALL

quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

SKYFALL ,Bende oyunun grafiklerine iyi diyenlerden biriyim ve 15 yıldır en üst düzey performans da hem oyun hemde 3d modelleme yapıyorum.Bu bilimin eğitimini aldım.Bu tarz kendini beğenmiş yorumları aslında hiç sevmem ancak söyleme gereği bırakorsun , bu formda kimin ne kadar tecrübe deneyim sahibi olduğunu yazdıklarından anlayamazsın.O yüzden ön yargılı olmamak lazım sevgili dostum.

Bu bilimin eğitimini'de aldığınıza göre bu yorumdan sonra oyun alınır.
    Teşekkürler

Sevgili kardeşim millete bu oyunu aldırma gibi bir endişem yok , alan almış satan satmış ve satmayada devam ediyor.Rakamları netten öğrenebilirsin.Bilimsel açıdanda konuşmak istersende özelden konuşuruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar oyunu bugün aldım, single player'ı oynarken bazen monitör ikiye bölünüp renkler birbirine giriyor. Hangi ayarı kurcaladıysam bir süre sonra bu başıma geliyor sizce neyden kaynaklı olabilir? Monitörüm biraz eski 5 yıllık philips lcd. Ekran kartı hd 6870
  • Performans rezalet,saçma sapan grafik bugları var.HD 7850 13.9 kullanıyorum 13.11 Beta ile farkı varmı ?

• Not : Battlefield fanı değilim, sevmem, zaten videonun sonunda Battlefield 4 also sucks diyor. Ama böyle bir rezillik yok ya acıdım, en iyi CoD diye tanıtmışlar bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 15 Kasım 2013; 21:38:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

Not : Battlefield fanı değilim, sevmem, zaten videonun sonunda Battlefield 4 also sucks diyor. Ama böyle bir rezillik yok ya acıdım, en iyi CoD diye tanıtmışlar bir de

ahahahaahha

• quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

Not : Battlefield fanı değilim, sevmem, zaten videonun sonunda Battlefield 4 also sucks diyor. Ama böyle bir rezillik yok ya acıdım, en iyi CoD diye tanıtmışlar bir de

Gülmekten monitörü düşürdüm bu arkadaşın başka videoları varsa izlemek lazım.Herkes grafikler iyi derken bende videoyu koyan arkadaşın dikkat ettiği detaylara dikkat edip bende mi bir sorun var diyordum meğersem bende değilmiş sorun.

Ayrıca ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 15 Kasım 2013; 23:34:32 >

• Oyun motoru Ajda Pekkan'dan daha çok estetik operasyon geçirdi. Artık bu motorun üzerine eklenen her özellik emanet gibi durmaya başladı.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.